marți, 26 decembrie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 12, 13, 14 și 15 decembrie 2023

MARȚI, 12 DECEMBRIE 2023

Repostat: CALUL RĂZBOIULUI, 12 mai 2020 

     " Pentru poporul Meu din America se apropie o noapte întunecată a sufletelor. Va veni o noapte care va părea ca toate celelalte, dar dimineața va răsări o nouă zi - o zi de distrugere. Căci Calul Războiului va sosi în curând. Acest război se va răspândi și va implica întreaga lume. Mari națiuni se vor alătura în luptă.

   Chem toate națiunile să se pregătească pentru ceea ce va urma. Va fi multă moarte și multă distrugere într-o singură noapte. Multe suflete vor intra în întunericul etern în această noapte. Aceasta nu este voia Mea - doresc să vă convertiți și ca toate sufletele să fie salvate.

   Copiii Mei, nu fiți leneși în a vă împăca cu Mine atunci când ați păcătuit împotriva Mea, căci Eu vă voi ierta întotdeauna dacă vă veți căi."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02hxA8CWt5pkgetLWQxdybDtHM2rKN1PoBcnnHZp7MYLPANQdBovfTxNBgePENBerMl&id=100068591042501

MIERCURI, 13 DECEMBRIE 2023 - Priviți cu atenție

"Copiii Mei, sunteți ocupați cu atât de multe lucruri, încât vă scapă lucrurile importante. În timp ce voi vă ocupați de pregătirile de sărbători, dușmanul sufletelor voastre strânge lațul, deoarece știe de atacurile care urmează să aibă loc. El nu are nevoie să obțină supunerea voastră față de el pentru a vă fura sufletul, ci doar pentru a vă împiedica să vă supuneți pe deplin Mie și să urmați toate căile Mele.

Privirea sus, copii. Priviți cu atenție, căci dușmanul lucrează din greu în jurul vostru. El se străduiește să vă distragă atenția cu lucruri mari și cu lucruri mici care, în cele din urmă, nu contează.

În cele din urmă, tot ce va conta este credința voastră în Mine."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02yQfapPhW1XSYr3Utf1JKM7WK4QhMxfxfPXWs7C1vE8XWx97YEHMwTGHb2wpQaRcKl&id=100068591042501

Joi, 14 DECEMBRIE 2023

Repostat: Închinarea voastră, 22 decembrie 2015

"Poporul Meu, atacurile împotriva voastră sunt multe și vor continua să crească în intensitate, pentru că dușmanul dorește să vă distragă atenția de la ceea ce faceți pentru Mine și să vă fure bucuria fiecărei zile.

Bucuria voastră în mântuire este o formă de închinare pe care el o detestă, căci dorește să vă închinați lui. El dorește ca voi să vă închinați oricui în afară de Mine, Singurul Dumnezeu adevărat.

Aveți grijă să vă închinați Celui în care credeți, să nu mergeți după alți dumnezei în inimile voastre. Întrebați și vă voi dezvălui tot adevărul în această privință."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02sHx82tgQpqWVjvMV5cyKUWqJ2qbepGucSsL9xaab8fx4kcNP6JwVSfCssRApjkenl&id=100068591042501

VINERI, 15 DECEMBRIE 2023 - Vă voi conduce până la capăt

"Copiii Mei, știu că ați obosit auzind zvonurile de războaie, veștile economice, moartea și distrugerile din întreaga lume. Știu că grijile lumii actuale vă apasă.

Dar priviți sus, copii. Sunteți atât de aproape de întoarcerea voastră acasă, de a vă bucura de toate recompensele pe care le-ați acumulat de când ați început să Mă slujiți! Dacă ați ști ce vă așteaptă când veți părăsi întunericul lumii din jurul vostru, v-ați bucura cu toată ființa voastră.

Amintiți-vă că am făcut rezerve pentru voi atunci când veți fi obosiți. V-am pus la îndemînă haina de adorare. Adorați-Mă prin oboseala voastră și Eu vă voi ridica din ea. Adorați-Mă atunci când aveți cel mai puțin chef să Mă adorați și Eu vă voi purta prin luptele voastre."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02BavptGUBCx5UR7MA3RtyZMUZzu79ENJqEsucKWba2WBYdHchCoQHhfAUUAWQTU5jl&id=100068591042501

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere