duminică, 13 iunie 2021

O, OMULE, DE CE ÎI DEFĂIMEZI PE PROFEȚII MEI? – Carbonia, 31.05.2021, ora 17:48

Cu iubire credincioasă vin la tine, om nerecunoscător, la tine, care Mă disprețuiești, care Îi defăimezi pe profeții Mei, ...LA TINE, CARE NU EȘTI NIMIC!

Ai milă de tine, omule, care nu recunoști Adevărul pentru că nu discerni corect.

De ce Îmi jignești profeții?

Nu vezi la o palmă în fața ta, o, omule!

Nu judecați, fiți atenți la ceea ce se întâmplă în lume, pretindeți că vedeți totul și deodată, ... vreți ca Dumnezeul vostru să treacă peste timpul Său pentru a vă face pe plac?

Când Mi-am început Misiunea pe Pământ, i-am chemat la Mine pe Apostolii Mei, le-am dat o misiune: ... să ducă Cuvântul Meu în lume.

CUVÂNTUL MEU A FOST UNUL ȘI UNUL ESTE ȘI ASTĂZI, MULTE S-AU ÎMPLINIT, DAR TOTUL SE VA ÎMPLINI ȘI SE VA ÎNTÂMPLA ÎN ACEST TIMP, ...NU FIȚI ORBI SAU SURZI, PRIVIȚI ÎN JURUL VOSTRU: ...LUMEA SE DESTRAMĂ, VULCANII SE TREZESC, URAGANELE SE SUCCED, MĂRILE SE UMFLĂ PE COASTE, RÂURILE SE REVARSĂ, MUNȚII SE PRĂBUȘESC, PĂMÂNTUL SE CUTREMURĂ ÎN FIECARE COLȚ AL PLANETEI, RĂZBOIUL ESTE ÎN DESFĂȘURARE, PERSECUȚIA CREȘTINILOR ESTE ÎN ACȚIUNE!

Și tu, o, omule, nu vezi nimic?

Unde ești, fiul Meu, unde ești?

Convertiți-vă și fiți rapizi, pentru că pe neașteptate totul va fi în fața voastră și inima voastră va înnebuni dacă nu sunteți pregătiți.

Nu-L mai jigni pe Dumnezeul tău, nu mai păcătui, omule, nu mai gândi cu măsura ta pământească, ci, cu dragoste răbdătoare, meditează și așteaptă.

ROAGĂ-TE, O, OMULE, ROAGĂ-TE, ȘI, ÎN TĂCERE, ADORĂ-MĂ ÎN INIMA TA, CHEAMĂ-MĂ, IUBEȘTE-MĂ!

Îți voi satisface dorința de a Mă vedea în curând, o, omule.

ÎNDURĂTOR ESTE! (MISERUM EST!)

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5545042308871193&set=a.242597375782406 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu