marți, 12 decembrie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 2, 3 și 4 decembrie 2023

SÂMBĂTĂ, 2 DECEMBRIE 2023

Repostat: Cel rău caută să vă devoreze - 12 iulie 2012

"Este timpul Meu ca mulți dintre voi să primească misiunea de apostolat la care v-am chemat și pentru care v-am pregătit pde-a lungul vieții voastre. Știți că v-am chemat și v-am desemnat pentru acest timp, dar mulți dintre voi încă se rețin de la planul Meu. Doresc ca voi să vă eliberați de griji în favoarea Mea și să Mă ascultați.

Pe măsură ce vă eliberați, veți vedea cum proviziile voastre vor apărea și veți vedea că Eu am fost cel care v-am asigurat. Vă voi învăța să vă lasați conduși de Duhul Meu Sfânt deoarece veți avea nevoie de El din ce în ce mai mult pe măsură ce timpul avansează. Lumea, atât de plină de păcat, devine un loc periculos pentru poporul Meu, dar cei care umblă îndeaproape de Mine nu vor avea nicio teamă.

Nimic nu vă poate atinge decât ceea ce Eu permit, poporul Meu, dar ceea ce permit depinde adesea de voi. Depinde de ascultarea voastră față de cuvântul Meu, de trăirea voastră în puritate, depinde de voi dacă ascultați și vă supuneți la tot ceea ce vă spun în fiecare zi. Ceea ce permit Eu în viața fiecăruia depinde de ceea ce v-am chemat pe fiecare dintre voi să faceți. Mulți spun că tot răul vine de la Mine, dar nu este așa. Cel Rău umblă pe pământ căutând pe cine să devoreze. Știți acest lucru din Sfântul Meu Cuvânt, dar voi sunteți cei care îi dați loc celui care vă devorează, copiii Mei.

Nu vedeți? Nu înțelegeți? Întregul Meu Cuvânt este protecția voastră împotriva lui. Dacă ați asculta tot ce vă spun să faceți și v-ați abține de la rău, cât de ușoară ar fi viața voastră, căci atunci el nu ar avea nimic în voi. Depinde de voi, copiii Mei, să vă împotriviți lui, să fugiți de ispită.

Dacă insistați să mergeți spre ispită în loc să vă îndepărtați de ea, veți fi într-adevăr ispitiți și încercați de Cel Rău. Dacă petreceți mult timp în lume, el va devora tot ce aveți. El tânjește să ia tot de la voi - să vă devoreze casele, familiile, finanțele, sănătatea și prietenii. Nu știți că el caută să vă fure sufletele? Nu vedeți lanțurile pe care le aduce pentru a vă lega?

Fugiți, copiii Mei! Fugiți la Mine și fiți în siguranță! Veniți sub protecția aripilor Mele puternice și fiți în siguranță ascultând de tot ceea ce vă spun."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=656381899991506&set=a.403808015248897

DUMINICĂ, 3 DECEMBRIE 2023

Repostat: Cum vă petreceți timpul - 18 decembrie 2020

"Ceea ce este cel mai necesar acum este ca voi, copiii Mei, să fiți atenți la modul în care vă petreceți timpul. Fiți sinceri cu voi înșivă. Îl petreceți în moduri care îmi sunt plăcute Mie? Vă petreceți timpul consolidându-vă credința pentru a putea sta în picioare în ceea ce va veni? Sau vă petreceți timpul în activități lumești care în curând vor fi lipsite de valoare? Unde vă este inima? Gândurile voastre se îndreaptă spre Mine de-a lungul zilei sau spre lucrurile și oamenii lumii?

În curând, judecățile Mele vor cădea și numai cei care umblă îndeaproape cu Mine și care cunosc Cuvântul Meu, ale căror inimi sunt cu adevărat ale Mele vor ști ce trebuie să facă."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=656923916603971&set=a.403808015248897

LUNI, 4 DECEMBRIE 2023 - Cine ești tu

"Cine ești tu, omule, ca să judeci pe alții? Tu vorbești cu viclenie și răutate împotriva slujitorilor Mei. Nu știi că Eu aud fiecare cuvânt pe care îl rostești? Nu știi că semeni aceeași judecată și calomnie în propria ta viață?

Fiți atenți cum vă folosiți cuvintele, copiii Mei, pentru că Mă aștept să le folosiți în moduri deosebite. În timp ce îi judecați pe alții, amintiți-vă că Eu vă judec pe voi. Și voi semănați judecată și calomnie în propriile voastre vieți.

Timpul este scurt, țineți-vă mintea la lucrurile de sus. Ocupați-vă de treburile Mele pe pământ".

https://www.facebook.com/photo/?fbid=657413389888357&set=a.403808015248897

Un comentariu: