joi, 7 decembrie 2023

M-AM SĂTURAT CU ADEVĂRAT DE INDIFERENȚA VOASTRĂ FAȚĂ DE MINE! - Carbonia, 27.11.2023 (ora: 21:43)

Eu sunt Cel ce Sunt! Sunt aici pentru a-Mi manifesta marea Mea durere pentru această Omenire surdă și oarbă.

Iată, Eu sunt Cel ce Sunt!!! Sunt Eu, Dumnezeul Creator, Mă veți recunoaște în curând în Dreptatea Mea! Iată, voi veni și voi pune capăt tuturor răutăților. Lucrarea lui Dumnezeu este Una și Dumnezeu nu va pierde nimic din ceea ce este în Planul Său.

Iubitele Mele creaturi, întoarceți-vă inimile spre Mine, dedicați-vă Mie, nu există alt dumnezeu în afară de Mine: Eu Sunt!!!

Meditați, voi toți, meditați! Nu așteptați să vină ceasul cumplit fără fiți în Mine, pentru a putea primi Ajutorul Meu. Ca și copii ai lui Dumnezeu aveți obligația de a Mă respecta, de a Mă iubi, de a vă asemăna cu Mine: ați fost creați pentru iubire și cu iubire și iubire doresc de la voi!

Îi voi ierta pe toți cei care Îmi cer iertare cu adevărată căință a inimii. Păcatul este cauza ruinării voastre, copiii Mei, îndepărtați-vă de această boală, căutați puritatea, intrați în cunoașterea faptului că Dumnezeu este singurul vostru bine, singura voastră fericire,... tot ceea ce vă prezintă monstrul este trecător, nu are nimic bun, vă trage cu el în iad.

Un vânt năvalnic va anunța apropierea mâniei Mele!!! M-am săturat cu adevărat de indiferența voastră față de Mine, sunt dezamăgit de alegerile voastre care vă îndepărtează de Mine, ați devenit hibrizi, inima voastră a devenit rece, vă arătați fără reținere răutatea față de frații voștri.

Imperiul Răului se prăbușește, Roma își va pierde farmecul, frumusețea de odinioară când se afla în sânul Tatălui.

Iubiți fii, sunteți la un pas de prăpastie, deschideți ochii, vedeți ce este în lume!

Este murdară, rău mirositoare din cauza păcatelor pe care le comite această Omenire. Nu văd nici o pocăință! ...

Săraca Omenire! Câtă tristețe în Inima Mea! Ca Tată ... Mi-ar plăcea să vă îmbrățișez, să vă strâng cu putere la pieptul Meu, să vă fac să simțiți bătăile Inimii Mele care vibrează de iubire infinită pentru voi, dar voi... nu vreți Iubirea Mea! Voi preferați bogățiile acestei lumi, căutați să aveți din ce în ce mai mult; luați de la săraci pentru a vă îmbogăți, Mă trădați! Mă jigniți...oferindu-Mi resturi. Voi păstrați totul pentru voi!

Ah, ce durere! Ce durere, copiii Mei! Văd că în interiorul vostru încă preferați lucrurile lumii, dar.... vă voi lua totul, nu vă voi lăsa nimic... și soarta voastră va fi dureroasă.

Bieții Mei fii, la ce vă va folosi... tot câștigul aici pe pământ... doar ca apoi să vă pierdeți propria viață?

Recunoștința omului față de Creatorul său este un balsam pentru inima sa... este un motiv de mântuire. Adăpostiți-vă așadar în Mine, fiți puri, deschideți-vă inimile către Dumnezeul care mântuiește.

Este deja ceasul! Totul va cădea pe neașteptate! Biata Omenire!
https://colledelbuonpastore.eu/2023/11/29/sono-veramente-stanco-della-vostra-indifferenza-a-me/

Un comentariu: