miercuri, 23 iunie 2021

SUNTEȚI OI FĂRĂ PĂSTOR! – Carbonia, 19.06.2021, ora 16:50 p.m.

 În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Iubiți copii, Tatăl este Cel care vă vorbește, este Dumnezeul vostru Creator, fiți atenți la vocea Mea, nu persistați în această stare, ci grăbiți-vă să vă întoarceți la Mine.

Cere-ți iertare pentru păcatele voastre, făceți-o cu căință din inimă. Cereți ajutorul Meu, copiii Mei, lumea deja se destramă, nu mai este loc pentru om, totul moare, totul intră în întuneric.

Printr-un mare chin veți trece acum, mare va fi durerea pentru toți cei care s-au îndepărtat de Dumnezeul lor Creator, pentru toți cei care se luptă cu Dumnezeul lor Creator favorizându-l pe Satana.

IUBIȚI COPII, DUMNEZEU ESTE CEL CARE ÎȘI TUNĂ GLASUL DIN ÎNALTUL CERURILOR SALE, ...EL VREA CA ACESTA SĂ PĂTRUNDĂ ÎN INIMILE VOASTRE!

Sunteți oi fără păstor! Satana v-a îndepărtat de Mine, în inimile voastre nu mai există Dumnezeul cel Viu, ci un dumnezeu al morții veșnice.

Oameni din Galileea, ridicați-vă acum, ridicați-vă și strigați după ajutorul Meu, sunteți pe cale să cădeți în mare deznădejde, focul Gheenei se deschide în fața voastră, nu ați fost în stare să rămâneți tari în credință în Iisus Hristos, ați preferat să urmați lumea, să urmați iluziile falsului profet, l-ați urmat pe el în locul lui Petru, l-ați exilat pe Petru într-o celulă și l-ați urmat pe cel care vă duce la pierzanie veșnică.

Lumea a luat sfârșit, copiii Mei, nu va mai exista viață în această lume, cu excepția celor care se vor fi păstrat în Mine, pentru ei va exista un Pământ nou, o lume purificată care va renaște nouă, unde totul va fi în iubirea lui Dumnezeu, în harul Cerului.

Voi reînnoi acest Pământ și voi face din el o lume prețioasă, o lume plină de iubire, o lume în care copiii Mei se vor bucura de fericirea infinită a Totului Meu, va fi o lume plină de iubire și de lucruri bune.

IATĂ, DUMNEZEU TATĂL SE DESCHIDE ACESTEI UMANITĂȚI, PLÂNGÂNDU-ȘI DUREREA:

Copiii mei, acum sunteți morți vii, sunteți flancați (păziți ștrașnic) de Cel Rău, nu vreți să vă pocăiți, îl urmați pe cel care vă duce în mormânt, la moarte veșnică.

ÎN CURÂND VA AVEA LOC RĂPIREA CELOR ALEȘI.

Ceea ce au prezis profețiile este pe cale să se întâmple. Dumnezeu Tatăl va trimite pedepse, pentru ca omul să se pocăiască și să creadă că există un singur Dumnezeu, unicul și adevăratul Dumnezeu, Creatorul, ...Dumnezeul cel veșnic! Dragoste infinită.

Am nevoie de ajutorul vostru, copiii Mei:

O, voi toți cei care urmați chemarea Mea în lume,

O, voi toți cei care îl urmați pe Isus Hristos,

O, voi toți cei care o însoțiți pe Maria Preasfântă, având încredere în ea, cea care vă va conduce la victoria asupra dușmanului infernal.

PĂMÂNTUL VA CUTREMURA ACUM PESTE TOT.

În curând va avea loc un mare cutremur de pământ care va ȘOCA SUFLETELE TUTUROR OAMENILOR, dar nu va fi încă momentul pocăinței voastre, pentru că, împietriți în păcat și cu orbirea în ochi, veți continua să sperați în această lume, ...veți continua să păcătuiți.

Am nevoie de pocăința voastră urgentă, sunt pe cale să vă trimit foc din cer, copiii Mei! ...atunci va fi doar plâns și scrâșnire de dinți.

Am nevoie de convertirea voastră! Trebuie să deschid o nouă eră! Am nevoie urgentă să aduc poporul Meu în această Lume Nouă, lumea pe care am creat-o de la început pentru copiii Mei, pentru toți cei care s-au născut în Dumnezeu, au crescut în Dumnezeu și au umblat în Dumnezeu în fidelitate absolută față de Legile Sale, față de Poruncile Sale.

Ați ajuns la sfârșitul acestei istorii, lumea moare, Pământul va urla în curând de durere.

Fiți vigilenți, copiii Mei, fiți în alertă, rămâneți constant în rugăciune, stați alături de Preasfânta Maria. Țineți Sfântul Rozariu strâns în mâini, rugați-vă cu multă dragoste și implorați mila Tatălui.

Sunteți pe cale să vedeți împlinindu-se tot ceea ce v-au anunțat în trecut profeții din vechime și ceea ce Fecioara Maria, la Fatima, a anunțat celor trei păstorași: ...secretele ei pentru acest timp.

BISERICA LUI HRISTOS A FOST ANULATĂ, ACUM EXISTĂ BISERICA FALSĂ, FALSUL PROFET CONDUCE RÂNDURILE ȘI PREOȚII MEI SUNT PRADA LUI.

Copiii Mei, rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă căci nu știți ce vor vedea acum ochii voștri și cât de mult va suferi inima voastră.

Abandonați-vă complet Inimii mele Sfinte și Inimii imaculate a Preasfintei Maria. Consacrați-vă ei și strigați-Mi cu toată dragostea voastră, întotdeauna! Consolați-Mi Inima, în acest timp am nevoie să fiu consolat de copiii Mei, pentru că, ca Tată, voi suferi mult pentru pierderea multora.

Veniți, vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin

Fiți ca îngerii din Ceruri, fiți ca sfinții din Ceruri, ...fiți mici Marii și mici Isuși pe acest Pământ.

Mergeți! ...ANUNȚAȚI APROPIEREA AVERTISMENTULUI.

Dumnezeu este cu voi. Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5616810325027724&set=a.242597375782406

Un comentariu: