marți, 19 decembrie 2023

Mesaje de la sfântul Arhanghel Mihail primite de Shelley Anna

 Mesaj de la sfântul Arhnghel Mihail

 În timp ce penele angelice mă umbresc, îl aud pe Sfântul Mihail Arhanghelul spunând:

Nu slujiți mesagerului și nu vă închinați idolilor. Spirite înșelătoare vin dându-se drept mesageri ai luminii. Permiteți Duhului Sfânt să vă insufle discernământ în inimile și mințile voastre.

Abominațiile din interiorul bisericilor oamenilor, își răspândesc doctrinele otrăvitoare care corup inimile omenirii, pentru a se uni împreună, ca o religie mondială unică.

Acum este momentul să vă păziți simțurile de adversarul care caută să vă devoreze sufletul. Cufundați-vă în Cuvântul lui Dumnezeu și în profețiile care există și care indică revenirea Domnului și Mântuitorului nostru, Isus Cristos. Ascundeți-vă în tărâmul Inimii Sfinte de înșelăciunea răului.

Eu, Sfântul Mihail Arhanghelul, vă voi apăra cu sabia mea scoasă din teacă și cu scutul meu mereu înaintea voastră. Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

 Confirmare din Scripturi

Dumnezeu nu este om ca să mintă, nici fiu de om ca să-i pară rău. A spus El şi nu a făcut? A făgăduit El şi nu a împlinit? Numeri 23:19

Nu vă înşelaţi: „Tovărăşiile rele strică bunele moravuri”. 1 Corinteni 15:33

Unuia [îi este dată] puterea de a face minuni, altuia, profeţia, altuia, discernământul duhurilor, altuia, varietatea limbilor, iar altuia, interpretarea limbilor. 1 Corinteni 12:10

Şi pentru aceasta mă rog ca iubirea voastră să crească din ce în ce mai mult în cunoaştere şi discernământ în toate, ca să distingeţi ceea ce este util, aşa încât să fiţi curaţi şi neprihăniţi pentru ziua lui Cristos, plini de rodul dreptăţii care [se obţine] prin Isus Cristos spre gloria şi lauda lui Dumnezeu. Filipeni 1:9-11

Iubirea să fie fără ipocrizie, urâţi răul, ataşaţi-vă de bine. Romani 12:9

Iubiţilor, să nu daţi crezare oricărui duh, ci discerneţi duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, căci mulţi profeţi falşi au apărut în lume! Dar orice duh care nu-l mărturiseşte pe Isus nu este de la Dumnezeu. Acesta este [duhul] lui Anticríst, despre care aţi auzit că vine; şi acum este deja în lume. Prin aceasta îl cunoaşteţi pe Duhul lui Dumnezeu: orice duh care îl mărturiseşte pe Isus Cristos venit în trup este de la Dumnezeu. 1 Ioan 4:1-3-2

https://beloved-shelley-anna.webador.com/messages-from-heaven-5

Permiteți ca bucuria nașterii Mântuitorului nostru să vă umple inimile

 În timp ce penele angelice mă acoperă, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Permiteți ca bucuria nașterii Mântuitorului nostru să vă umple inimile în timp ce sărbătoriți Crăciunul, o manifestare a iubirii lui Dumnezeu.

Satana așteaptă , gata să-L devoreze pe Mântuitorul lumii la sosirea Sa. Nu lăsați indiferența să vă cuprindă inima, ci bucurați-vă de venirea Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Adorați-L, sărbătorind Nașterea Sa. Lăsați bucuria Crăciunului să vă umple inimile, în timp ce lumina iubirii lui Dumnezeu vă cuprinde.

Locuitori ai inimii lui Hristos, rugăciunile voastre neîncetate sunt singurul remediu împotriva lucrării lui Satana. Rugați-vă Rozariul de Lumină al Mamei noastre binecuvântate care ține întunericul la distanță.

Eu, Sfântul Mihail Arhanghelul, vă apăr cu sabia mea scoasă din teacă și cu scutul meu mereu înaintea voastră.

Așa vorbește Apărătorul vostru vigilent.

CONFIRMARE DIN SCRIPTURĂ

Apocalipsa 12:1 Coada lui a măturat o treime din stele de pe cer și le-a aruncat pe pământ. Balaurul stătea în fața femeii care urma să nască, ca să-i devoreze copilul în clipa în care se va naște. Ea a dat naștere unui fiu, un copil de sex masculin, care avea să conducă toate națiunile cu un sceptru de fier.

https://beloved-shelley-anna.webador.com/allow-the-joy-of-our-savior-s-birth-fill-your-hearts-a-message-from-saint-michael-the-archangel

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere