marți, 15 iunie 2021

NIMIC NU POATE DISTRUGE BISERICA MEA PENTRU CĂ EU SUNT BISERICA - Carbonia, 9bis.06.2021, ora 16:45 p.m.

Iată-Mă printre voi, sunt Iubirea Perfectă, am venit să dau Iubirea Perfectă.

Iubiții Mei copii, fiți pregătiți pentru că sunt pe cale să intervin, totul este pregătit. Sunt pe cale să vă deschid Cerul Meu vouă, care sunteți copiii Mei dragi, care Mă iubesc și au preferat să Mă urmeze pe Mine în locul lucrurilor lumii; care au renunțat la Satana și și și-au pus ființa lor în Mine, în Inima Mea sfântă.

Preasfânta Maria, Mama Mea Imaculată, este cu voi aici, pe acest deal; ea așteaptă momentul în care voi interveni pentru a vă răsplăti pe voi, aleșii Mei, cu tot binele.

ȘI VOI, COPIII MEI, VOI CARE MĂ URMAȚI DIN TOATE COLȚURILE LUMII, VOI CARE MĂ IUBIȚI ȘI TÂNJIȚI DUPĂ LUCRURILE LUI DUMNEZEU, IATĂ CĂ VĂ SPUN: TOTUL S-A ÎMPLINIT, LUMEA ESTE PE CALE SĂ FIE TRANSFORMATĂ.

Această umanitate perversă va fi bătută de brațul Tatălui și va fi pusă în condiții de durere, până când va înțelege că totul a fost creat de Dumnezeu și că singurul și adevăratul Dumnezeu este Hristos Domnul.

Voi coborî din cer cu armata Mea pe un nor,...îi voi porunci Arhanghelului Mihail să înceapă lupta împotriva armatei de demoni.

Preasfânta Fecioară Maria cu voi deja pe acest pământ, își conduce armata, credincioasă Mie, spre victorie, va fi o minune pentru toți copiii lui Dumnezeu!

Deschid porțile Cerurilor, vă deschid vouă Cerul Meu! Mă cobor pentru a vă face cunoscute frumusețile Atotputerniciei Mele, Mă cobor printre voi, copiii Mei, pentru a vă spune lucrurile lui Dumnezeu, pentru a vă învăța lucrurile lui Dumnezeu, pentru a vă face să locuiți în Dumnezeu, să trăiți în Dumnezeu pentru eternitate în bucuria absolută a Iubirii Sale infinite.

AȘTEPT îndeplinirea un act pe Pământ, un act cu adevărat rău, un act care va încerca să distrugă Biserica lui Dumnezeu, dar nimic nu poate distruge Biserica Mea, pentru că Eu sunt Biserica și intervin pentru a o ridica la mine.

Bărbați blestemați! O, voi, viteji ai pământului! Voi care îl urmați pe Satana, voi care sunteți în Satana! Pe voi, care sunteți acum copiii lui, vă blestem și vă distrug, vă voi aduce la cea mai mare suferință, vă voi face să simțiți în carnea voastră tot ce le-ați făcut copiilor Mei.

AȚI DISTRUS ACEASTĂ UMANITATE CU ACESTE VACCINURI, MI-AȚI OTRĂVIT COPIII! Oricum nu ați cucerit nimic, pentru că Eu sunt Dumnezeu!  ...și Eu, Dumnezeu, voi învia totul, și din rău voi aduce totul la bine! Voi readuce această umanitate la frumusețea Creației Mele, când l-am creat pe om și l-am pus să locuiască în această lume.

Sunt al vostru, sunt Dumnezeul vostru, sunt prietenul vostru, sunt mama voastră, sunt fratele vostru. Eu sunt Dumnezeul vostru! Eu sunt Dumnezeul cel Atotputernic! Eu sunt Cel care a creat totul și care va interveni în curând pentru a lua totul înapoi în Sine și a le da înapoi copiilor Săi în iubire perfectă.

AȘTEPTAȚI-MĂ, COPIII MEI, SĂ AVEȚI IUBIRE ÎN VOI, SĂ AVEȚI MEREU ÎN MÂNĂ SFÂNTUL ROZARIU! ...RUGĂCIUNEA, CONSACRAREA LA INIMA IMACULATĂ A MARIEI, ȘI MEREU CREDINCIOȘI INIMII SFINTE A LUI ISUS, AGĂȚAȚI DE INIMA SFÂNTĂ A LUI ISUS, MERGEȚI, PENTRU CĂ VEȚI OBȚINE PUTEREA DE CARE AVEȚI NEVOIE PENTRU A LUPTA ÎN ACEST TIMP, ÎNAINTE DE INTERVENȚIA MARIEI CU VOI.

Vă îndemn la iubire, vă îndemn la fidelitate și vă îndemn să fiți ai Mei, puri și imaculați în iubire. Vă îndemn la dorința voastră pentru Mine.

Vine călărețul distrugerii. O mare foamete se va manifesta pe acest Pământ și copiii Mei vor plânge cu lacrimi de sânge, acele lacrimi de sânge care astăzi sunt vărsate de Creatorul lor și de Preasfânta Sa Mamă.

Treziți-vă repede, copiii Mei! ...UN ASTEROID ESTE PE CALE SĂ LOVEASCĂ PĂMÂNTUL, TOTUL SE VA SFÂRȘI, ZÂMBETELE VOASTRE SE VOR TRANSFORMA ÎN LACRIMI, DUREREA VOASTRĂ VA FI INFINITĂ.

Rugați-vă, sufletele Mele binecuvântate, rugați-vă, o, voi toți cei care așteptați intervenția Mea, rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă din ce în ce mai mult. Îmi țin promisiunile Mele și, când vă veți aștepta cel mai puțin, Îmi voi deschide Cerul pentru a coborî printre voi și pentru a vă reda frumusețea timpului când am creat lumea.

Totul trebuie să fie reîmbrățișat în Dumnezeu, totul trebuie să fie nou pentru copiii lui Dumnezeu, să aveți credință, să aveți iubire și să aveți caritate.

Haideți, acest timp s-a încheiat, cel nou este pe cale să înceapă, totul este gata, copiii Mei, totul este gata, nu vă abandonați disperării, fiți puternici pentru că Cerul este cu voi.

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Mergeți în pacea Domnului. Binecuvântați-vă familiile și casele, fiți gata pentru intervenția Mea. Vă repet, așteptați intervenția Mea, totul este pe cale să apară în fața ochilor voștri, așa cum v-a fost anunțat de profeții Mei și de Sfânta Mea Mamă. Amin.

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/5575230355852388

2 comentarii: