sâmbătă, 9 decembrie 2023

Mesaje din ceruri date iubitei Shelley Anna la 1 decembrie 2023

 Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În timp ce penele aripilor angelice mă acoperă, îl aud pe Sfântul Mihail Arhanghelul spunând:

Iubiții Domnului și Mântuitorului nostru, vegheați la lumina lumânărilor voastre binecuvântate! Vegheați și rugați-vă!

Focarele virale se intensifică odată cu apropierea revenirii Domnului nostru pentru mireasa Sa, în timp ce mă pregătesc să sun din trâmbița lui Dumnezeu.

Ungeți-vă copiii cu ulei pentru a-i feri de virozele respiratorii . Orice ulei care a fost binecuvântat prin rugăciune va fi suficient. Încredeți-vă în Domnul și Mântuitorul nostru care oferă protecția Sa, ce vă înconjoară pe voi și pe cei dragi, în timp ce Îngerii Săi veghează.

Nu vă speriați căci sunteți iubiții Lui! Urmați instrucțiunile Maicii Domnului care vă arată calea mântuirii în Fiul ei Isus Cristos, cu Rozariul ei de lumină .

Eu, Sfântul Mihail Arhanghelul, vă voi apăra cu sabia mea scoasă din teacă și cu scutul meu mereu înaintea voastră.

Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

CONFIRMARE DIN SCRIPTURĂ: 1 Tesaloniceni 4:16-17-18

Pentru că însuşi Domnul, la porunca [divină], la strigătul arhanghelului şi în sunetul trâmbiţei lui Dumnezeu va coborî din ceruri şi cei morţi în Cristos vor învia mai întâi, 17 apoi noi, cei vii, care vom fi rămas atunci, şi vom fi răpiţi împreună cu ei în nori ca să-l întâmpinăm pe Domnul în văzduh şi astfel vom fi cu Domnul pentru totdeauna. 18 Aşadar, îmbărbătaţi-vă unii pe alţii cu aceste cuvinte!

Un mesaj de la Maica Sfântă

Mama noastră Sfântă spune: rugați-vă, copiii mei, rugați-vă ca fuga voastră să nu fie în timpul iernii. Căci vine necazul cel mare!

Rugați-vă Rozariul meu de Lumină pentru ca revelațiile adevărului să vă sature inimile cu lumina mântuirii care poate fi obținută doar prin Fiul Meu, Isus Hristos, Răscumpărătorul lumii.

Priviți în sus, copiii mei, răscumpărarea voastră se apropie!

Rugați-vă pentru convertirea păcătoșilor și pentru cei care vor fi lăsați în urmă.

Amintiți-vă mereu de promisiunile Mele și rugăciunile voastre să fie neîncetate. Așa vorbește Mama voastră iubitoare.

CONFIRMARE DIN SCRIPTURĂ: Matei 24:20-21-22

20Rugaţi-vă ca fuga voastră să nu fie iarna sau în zi de sâmbătă! 21Atunci va fi o nenorocire atât de mare cum nu a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi. 22Şi, dacă n-ar fi scurtate zilele acelea, niciun om nu s-ar salva; însă, datorită celor aleşi, zilele acelea vor fi scurtate. 

https://beloved-shelley-anna.webador.com/messages-from-heaven-december-1-2023

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu