luni, 18 decembrie 2023

ASTĂZI O SĂRBĂTORIM PE SFÂNTA FECIOARĂ DE LORETO - Carbonia, 10.12.2023 - ora 14:40.

 Dragă Mamă, Eu sunt Micuțul tău Isus, Copilul tău divin. Iubită Mamă, Eu sunt mereu cu tine, în tine trăiesc! Tu ești Harul! Prin Voința Divină m-am născut în Pântecele Tău, am crescut în Sânul Tău! Puritatea Ta este darul lui Dumnezeu în Tine! Tu ești Mireasa Duhului Sfânt, Tu ești Slujitoarea lui Dumnezeu!

Mamă a Regelui Divin! Ți-ai crescut Pruncul-Rege cu dragoste și dăruire absolută față de El. L-ai iubit cu o dragoste extremă, L-ai călăuzit în viața Lui pământească ... Dumnezeu este în tine, Maria! Ai acceptat ca Cuvântul să intre în tine ... și Cuvântul s-a făcut trup în tine. Tu L-ai prezentat lumii ca fiind Dumnezeul mântuirii. Răsplătită cu amărăciune de lumea păcătoasă, ai suferit tot felul de batjocuri ... dar ... "Da"-ul tău ... a fost pentru Domnul Dumnezeul tău! Îmbrăcată în propria Sa Lumină, ai plecat să aduci lumii Adevărul până la sfârșit.

În har și frumusețe te-ai arătat o Mamă tandră și harnică, însoțitoare a lui Isus în dificila misiune. Privirea ta a fost mereu îndreptată spre Cer, unde Dumnezeu ți-a revelat constant totul și ți-a dat darul răbdării și al iubirii. Ai acceptat totul din iubire pentru Dumnezeu, pentru Pruncul tău Isus.

Însoțită de Iosif, soțul tău iubit, ai dus o viață în puritate absolută; el ți-a adus "totul" pentru împlinirea Planului lui Dumnezeu! Ca Tată adoptiv al lui Isus, s-a prosternat Lui în toate și pentru toate, în sublimă iubire. "Da"-ul vostru a fost în fidelitate și iubire față de Domnul și Dumnezeul vostru. Ați umblat pe aspide și pe spini, dar ... ca niște mândri slujitori ai lui Dumnezeu, ați mers în fidelitate absolută față de El. Sfânta Familie s-a făcut cunoscută lumii, transparentă în puritate, iubire și credincioșie față de Creator.

Iată roaba Domnului: Iată-mă slujindu-L neîncetat pe Dumnezeu, alături de voi toți cei care ați răspuns "da". Vin ca Regină a iubirii infinite! Am venit să vă dau putere și curaj, să vă susțin în lupta voastră împotriva lui Satana.

Fiți puri, copiii mei, rugați-vă neîncetat. Când vă rugați Sfântul Rozariu, îmi unesc mâinile cu ale voastre și împreună cu voi, implor întoarcerea anticipată a lui Isus. Mergeți înainte cu putere, copiii mei: urmați chemarea Sa pentru împlinirea Planului Său Divin și... va fi victorie în Cer și pe Pământ! Amin.

Aceasta este ultima etapă a acestei călătorii dureroase, ...acum încheiată. În curând va avea loc recunoașterea celor aleși și transfigurarea lor.

Mergeți și propovăduiți Evanghelia la toate națiunile ... este ora victoriei voastre, ... este victoria binelui asupra răului. Amin.

https://colledelbuonpastore.eu/2023/12/12/oggi-si-festeggia-la-ss-ma-vergine-di-loreto/

Un comentariu: