luni, 11 decembrie 2023

O NENOROCIRE IMENSĂ ESTE PE CALE SĂ SE ABATĂ ASUPRA ITALIEI - Carbonia, 02.12.2023

 Lăsați să fiu Eu cel care vă conduc la Mine! Vezi bine, Mireasă a Preasfintei Mele Inimi...

Intervenția Mea este "acum", o, femeie! Urmărește instrucțiunile Mele și nu te mai întoarce înapoi; a sosit timpul să fie citite în toate părțile ei.

O nenorocire imensă este pe cale să se abată asupra Italiei.

Fiica Mea, scrie ceea ce îți spun și... nu schimba nici o virgulă din ceea ce îți spun:

Pătimirile Mele se repetă asupra acestei Umanități nechibzuite, lipsită de tot binele pentru că s-a dat dușmanului meu. Satana se ospătează în inimile oamenilor, îi unge cu otrava lui și îi îndreaptă spre Iad.

Binecuvântați copii, deschideți-Mi repede inimile voastre, pocăiți-vă acum, nu mai este timp de pierdut, lumea este pe cale să fie lovită de un asteroid, lumea voastră se va schimba și totul va fi în disperare.

Întoarceți-vă inimile către Mine, cereți-Mi iertare pentru că M-ați jignit... Cereți Milostivire!!!

Vine în tăcere ... dezastrul ... Biata Omenire!

Se deschid porțile cerului, Sfântul Mihail Arhanghelul cu armata sa este pregătită, cei șapte Arhangheli vor păzi coborârea.

Când totul se va sfârși ... și furtuna va trece ... Potirul Meu se va înălța sus în Ceruri, voi declara sfârșitul unui timp trecut și începutul noului timp.

Vă trimit lacrimile Mele de durere pentru ca voi să le puteți simți căldura. Plâng pentru pierderea multor fii, plâng pentru ceea ce omul va trebui să sufere din cauza nechibzuinței sale.

Fiii Mei iubiți, apostoli ai ultimelor timpuri, către voi Mă îndrept cu tandrețe și iubire. Vă consacru Preasfintei Mele Inimi, vă dau din Mine. A sosit ceasul vostru!

Mergeți și propovăduiți Sfânta Evanghelie la toate popoarele, recuperați suflete, fiii Mei! Convertiți toate popoarele. Amin!

https://colledelbuonpastore.eu/2023/12/05/un-immane-sciagura-sta-per-abbattersi-sullitalia/

Un comentariu: