vineri, 15 decembrie 2023

DUMNEZEU TATĂL ANUNȚĂ DISTRUGEREA ISRAELULUI! - Carbonia, 07.12.2023, ora 11:12

 Isus este cu tine, ...mereu alături de tine! Administrează casele Mele, femeie!

În curând totul se va lămuri ... viața voastră se va schimba; în noua dimensiune a iubirii infinite veți fi fericiți.

Fiică binecuvântată, fii senină, Eu Sunt!!! Îndeplinește-ți misiunea cu iubire.

Pacea Mea fie asupra voastră! Ca zăpada la soare totul se va topi. Dumnezeu Tatăl anunță distrugerea Israelului!

Poporul Meu, popor nerecunoscător, ce rău ți-am făcut? Ați ieșit din Harul Meu pentru a intra în dizgrație! Vrăjmașul a reușit să vă stăpânească, să vă facă "ai lui"!

Ah, ce durere! Ce durere! Ați fost prinși de ghearele lui satana: el vă manevrează pentru a-și duce la îndeplinire planul, vă va pune în lanțuri și veți arde cu el în iad dacă nu renunțați acum la el pentru a vă întoarce la Creatorul vostru.

Sună trâmbițele îngerilor cerești, ele anunță distrugerea lui Israel!

Biata Omenire! Bieții Mei copii și "nu mai sunteți ai Mei"... prin alegerea voastră liberă: înșelăciunea a fost mare ... credința voastră foarte slabă, vederea voastră este încă încleștată de lucrurile lumii! Nu vă gândiți la mântuirea sufletului vostru... ci îl otrăviți tot mai mult cu păcatul. Lucifer se amuză ținându-vă sub observația lui, râde de voi, de nebunia voastră!

Bieții Mei copii, și ... "nu mai sunteți ai Mei" ... prin alegerea voastră liberă!

Astăzi, în ajunul Sărbătorii Neprihănitei Zămisliri, vă îndemn să vă întoarceți "căiți" la Creatorul vostru. Iadul este pe cale să izbucnească pe Pământ, omul va vedea dezastrul asupra lui, va suferi condamnarea sa, cea pe care el însuși a ales-o, îndepărtându-se de Dumnezeul său Creator pentru a se da pe sine morții!

Tună mânia Tatălui! Dreptatea Lui va fi mare, ...nu mai este timp, totul se va opri pe neașteptate, iar inimile oamenilor departe de Dumnezeu vor suferi cumplit.

Dumnezeu Tatăl strigă cu toată durerea Sa pentru convertirea voastră urgentă!

Oh, oameni! Deschideți-vă repede inimile, întoarceți-vă la Cel care v-a creat.

Norii de pe cer se vor îngroșa și vor deveni din ce în ce mai întunecați, noaptea va fi geroasă și teroarea se va instala în inimile păcătoșilor, Eu încă aștept cu dragoste nerăbdătoare întoarcerea voastră la Mine.

Copiii Mei, ascultați și acceptați această chemare a Mea pentru mântuire, Eu vă iubesc infinit și nu aș dori niciodată să vă văd suferind cumplit.

Înainte! Mai este puțin până la încheierea acestui timp....

Convertiți-vă! Convertiți-vă! Convertiți-vă, copiii Mei!

https://colledelbuonpastore.eu/2023/12/08/dio-padre-annuncia-la-rovina-disraele/

Un comentariu: