duminică, 31 decembrie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 20, 21 și 22 decembrie 29023

 MIERCURI, 20 DECEMBRIE 2023 - Atârnând de un fir de ață

"Copiii Mei, pacea din lumea voastră (cred că El se referă la America, dar poate peste tot) este foarte fragilă. Este atârnată, așa cum spuneți voi, de un fir de ață.

Există un eveniment care va avea loc în curând și care va face ca acel fir să se rupă și va urma haosul. Ați mai văzut haos înainte, dar nu un haos ca acesta. Vă spun că vă puteți pregăti casele. Luați acum măsuri pentru timpul despre care vă vorbesc.

Când va urma acest haos, în orașe vor izbucni violențe. Când se va întâmpla acest lucru, rugați-vă. Rămâneți în casele voastre și rugați-vă. Rugați-vă pentru protecția Mea puternică asupra voastră și a celor dragi vouă. Rămâneți în casele voastre și continuați să vă rugați. Nu puteți face nimic pentru a opri violența. Lăsați în seama Mea pedeapsa celor care aduc distrugerea, pentru că Eu îi voi răzbuna pe toți copiii Mei de acest lucru, dacă ei continuă să Mă asculte atunci când se întâmplă și nu încearcă să se răzbune. Nu uitați, răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.

Doresc să rămâneți în pace și să vă rugați neîncetat în această perioadă de neliniște. Chemați-Mă pe Mine și Eu vă voi proteja. Vă voi acoperi cu penele Mele și sub aripile Mele puternice vă puteți încrede. Numai să credeți".

NOTĂ: Văd că acest lucru durează o vreme, nu o zi sau ceva de genul acesta. Aceasta poate fi perioada de neliniște despre care ne-a spus anterior și care aduce Războiul Civil în SUA. De aceea El spune să facem provizii acum, pentru că nu vom putea să ne părăsim casele în timpul haosului.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02pmwPXdX37bXvd8eAA3NKTHun2QUXREnhUNNSLeh6pgP5MDSmNn1qnEU6Rho3XuWfl&id=100068591042501

JOI, 21 DECEMBRIE 2023 - Câteva minute

"I-am implorat pe copiii Mei să petreacă câteva minute din ziua lor aglomerată rugându-se pentru sufletele pierdute pentru Mine. Cei mai mulți au ignorat rugămințile Mele.

Copiii Mei, repercusiunile ignorării rugăminților Mele de mijlocire sunt mai profunde decât ați putea crede.

Fiecare rugăciune pentru un suflet pierdut plantează o sămânță. Acele semințe produc o recoltă de salvări printre cei pe care M-ați rugat să îi salvez.

Sunteți încă prea ocupați pentru a mijloci pentru Mine?"

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0Njg5w6kHUtXqDXh86sZMkjTH1VkfxNYopj7oPAAyCkbERx6reaHHCXSxqA3BZmFYl&id=100068591042501

VINERI, 22 DECEMBRIE 2023 - Cum puteți fi ai Mei?

"De ce spuneți că sunteți ai Mei, când nu petreceți niciun moment cu Mine? Cum pretindeți că Mă slujiți când nu o faceți? Când vă rog să renunțați la păcatul vostru, Mă refuzați. Când vă chem la slujire, voi refuzați. Când vă chem să dăruiți, voi protestați. Când vă chem să iertați, voi găsiți scuze că nu puteți.

Cum puteți atunci să fiți ai Mei? Cum puteți fi Discipolii Mei? Cum puteți fi ai Mei dacă nu vă asemănați cu nimic în ceea ce Mă privește?".

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02wGw3qi9FXKejEsVtaPnUk7GpHTqCVf1wfT3QCX3YeC5F1DswUVz2W6XUqH4bKPgBl&id=100068591042501

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere