sâmbătă, 16 decembrie 2023

Agenți patogeni noi descoperiți cu origini malefice vor molipsi omenirea

În timp ce penele angelice mă acoperă, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Iubiți ai lui Cristos, primiți binecuvântările urgente ale Sfintelor Inimi care se revarsă pentru această generație.

Suflete prețioase ale lui Dumnezeu, permiteți ca lumina iubirii lui Dumnezeu și a adevărului să se reflecte asupra acestei lumi întunecate.

AGENȚI PATOGENI NOI DESCOPERIȚI CU ORIGINI DEMONICE VOR MOLIPSI OMENIREA. Medicamentele cerești prescrise de Maica noastră Sfântă vor fi de-ajuns. ("Uleiul bunului samaritean") Binecuvântări speciale de protecție vă vor fi aplicate prin această ungere din Ceruri.

RĂZBOIUL MONDIAL CONTINUĂ SĂ CREASCĂ ȘI SĂ SE EXTINDĂ răspândindu-se peste multe granițe, în timp ce ursul trimite vipere veninoase care înconjoară Israelul și poartă război cu lumea.

În timp ce Mireasa se pregătește pentru plecarea ei, inimile încep să se răcească și vor fi aprinse și întărâtate la mânie. În absența stăpânitorului, se vor aprinde tulburările civile. O lege marțială la nivel mondial va fi apoi impusă.

Iubiți ai Domnului și Mântuitorului nostru, fiți atenți la timp, au mai rămas doar câteva momente, nu lăsați să vă scape aceste ocazii de împăcare cu Domnul nostru.

POCĂIȚI-VĂ ȘI INTRAȚI SUB IZVORUL MILOSTIVIRII SALE CARE SE REVARSĂ PENTRU TOȚI. Nu renunțați la Rozariul de lumină al Maicii noastre binecuvântate, un far de speranță care alungă întunericul și îi orbește pe dușmanii voștri.

Eu, Sfântul Mihail Arhanghelul, vă voi apăra cu sabia mea scoasă din teacă și cu scutul meu mereu înaintea voastră. Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

Confirmare din Scripturi

Căci tu, Doamne, eşti bun şi iertător, plin de îndurare faţă de cei care te cheamă. Psalmi 86:5

Cheamă-mă în ziua strâmtorării: Eu te voi elibera, iar tu mă vei cinsti! Psalmi 50:15

Isus, răspunzând, le-a zis: „Vedeţi să nu vă înşele cineva! Căci mulţi vor veni în numele meu spunând: «Eu sunt Cristosul» şi-i vor înşela pe mulţi. Atunci aveţi să auziţi vorbindu-se despre războaie şi zvonuri de războaie. Nu vă înspăimântaţi, căci trebuie să fie toate, dar nu este încă sfârşitul! Se va ridica un neam împotriva altui neam şi o împărăţie împotriva altei împărăţii şi vor fi foamete şi cutremure în diferite locuri. Dar toate acestea sunt [doar] începutul durerilor. Matei 24:4-8

Adevăr vă spun: cine crede are viaţa veşnică. Ioan 6:47

https://beloved-shelley-anna.webador.com/messages-from-heaven-december-6-2023-insights-into-the-tribulation

Un comentariu: