marți, 1 iunie 2021

PREGĂTIȚI-VĂ, OAMENILOR…, ADVERSARUL ÎȘI VA PUNE ACUM SEMNĂTURA PE UN PACT MORTAL – Carbonia, 25 mai 2021

Adevăr sau înșelăciune... acesta este timpul vieții voastre!

Aveți grijă, oamenilor, că mergeți spre moarte, dacă nu vă convertiți acum, va fi prea târziu.

Sfârșitul tuturor lucrurilor se apropie: ...cine este pregătit în Mine va fi mântuit, altfel va pieri. Am cerut convertirea acestei umanități, dar nu există întoarcere la Mine, Dumnezeul ei Creator, nu există pocăință pentru păcatele voastre: bieți oameni!

VICARUL LUI CRISTOS VA FI PUS PE FUGĂ ÎN CURÂND. ROMA VA FI ASEDIATĂ.

FURTUNA SE APROPIE. NU VEȚI ÎNTÂRZIA SĂ VEDEȚI RAVAGIILE CARE SE VOR ABATE ASUPRA ROMEI.

VATICANUL ESTE ÎN MÂINILE MIZERABILE ALE SATANEI. OTRAVA LUI A FOST TURNATĂ ÎN BISERICA PĂMÂNTEASCĂ ȘI PREOȚII MEI AU BĂUT-O, ... S-AU CONVERTIT LA SATANA.

Adevăr, adevăr vă spun: se va ridica un Cer nou și un Pământ nou; în harul Meu va umbla noul popor al lui Dumnezeu. Au trecut secole de când am venit prima dată, ...nimic nu s-a schimbat, această Omenire a devenit din ce în ce mai rea, până când l-a ales pe Satana ca dumnezeu al ei! Și-a renegat Creatorul, ...durerea ei va fi infinită.

Sângele Mielului va scălda încă pământul, îl va face să trăiască din nou în sfințenie și iubire, tot ce este putred va dispărea pentru totdeauna.

Bucură-te, poporul Meu credincios, bucurați-vă pentru că astăzi vine la voi Sfântul pentru a vă umple de Sine, veți ieși din această lume de mizerie a Satanei și veți pune piciorul în Țara Făgăduinței, unde îngerii vă vor primi, unde Sfântul Iosif și Sfânta Maria Preacurată vă vor primi în Casa lui Israel! Casa lui Dumnezeu așteaptă să-și deschidă porțile pentru copiii Săi: ...DICȚIONARUL ESTE ÎN UNICA LEGE A IUBIRII DIVINE.

Voi deschide noii generații un nou Paradis, îi voi surprinde pe copiii Mei prin frumusețea pe care le-o voi da să trăiască, poporul Meu va fi sfânt în Mine, voi împărți cu copiii Mei tot binele Meu, ei se vor umple de Mine și se vor bucura la infinit. Vehiculul morții atrage la sine multe suflete, în timp ce copiii lui Dumnezeu intră deja pe calea vieții veșnice.

Harul este pe cale să plouă de sus!

Veți fi capabili să discerneți?

Veți ști să recunoșteți măreția lui Dumnezeu?

Veți ști cum să vă umiliți în fața Iubirii?

Veți ști cum să vă prosternați în fața Lui, cerându-i iertare cu căință din inimă?

PREGĂTIȚI-VĂ, OAMENILOR, CĂCI ADVERSARUL VA PUNE ACUM SEMNĂTURA SA INFERNALĂ PE UN PACT MORTAL.

Îndepărtați-vă de tot ceea ce este rău, convertiți-vă la iubire, întoarceți-vă acum la Cel care vă poate salva.

PREGĂTIȚI-VĂ VALIZELE, COPIII MEI, PLECĂM ACASĂ!

Bagajul pe care trebuie să-l luați cu voi este doar sufletul curat și iubirea, iubirea, ...marea iubire pentru Dumnezeul vostru al Iubirii.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5503862106322547&set=a.242597375782406

Un comentariu: