vineri, 22 decembrie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 8, 9, 10 și 11 decembrie 2023

VINERI, 8 DECEMBRIE 2023 – Mai devreme

"A sosit timpul ca copiii Mei să își urmeze chemarea. Mulți au amânat, preferând plăcerile lumii decât să facă lucrarea Împărăției Mele.

Eu doresc ca voi să slujiți Împărăția Mea de bunăvoie, iar răsplata este mai mare decât vă puteți imagina. Copiii Mei care Mă slujesc primesc răsplăți speciale - multe pe care banii nu le pot cumpăra.

De ce nu doriți să Mă slujiți? Pentru a răspândi Împărăția Mea? V-ați îndrăgostit de viața voastră? De lume? Pentru că toate acestea vor trece în curând. Voi veni după copiii Mei foarte curând, iar cei care sunt pregătiți să se întoarcă acasă o vor face. Cei care nu sunt, vor fi lăsați în urmă pentru o perioadă de purificare în situații foarte dificile. Copiii Mei care Mă slujesc cu toată inima și viața lor vor veni acasă mai repede decât cei care preferă lumea."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0FWjoQNdQW33hAgVgnmKJpZKPv3MpmvWeyNKYougbdqsyz9A7nkBK3ukWGCwLkRnDl&id=100068591042501

SÂMBĂTĂ, 9 DECEMBRIE 2023

REPOSTAT: Progrese, 20 mai 2015

"Se fac progrese în inimile poporului Meu și ale unora dintre ai Mei care încă nu știu că sunt ai Mei. Vedeți că aceste inimi încep să se înmoaie. Revendicați-i pe cei dragi ai voștri pentru Împărăția Mea, copiii Mei!"

NOTĂ: Am simțit o mare ură venind din partea lui Satana când Dumnezeu a vorbit acest lucru și l-am scris.

"Revendicați și sufletele pierdute pe care le întâlniți în fiecare zi și mijlociți pentru ele, înălțați o rugăciune pentru salvarea lor, pentru că Eu îi voi salva cu siguranță.

Prin rugăciunile voastre și prin credința voastră în Mine, multe suflete vor fi aduse în Împărăția Mea."

NOTĂ: Am văzut în duh că, dacă suntem dispuși să înălțăm o rugăciune pentru o persoană pe care nu o cunoaștem, Dumnezeu o va salva.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid06nfFnv75xGd7Rc5tgVXxufC1Aej5etGRqDkhbFhFFemHnQHyC4C5Ch9PqbiyQqrXl&id=100068591042501

DUMINICĂ, 10 DECEMBRIE 2023

Repostat: Daruri noi, 9 ianuarie 2017

"Eu ofer haruri poporului Meu acum. Acestea sunt haruri noi pe care voi nu știți că le aveți. Veți descoperi aceste haruri atunci când vă voi pune în situații în care vor fi folosite.

Fiți foarte atenți să nu vă luați merite pentru aceste haruri, copiii Mei. Acestea sunt daruri ale sfârșitului timpurilor pe care le-am reținut până acum. Ele sunt pentru a Mă glorifica și pentru a ajuta mai multe suflete să vină în Împărăția Mea.

Ascultați-Mă și fiți binecuvântați".

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02YGGjfnmdMyzAhoaTfxexvz7FrnWa2xuv4VkvTyDYnEPt2ogMbGRvTWHJ4fttUQagl&id=100068591042501

LUNI, 11 DECEMBRIE 2023 - Ascultați-Mă repede

Glynda: Eram în rutina mea de dimineață, făceam ceva fără nici o legătură, când Domnul a început să rostească acest cuvânt.

"Le voi distruge casele și le voi strica sărbătorile celor care nu sărbătoresc nașterea și moartea Fiului Meu. Voi face să înceteze veselia celor care nu Mă recunosc. Le voi ruina finanțele și le voi distruge averea celor care nu Mă onorează.

A venit timpul ca cei răi din lumea voastră să vadă (să recunoască și să învețe) că Eu sunt Dumnezeul tuturor. A venit timpul și le voi arăta prin Judecata Mea că L-au supărat pe Dumnezeul lui Israel. Nu voi mai arăta milă față de cei care Își bat joc de Mine, care Își bat joc de prețiosul Meu Fiu și de jertfa Sa.

Fiți atenți, copiii Mei, pentru că dușmanul a stârnit mânia Mea. Nu vă găsiți printre cei care batjocoresc și calcă în picioare Sângele Fiului Meu. Ascultați-Mă repede atunci când vă vorbesc, căci îi voi îndepărta pe mulți dintre cei care sunt cu adevărat ai Mei din zonele de pericol (deși acum par sigure), unde Judecata Mea va cădea în curând. Ascultați-Mă repede. Nu întârziați."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=661124506183912&set=a.403808015248897

2 comentarii: