joi, 17 iunie 2021

TATĂL IMPLORĂ ÎNTOARCEREA COPIILOR SĂI - Carbonia, 12.06.2021, ora 4:55 pm

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin

Milă, milă de tine poporul Meu, o, popor nerecunoscător!

O, poporul Meu, ce rău ți-am făcut Eu ție?

Astăzi vă invit din nou, în milostivirea Mea infinită, să vă întoarceți la Mine, vă cer să îmbrățișați adevărata credință în Isus Cristos! ...Întoarceți-vă la Dumnezeul vostru Creator, poporul Meu! Întoarceți-vă la Dumnezeul vostru! Acestea sunt ultimele clipe de trăit pe acest Pământ în aceste condiții grele.

Oh, omule! ...timpul care vine acum va fi în chinuri, ...vor avea loc evenimente mari: MARI CUTREMURE, URAGANE, PLOI TORENȚIALE ȘI MARE VA FI DISPERAREA ȘI PLÂNSUL PENTRU MULȚI, PENTRU TOȚI CEI CARE NU AU VRUT SĂ ÎMBRĂȚIȘEZE PE ADEVĂRATUL LOR DUMNEZEU, PE DOMNUL ISUS CRISTOS, ȘI S-AU DAT LUCRURILOR LUMII, L-AU URMAT PE SATANA, AU CĂZUT ÎN ÎNȘELĂCIUNILE LUI, AU CREZUT ÎN EL, ...NU MAI CRED ÎN MINE.

Copiii Mei, dacă ați ști câtă durere este în Mine! ...cât de mult sufăr pentru pierderea voastră!

Copiii Mei, vă văd acum luați de Satana, nu mai sunteți în stare să vă ridicați pentru că nu vreți, credeți că totul va reveni la normal, că veți avea tot ceea ce v-a promis, dar... este fals! El este Minciuna în persoană, ...v-ați pus în mâinile lui, vă pierdeți pe voi înșivă, copiii Mei.

Înainte! Eu, ca Tată, vă implor în continuare: ÎNTOARCEȚI-VĂ REPEDE LA MINE ÎN ACESTE ULTIME MOMENTE CARE VĂ MAI SUNT DISPONIBILE; EU SUNT GATA SĂ-MI DESCHID CERURILE, EU SUNT PE CALE SĂ INTERVIN CU PUTEREA MEA DE UNIC ȘI ADEVĂRAT DUMNEZEU, UNICUL ȘI ADEVĂRATUL DUMNEZEU, CEL CARE POATE FACE TOTUL.

Îl voi îngenunchea pe satana, îl voi pune în mâinile Mele, mâinile Mele vor fi lanțurile lui, mare va fi suferința lui, pentru totdeauna. Niciodată nu va mai trebui să se lupte cu copiii Mei, pentru că va fi pierdut totul, totul! Urmașii lui, cei care i se închină, vor fi în suferință veșnică alături de el.

Vă mulțumesc vouă, care cu atâta iubire vă rugați, Mă adorați și cereți revenirea Mea grabnică. Mulțumită vouă, datorită rugăciunilor voastre, diverse catastrofe vor fi atenuate. MULȚUMITĂ VOUĂ, EU VOI INTERVENI MAI REPEDE PENTRU A LUA TOTUL ÎNAPOI ÎN MINE, VĂ VOI RIDICA LA MINE ȘI VĂ VOI PUNE ÎNTR-O LUME DE MINUNĂȚII.

AM NEVOIE SĂ VĂ SIMT AI MEI,

AM NEVOIE SĂ SIMT INIMILE VOASTRE BĂTÂND CU IUBIRE PENTRU MINE,

DORNICI DE MINE.

IATĂ CĂ AM AJUNS LA MOMENUL MULT AȘTEPTAT, totul este pregătit, provocarea este acum la uși, Satana știe deja că a pierdut, dar satisfacția lui este aceea de a fi îndepărtat atâția copii de Mine, de a-i fi pus în condiții de mare suferință, ...a reușit în intenția lui de a-i face pe mulți dintre copiii Mei, pe care Eu îi văd acum pierduți, să îngenuncheze în fața lui.

Sufăr, copiii Mei, sufăr! Inima Mea este plină de sânge, durerea Mea este infinită, sunt încă atârnat pe această Cruce și, în durerea Mea infinită, aștept trezirea multora, dar nu văd nici o întoarcere, nici o convertire, nici o iubire pentru Mine.

COPIII MEI, ASTĂZI VĂ CHEM DIN NOU LA MINE, NU ÎNTÂRZIAȚI, VĂ ROG, SĂ AVEȚI ÎN INIMĂ DORINȚA PENTRU LUCRURILE FRUMOASE, PENTRU LUCRURILE DIN TRECUT, PENTRU MIRESMELE BUNE, PENTRU CEEA CE V-A DAT DUMNEZEU CÂND V-A CREAT ȘI V-A AȘEZAT SĂ VĂ BUCURAȚI DE PARADISUL SĂU,...O LUME TOATĂ DE AUR.

SĂ AVEȚI DORINȚA ACELOR VREMURI BUNE, CÂND VĂ LUAM ÎN BRAȚE ȘI VĂ LEGĂNAM ȘI VĂ SPUNEAM: COPIII MEI, VĂ IUBESC INFINIT, ÎMI VOI DA VIAȚA PENTRU MÂNTUIREA VOASTRĂ, ...IATĂ, ASTA S-A ÎNTÂMPLAT! MI-AM DAT VIAȚA PENTRU VOI.

ASTĂZI VĂ CER SĂ VĂ DĂRUIȚI PENTRU MÂNTUIREA FRAȚILOR VOȘTRI! RUGAȚI-VĂ, IUBIȚII MEI, RUGAȚI-VĂ.

Copiii Mei sunt departe de Mine, se pierd în iluziile satanei, inimile lor au devenit de piatră, dumnezeul lor a devenit satana.

SUNT AICI ASTĂZI, CA ÎNTOTDEAUNA, PENTRU A VĂ IMPLORA SĂ VĂ ÎNTOARCEȚI LA MINE.

POCĂIȚI-VĂ, COPIII MEI, POCĂIȚI-VĂ PENTRU CA EU, ÎN MILOSTIVIREA MEA INFINITĂ, SĂ VĂ ÎMBRĂȚIȘEZ, ... dacă Îmi veți cere iertare cu inima căită, Eu vă voi ierta și vă voi primi la Mine. Pocăiți-vă, copiii Mei, pocăiți-vă! Să vă pară rău pentru păcatele voastre, ...pentru că M-ați jignit și M-ați lăsat încă atârnat pe această Cruce.

Înainte, copiii Mei, astăzi, ca întotdeauna, cobor pe acest deal împreună cu Maria, Maica Mea Preacurată, și vă dau sfânta Mea binecuvântare, vă însemnez pe toți pe frunte cu semnul crucii și VĂ IMPLOR SĂ DUCEȚI CUVÂNTUL MEU ÎN LUME. Dați fraților voștri ceea ce ați primit de la Dumnezeul vostru; Cuvântul lui Dumnezeu este sfânt! Este Unul! Este de viață veșnică!

Oferiți acest dar membrilor familiei voastre, fraților voștri. Uniți-vă în iubire și rugați-vă neîncetat.

Copiii Mei, în curând veți fi în întuneric și veți simți frig în suflete dacă nu veți fi cu Mine.

Rugați-vă mereu, voi toți cei care Mă iubiți și Mă urmați! Rugați-vă, voi toți cei care o urmați pe Maria, Maica Mea Preacurată, în această ultimă Operă pământească.

EA ESTE CĂLĂUZA VOASTRĂ, EA ESTE CO-RĂSCUMPĂRĂTOAREA, ÎN ACEASTĂ OPERĂ DE MÂNTUIRE!

EA ESTE VICTORIOASĂ ÎN MINE ȘI EA ÎI VA CONDUCE PE TOȚI LA VICTORIE ÎN MINE.

ÎNAINTE, COPIII MEI, ÎNCĂ PUȚIN! SUNTEȚI PE CALE SĂ VĂ ÎNTOARCEȚI ACASĂ!

VĂ BINECUVÂNTEZ ÎN NUMELE TATĂLUI, AL FIULUI ȘI AL SFÂNTULUI DUH. AMIN.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5586737424701681&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu