vineri, 4 iunie 2021

A VENIT TIMPUL, FIII MEI! – Carbonia, 02.06.2021, ora 16.45 p.m.

Astăzi vreau să vă mulțumesc tuturor pentru marea iubire pe care Mi-ați oferit-o.

Eu sunt Domnul vostru, Dumnezeul vostru Iubire, Mântuitorul vostru.

Iubiți fii, o, voi care căutați Lucrurile Cerului, o, voi care tânjiți după adevărata Iubire, iată, Eu vă spun: AU VENIT ACELE VREMURI PE CARE LE-AȚI AȘTEPTAT ATÂT DE MULT:... O, POPORUL MEU ALES!

Fiii Mei, ați ajuns la sfârșitul acestei vieți pământești; Dumnezeul vostru vă va primi în brațele Sale și vă va da din El Însuși.

Duhul Său cel Sfânt Îl veți primi și veți fi vrednici de a fi numiți fii ai lui Dumnezeu cel Preaînalt.

Marioneta malefică este în agitație, cuvintele lui vor fi în curând îngropate, cuvintele Cerului vor fi pentru viața veșnică.

Lucrurile din această lume vor trece, în timp ce lucrurile Cerești vor fi veșnice.

Vreau să vă îmbrățișez la Inima Mea Sfântă pe toți cei care Mă încântați cu iubirea voastră, vreau să vă acord harul de a fi ai Mei, ...toți ai Mei!

Învăluiți în mantia Sfintei Fecioare veți fi protejați de orice nenorocire și veți fi frumoși ca soarele și vă veți înălța ca îngerii pe cer.

HRANA VOASTRĂ A FOST ISUS CRISTOS, SINGURUL ȘI ADEVĂRATUL VOSTRU DUMNEZEU!

SINGURA VOASTRĂ DRAGOSTE ADEVĂRATĂ!

SINGURA VOASTRĂ CREDINȚĂ, ÎN CEL CARE V-A CREAT.

Sunteți fiii Iubirii, sunteți fiii iubiți ai Iubirii, sunteți acum sfinții Lui îngeri.

Iubiți-vă unii pe alții, oferiți faptele voastre pentru mântuirea fraților voștri și nu renunțați niciodată să spuneți că Isus este singurul Mântuitor.

Nu vă temeți că vă pierdeți, copiii, nu vă temeți, fiii Mei, căci cine se împotrivește regulilor acestei lumi  va fi salvat.

Azi, că sunt cu totul al vostru în aceste cuvinte ale Mele, Vă primesc la Pieptul Meu, ...Vă așez la Pieptul Meu Sfânt!

Voi sărbători împreună cu voi Banchetul Nunții! În ziua cea mare și victorioasă, Dumnezeul vostru vă va îmbrățișa pe toți la Sine și vă va da din El Însuși, vă va sătura cu Sine și vă va însoți spre înalt, unde veți cunoaște totul din frumusețile Sale infinite; veți vedea cu ochii voștri Adevărul! Tot ceea ce v-a fost anunțat despre frumusețile lui Dumnezeu, le veți cunoaște pe toate.

Veți avea o lume cu totul nouă, veți avea fericirea veșnică, vă veți bucura de toate frumusețile, veți fi o singură familie și veți fi sfinți, pentru că Cel Preasfânt va trăi cu voi, îmbrățișându-vă la Sine.

A SOSIT CEASUL, FIII MEI, MARELE TUNET ESTE PE CALE SĂ SE FACĂ SIMȚIT PE TOT PĂMÂNTUL! ...ZI TERIBILĂ PENTRU CEI CARE SE VOR FI ÎNDEPĂRTAT DE DUMNEZEUL CREATOR ȘI SE VOR FI DAT PE MÂNA DUȘMANULUI INFERNAL.

MARE VA FI ÎN SCHIMB BUCURIA FIILOR LUI DUMNEZEU, CĂCI EI ÎL VOR VEDEA PE DUMNEZEU!

Totul este în desfășurare, pregătiți-vă inimile, celebrați-Mă în ele, ...căutați-Mă mereu, fiți perseverenți în rugăciune și în Adorația Euharistică.

Vă voi împărtăși pe toți în ultima clipă: ...EU ÎNSUMI, FIII MEI!

Preasfânta Maria este pe cale să se manifeste în toată frumusețea ei; va intra în lume cu Aurora boreală care o va încadra pe Maria.

Dați-mi totul pentru că astăzi Eu vă iau cu Mine, ...Dumnezeu cu voi!

Fiii Mei, vă binecuvântez inimile, vă binecuvântez pe voi care sunteți aici prezenți, mereu, mereu, mereu! Și îi binecuvântez pe toți cei din lume care Îmi citesc mesajele și le pun în practică.

Am ajuns acum la ora sfârșitului. Amin

VICTORIE!!!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5537523736289717&set=a.242597375782406

2 comentarii: