sâmbătă, 26 iunie 2021

PREGĂTEȘTE-TE, O, OMULE, PREGĂTEȘTE-ȚI INIMA – Carbonia, 22.06.2021, ora 17:15 p.m.

 Întoarce-ți privirea spre Mine, omule, nu căuta pe Pământ ceea ce nu vei găsi niciodată pentru că ...totul este în Mine!

Eu stăpânesc tot binele, Raiul Meu este Casa voastră, totul vostru este în Mine. În Mine și numai în Mine veți avea fericire și orice bine prețios, pentru că Eu sunt Creatorul, singurul vostru Bine, singurul Dumnezeu! Eu sunt Iubirea Perfectă.

Fiți atenți, oameni, vine furtuna, ...totul va fi în suferință dacă nu sunteți cu Mine, ...dacă nu ați făcut alegerea corectă de a vă întoarce la Cel care v-a creat.

ISUS SE ÎNTOARCE, FOARTE CURÂND VEȚI VEDEA SEMNELE PE CER!

Vegheați, oamenilor, stați tari în credința voastră în Hristos Isus, nu vă irosiți viața, nu aruncați perlele voastre la porci.

Pocăiți-vă repede, copiii Mei; întoarceți-vă la Cel care v-a creat; lăsați iubirea să vă îmbrățișeze; lăsați-vă legănați în brațele Lui.

Iubiți copii, vă deschid Grădina Mea plină de fructe suculente, unde pajiștile sunt mereu verzi, unde apa este proaspătă, transparentă, izvorând dintr-un izvor, unde aerul e parfumat de iubire, unde totul este în frumusețea lui Dumnezeu Creatorul.

COPII DIN IERUSALIM, STRIGAȚI "DA" IUBIRII VOASTRE DE DUMNEZEU, ALERGAȚI LA EL ÎNAINTE CA TOTUL SĂ SE PIARDĂ ÎN ÎNTUNERIC.

Fiule, ai curajul să te întorci la Viață, să te protejezi în El. O, omule, îndreaptă-te spre Noua Eră în care totul este în Înțelepciunea și Cunoașterea lui Dumnezeu Creatorul.

PREGĂTEȘTE-ȚI BAGAJUL, FIUL MEU, PUNE ÎN INIMA TA PURITATE ȘI LOIALITATE FAȚĂ DE DUMNEZEUL TĂU. PREGĂTEȘTE-ȚI INIMA, SĂ FIE GATA SĂ SE ÎNTÂLNEASCĂ CU CREATORUL TĂU!

RIDICĂ-TE, O, OMULE! ...ÎNTOARCE-TE LA PURITATE! ...ÎNTOARCE-TE LA INOCENȚĂ ȘI LA DORINȚA DE A FI UN COPIL AL LUI DUMNEZEU!

Tatăl tronează Iubirea Sa desăvârșită, nu-L nesocoti, o, omule, totul este bun pentru tine în El, Dumnezeul cel Puternic!

O, OMULE! ...TU, CARE ÎNCĂ NU CREZI ÎN MINE, PREDĂ-TE MIE, FII AL MEU CU TOTUL CA EU SĂ-ȚI POT DĂRUI DIN MINE. DESCHIDE-ȚI INIMA PENTRU MINE.

O, OMULE! ...SOARELE TĂU ESTE ÎN MINE, VEI AVEA TOTUL DIN BELȘUG DACĂ ÎMI VEI DA UN DA SINCER ÎN DRAGOSTE.

O, OMULE! ...AI FOST CREAT DE DUMNEZEU PENTRU A FI FIUL SĂU, PENTRU A TE BUCURA DE DARURILE SALE SFINTE, DE TOATĂ PUTEREA SA, NU TE PRIVA DE CARITATEA ȘI IUBIREA CREATORULUI TĂU. POCĂIȚI-VĂ CĂCI ACESTA ESTE CEASUL ÎNTOARCERII VOASTRE LA EL.

Pregătește-te, o, omule, pregătește-ți inima. Dintr-o dată, Dumnezeul tău se va manifesta în fața ta; fii pregătit, cu o inimă curată, ca să nu rămâi nepregătit... ca să nu ratezi ocazia de a te întoarce acasă cu El.

Dumnezeu Tatăl, singurul și unicul Dumnezeu adevărat!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5628028303905926&set=a.242597375782406

2 comentarii:

  1. Bunul Dumnezeu să binecuvânteze inimile noastre .♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

    RăspundețiȘtergere