joi, 28 decembrie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 16, 17, 18 și 19 decembrie 2023

        SÂMBĂTĂ, 16 DECEMBRIE 2023

Repostat: Nu vă îngâmfați, 12 ianuarie 2012

<M-am rugat Domnului despre durerea pe care o simt văzând atât de mulți creștini care calomniază și atacă alți creștini și L-am întrebat dacă are ceva de spus poporului Său în emisiunea Blog Talk din această seară, când El mi-a spus acest lucru>:

"Vreau să vorbesc poporului Meu despre atacurile asupra altor creștini. Poporul Meu este chemat să trăiască în dragoste, dar mulți dintre voi nu se gândesc decât să atace profeții, apostolii, slujitoarele și slujitorii Mei. Nu știți că Eu vă văd inima când faceți acest lucru? Credeți că sunt de acord cu atacurile voastre vicioase? Nu vedeți răul pe care îl faceți trupului Meu?

Poporul Meu, a sosit timpul ca voi să depuneți armele pe care le-ați ridicat unii împotriva altora și să le folosiți împotriva dușmanului sufletelor voastre. Oamenii Mei sunt ocupați să se lupte între ei, în schimb, Eu doresc ca ei să se lupte cu dușmanul.

De ce pierdeți timpul discutând despre doctrină, în timp ce mieii Mei rămân fără hrană? (Am putut auzi mânia Lui când a spus asta!) De ce vă pierdeți timpul crezând cu mândrie că știți tot ce este de știut despre Cuvântul Meu, când nu știți nimic despre dragoste și mersul pe căile Mele? Este mai mare dorința ca voi să cunoașteți Cuvântul Meu sau să umblați pe căile Mele?

Copiii Mei, nu vă mai certați între voi. Trăiți într-o lume decăzută. Trăiți printre cei care au fost înșelați de dușman. Vă aflați printre cei pierduți, printre morții ambulanți. Nu mai pierdeți timpul certându-vă între voi. Doresc ca voi să vă îndreptați spre lumea pierdută și rănită din jurul vostru, în dragostea Mea. Doresc să vedeți durerea pe care le-ați cauzat-o micuților Mei prin duritatea cuvintelor voastre, căci nu consider că este un lucru mărunt atunci când răniți pe unul dintre micuții Mei. (Am văzut că prin aceasta se referea la cei care nu au crescut încă mult în cuvânt).

Vă spun să depuneți armele îndreptate asupra celorlalți credincioși astăzi sau veți avea de înfruntat judecata Mea. Distrugerea pe care o provocați cu asprimea cuvintelor voastre, va avea consecințe în viețile voastre. (Am văzut că Domnul se referea la judecată ACUM, nu mai târziu - secerare ACUM a ceea ce este semănat).

Nu vă îngâmfați în cunoașterea Cuvântului Meu, ci umblați pe căile Mele și fiți lumină în lumea pierdută și muribundă în care trăiți. Nu fiți un chimbal zăngănitor în urechile oamenilor, ci, în schimb, o mireasmă dulce de iubire pentru Mine. Nu vă duceți să semănați ceartă și să o numiți lucrarea Mea, căci nu am spus Eu în Cuvântul Meu că acolo unde este ceartă și invidie va fi și orice lucrare rea? Atunci de ce credeți că faceți lucrarea Mea atunci când semănați ceartă între frații voștri?

Voi greșiți în mândrie, copiii Mei. Fața Mea este împotriva voastră în aceste chestiuni și voi aduceți judecata asupra capetelor voastre când le faceți. Pocăiți-vă și întoarceți-vă de la această răutate. Căiți-vă și iubiți-i pe frați așa cum v-am învățat în Cuvântul Meu."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0Rfbvy3GzzFREsmoPQ7sqEBRb6omRZLKPP3YR6dygkSKSs6pYJB3XYJFPvCkpqgUZl&id=100068591042501

DUMINICĂ, 17 DECEMBRIE 2023

Repostat: Un popor nou, 13 ianuarie 2017

"Ridic un popor nou, un popor al minunilor, al semnelor și al miracolelor. Un popor care va crede în Mine și Cuvântul Meu și care va face multe lucruri mărețe în Numele Meu.

Fiți atenți, poporul Meu, pentru că aceia dintre voi care vor crede în Mine și în Cuvântul Meu, cei prin care fac aceste miracole, semne și minuni, se vor confrunta cu o persecuție ca niciodată înainte.

Vrăjmașul ridică și el un popor - un popor plin de ură față de tot ceea ce este al Meu, un popor mai zelos decât înainte pentru a opri Evanghelia Mea pe pământ.

Dușmanul Meu nu va reuși să oprească Evanghelia pe pământ, dar lupta va fi crâncenă. Mulți dintre voi o vor vedea, deoarece răul luptă împotriva binelui. Răul va învinge pentru un timp, dar apoi vine sfârșitul și tot ce este rău va fi distrus, așa cum spune Cuvântul Meu."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02DSiiamfwBsELiHtCG2wAiGprq4Kk9T5mVmgY1vsGstnSyACc9AkKSRgG5Zd3b16pl&id=100068591042501

LUNI, 18 DECEMBRIE 2023 - Momentul schimbării

"Prea mulți dintre copiii Mei merg cu inimile divizate. Vreți binecuvântările cerului, dar pentru a le putea avea, nu renunțați la păcatele din viața voastră.

Dați-Mi inimile voastre. Redați-Mi inimile voastre, copii, pentru ca Eu să le pot schimba înainte de a fi prea târziu.

Mulți dintre voi vor fi luați pe neașteptate în ceea ce va urma și nu vor mai exista șanse de a renunța la păcate sau de a se căi de ele.

Timpul să vă schimbați este acum".

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02vSSeSVQDVQxDKBUZTYWFKjq5NrwGxq7S89Azi1A6hrERQ1wyCuitegRspEL3GHZFl&id=100068591042501

MARȚI, 19 DECEMBRIE 2023 - Întreaga voastră inimă

"De ce Mă numiți Domn și petreceți atât de puțin timp cu Mine? Cum puteți spune că sunteți ai Mei și să mergeți după dușmanul Meu? Pentru a fi ai Mei, trebuie să Mă slujiți cu toată inima voastră.

Copii, inimile voastre trebuie să fie pure pentru a nu fi lăsați să sufere ororile care vor veni, dar voi nu faceți niciun efort pentru a le purifica.

Slujiți-Mi Mie sau dușmanului Meu. Nimeni nu poate servi la doi stăpâni. Voi trebuie să alegeți pe cine veți sluji".

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid037LDtXguLGSTchTdvs2xmx6C7wBENVutBTyoKJ3LDXSM6dX3HEtmn48jq6mP9xmTVl&id=100068591042501

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere