miercuri, 30 iunie 2021

AM AJUNS LA ORA FATIDICĂ – Carbonia, 26.06.2021, ora 16:25 - prima locuțiune

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Copiii mei, iubiții mei copii, eu sunt Preasfânta voastră Mamă, eu sunt Fecioara, Mireasă a Duhului Sfânt, eu sunt Mama lui Isus și Mama voastră.

Astăzi vin să vă mângâi inimile, vin să vă spun toată iubirea Cerului pentru voi, vin la voi care urmați această misiune cu toată iubirea voastră, cu toată fidelitatea voastră, ...veți avea parte de lucruri mari, copiii mei!

În curând, Cerul vă va lua cu El și vă va așeza acolo unde totul este pace și iubire, unde bucuria este veșnică, unde Isus va trăi mereu cu voi, alături de voi, vă va încânta cu Frumusețea Sa, cu Iubirea Sa, și vă va dărui din Sine, veți avea o veșnicie plină de bucurie, Îl veți avea alături de voi pe Dumnezeul vostru Creator.

Iubiți-vă, copiii mei, iubiți-vă, duceți mai departe această chemare, Dumnezeu vă va răsplăti pentru tot ceea ce Îi veți face.

Nu credeți minciunile oamenilor, ci credeți numai în cuvântul lui Isus Hristos, ...îndepărtați-vă cu totul de minciună.

NU VĂ TEMEȚI DE NIMIC, COPIII MEI, DEJA AȚI AJUNS LA ÎNĂLȚIMI, SUNTEȚI DEJA ÎNTR-O NOUĂ DIMENSIUNE. DUMNEZEU A ALES PENTRU VOI, ACUM, CEA MAI MARE CALE, CEA PE CARE O VEȚI URMA CU DARURILE DUHULUI SFÂNT, PENTRU A DUCE LA BUN SFÂRȘIT ACEASTĂ MISIUNE DE MÂNTUIRE ÎMPREUNĂ CU MINE. EU, MARIA CEA SFÂNTĂ, VOI VENI SĂ VĂ IAU DE MÂNĂ PENTRU A VĂ CONDUCE LA PROVOCAREA FINALĂ ÎMPOTRIVA LUI SATANA.

Am ajuns la ceasul fatidic care a fost mereu anunțat de profeții din vechime, de cei de astăzi și de blânda voastră Sfântă Mamă care în fiecare zi, continuu, își îndeamnă poporul să se întoarcă la Isus, pentru că vremurile sunt disperate, ...cine nu va fi cu Isus, va avea mult de suferit.

Haideți, bătălia este deschisă, totul este pregătit, în curând va izbucni iadul pe Pământ.

Nu renunțați, mergeți mai departe, Isus așteaptă lucruri mari de la voi, răspunsuri mari, Inima Lui este mare, copiii mei, veți putea locui cu toții în El dacă îi sunteți credincioși. Amin.

Înainte, îmi pun mâinile mele pe ale voastre, și împreună cu voi, în genunchi, cu inima prosternată în fața Fiului meu Isus, cerem revenirea Sa anticipată, intervenția Sa "acum", înainte ca cerul să se întunece și mai mult.

Haideți, sunt multe suflete de salvat, copiii mei!

Cu mărturia voastră veți fi mari în această Lucrare a Cerului, în misiunea pe care Dumnezeu v-a pus-o în mâini, pentru că veți merge în toată lumea să evanghelizați, să anunțați Cuvântul lui Dumnezeu și să recuperați mulți copii pentru Dumnezeu. Înainte! Să ne rugăm:

LĂUDAT SĂ FIE IISUS HRISTOS. LĂUDAT SĂ FIE ÎN VECI.

INIMILE SFINTE ALE LUI ISUS, MARIA ȘI IOSIF SĂ FIE LĂUDATE. ACUM ȘI ÎNTOTDEAUNA. AMIN.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5649162178459205&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu