sâmbătă, 3 iunie 2017

4 IUNIE - Ziua Praznicului Mamei Mântuirii


1143. Mama Mântuirii: Ziua Praznicului Mamei Mântuirii va fi ultima zi acordată mie, Maica lui Dumnezeu

Miercuri, 04 iunie 2014 la ora 14:13
Dragii mei copii, mântuirea poate fi acordată numai de către Fiul meu, Isus Cristos, sufletelor care acceptă Divina Sa Milostivire.
Cu toate acestea, Medalia Mântuirii este un Dar excepțional al Cerului, acordat lumii datorită marii Iubiri pe care Fiul meu o are pentru toți copiii lui Dumnezeu. Prin puterile date mie, la porunca Tatălui meu Veșnic, această Medalie va fi responsabilă de salvarea a miliarde de suflete. Acest fapt este posibil pentru că, odată ce un suflet acceptă această Medalie cu o inimă deschisă, el se va converti.
Rolul meu de Co-mântuitoare, prin care Îl ajut pe Fiul meu în mărețul Său plan de a-i uni pe toți și a le aduce Viața Veșnică, a fost stabilit. Ca Maică a Mântuirii, toate puterile ce mi-au fost date pentru a zdrobi capul șarpelui implică faptul că puterea acestuia va scădea rapid. De aceea el, cel rău, disprețuiește Medalia și va folosi fiecare suflet pe care îl infestează pentru a striga obscenități și pentru a lupta împotriva ei. Voi trebuie să ignorați întotdeauna duhul celui rău și  în anii ce vor urma să vă rugați mie, Maica voastră iubită, în această zi specială, pentru Haruri deosebite. Declar această zi, 4 iunie 2014, ca Ziua Praznicului Mamei Mântuirii. În această zi, atunci când recitați această rugăciune, eu voi interveni în favoarea tuturor sufletelor pentru Harul Mântuirii, în special pentru aceia care se află într-o mare întunecime a sufletului.
Rugăciunea (154) a Cruciadei de Rugăciune: Rugăciune pentru Praznicul Mamei Mântuirii
"O, Maică a Mântuirii, eu aduc în fața ta astăzi, în această zi de 4 iunie, Ziua Praznicului Mamei Mântuirii, sufletele următorilor: (numiți-i aici...).
Te rog, Mamă iubită, acordă tuturor celor care te onorează și care distribuie Medalia Mântuirii, întreaga protecție față de cel rău și față de aceia care resping Milostivirea iubitului tău Fiu, Isus Cristos, și resping toate Darurile pe care El le acordă umanității.
Roagă-te, iubită Mamă, ca toate sufletele să primească Darul Mântuirii Veșnice. Amin."
Copii, amintiți-vă ce v-am spus: să mă chemați întotdeauna pe mine, Mama voastră, să vin în ajutorul vostru în timpurile foarte grele. Eu voi interveni mereu în favoarea voastră, pentru a vă aduce oricând pacea și mângâierea în efortul vostru de a vă apropia de Fiul meu.
Această zi, Ziua Praznicului Mamei Mântuirii, va fi ultima zi acordată mie, Maica lui Dumnezeu. Bucurați-vă pentru că toți îngerii și sfinții se unesc în acest timp, datorită sufletelor care vor fi acum protejate de cel rău și a căror soartă depinde acum de Fiul meu.
Maica voastră iubită
Maica Mântuirii 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu