luni, 4 decembrie 2023

SOSIREA UNEI MARI FURTUNI VĂ VA ÎNGENUNCHEA - Carbonia, 24.11.2023 (ora 15:36)

 Dumnezeu Tatăl, Dumnezeul Atotputernic, privește cu durere situația acestei Omeniri care a căzut în capcana Diavolului.

Iubiți copii, convertiți-vă! A sosit timpul să vă întoarceți acasă. Dumnezeu Tatăl așteaptă pentru a reîntâlni creaturile Sale iubite.

Este ora marii apostazii, necazul domnește pe Pământ, Biserica a căzut în mâinile Satanei. Inima Mea sfântă strigă după convertirea voastră!!!

Tremurați, o, oameni, tremurați! Venirea unei mari furtuni vă va îngenunchea. Fiți în alertă, pregătiți-vă! Rugați-vă și postiți de lucrurile lumii. Oferiți jertfe și cereți-Mi iertare, invocați mila Mea.

Tună Mânia Mea! Lumea se află în cuptorul de foc al Satanei, nu observă nimic, așteaptă ca totul să treacă și ca seninătatea să revină, dar nimic nu va mai fi ca înainte.

În adevăr, în adevăr, vă spun: lucrurile dintâi vor trece... dar... niciodată nu va trece Cuvântul Meu!

Copiii Mei, vă cer să vă convertiți, tânjesc după mântuirea voastră. Mantia Sfintei Fecioare se deschide deja pentru a-și proteja copiii, pe toți cei care, în credincioșie și iubire, s-au dăruit iubirii.

 Iată, eu sunt Slujitoarea Domnului!

Iubitule Isus, Fiul meu: la tine vin ca Apostol al tău pentru a Te sluji cu bucurie în mandatul care mi-a fost încredințat pentru triumful ultimei Opere pe pământ în iubire și caritate. Mă bucur pentru copiii pe care Mi i-ai dat, sunt vrednici, merg alături de Mine și flutură steagul iubirii. Ei sunt slujitori credincioși, soldați îndrăzneți, gata să moară pentru Tine, Domnul meu Isus, ... Ei așteaptă cu iubire întoarcerea Ta în glorie. Ei sunt docili ca niște miei, Îți urmează disciplina. Eu, Preasfânta Maria, îi instruiesc după poruncile Tale. Ei se prosternă cu iubire fidelă și Mă urmează cu bucurie pentru că totul are parfumul Tău.

Ce copii minunați mi-ai dat, Doamne! Plâng de bucurie pentru acest minunat dar al Tău către Mine, Mama Ta și Mama lor.... Ei Mă iubesc, îmi întind mânuțele lor mici pentru a fi însoțiți în această vale de lacrimi: se simt în siguranță lângă Mine, îi învăț despre Tine.

Înainte popor al lui Dumnezeu! Înainte, copii ai Celui Preaînalt! Iată, am ajuns la bătălia finală împotriva Satanei,... voi, copiii Mei, sunteți deja victorioși în Dumnezeul victorios, Regele vostru, Regele împăraților! Amin.

https://colledelbuonpastore.eu/2023/11/27/larrivo-di-una-grande-tempesta-vi-mettera-in-ginocchio/

Un comentariu: