duminică, 17 decembrie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 5, 6 și 7 decembrie 2023

 MARȚI, 5 DECEMBRIE 2023 - Timpul favorurilor Mele

"Răspund copiilor Mei care umblă îndeaproape cu Mine la multe rugăciuni în acest timp, copiilor Mei care Mă preferă pe Mine și căile Mele în locul lumii și a căilor păcătoase ale lumii.

Copii, înălțați cererile voastre la Mine, căci acum este Timpul favorurilor Mele! În acest timp doresc să vă arăt lucruri mari și puternice pe care nu le cunoașteți! Doresc să vă arăt o mare favoare și să acord multe răspunsuri la rugăciuni celor care se califică pentru răspunsuri.

Mă puneți voi pe Mine pe primul loc? Vă gândiți întotdeauna cum se aliniază cuvintele, gândurile și acțiunile voastre cu Cuvântul Meu Sfânt? Vă pasă? Vă încredințați Mie pentru toate lucrurile?

Mare răsplată vine pentru copiii Mei curajoși în acest timp, pentru că este plin de multe pericole. Cereți ca să primiți, copii, căci doresc ca bucuria voastră să fie deplină în timpul care v-a rămas pe pământ."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02THqydu38fLa8ffBXr1S319n8SUi3eUy4xfwHboJzU35ZKdJV7sxNvmGU4ZD5kAPal&id=100068591042501

MIERCURI, 6 DECEMBRIE 2023 - Sunteți atenți?

"Sunteți atenți la întoarcerea Mea în curând? Vă încântă gândul de a Mă vedea, iubiții Mei? Tânjiți după Mine așa cum și Eu tânjesc după voi? V-ați imaginat bucuriile pe care vi le-am pregătit în casa voastră cerească, aici, cu Mine?

Pământul a devenit un loc întunecat (din punct de vedere spiritual) și copiii Mei nu se simt confortabil în el, și totuși voi îndurați pentru ca alții să fie salvați. Acest lucru Îmi încântă inima și mare este răsplata celor care căutați mântuirea fraților și surorile voastre!

Concentrați-vă asupra lucrurilor de sus, copii, pentru că, foarte curând, vă veți face casa aici, cu Mine."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02weDpXU5h8AuYJShz2mfkdFCCRzdCgcEe9GT6b9MPMsWuS1WUtcKAB8BAk1q1w8v7l&id=100068591042501

JOI, 7 DECEMBRIE 2023 - Cine merită toată gloria

"Copiii Mei, voi Mă rugați să fie folosită puterea Mea în Renașterea Recoltei finale, care a început acum. Voi Mă rugați și Mă implorați să vă fac cunoscuți pentru miracole, semne și minuni, pentru ca voi să fiți glorificați, însă Fiul Meu Isus este cel care merită toată gloria, nu omul. Căci niciun alt om nu ar fi putut muri pentru păcatele întregii omeniri, în afară de El.

Nu vă rugați să fiți înălțați, copii, pentru că nu știți ce vine cu înălțarea și majoritatea copiilor Mei nu sunt capabili să o suporte.

Rugați-vă să umblați în umilință, să lucrați în liniște în anonimat pentru a putea conduce mai multe suflete în Împărăția Mea, căci acolo se află adevărata glorie. Acolo se află adevărata răsplată. Pământul și toată mândria lui vor fi în curând în urma voastră.

Afecțiunea să fie pentru lucrurile de sus și nu priviți înapoi la lumea tristă și plină de păcate căreia nu-i aparțineți."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02L4b33rcLemgNbWZ7ZqGb6D9fUwrXFosRaUWnww1qmwWiFZSkkanxxSRNyeKdrnbml&id=100068591042501

Un comentariu: