vineri, 30 iunie 2017

Rugăciuni de reparare (ispăşire) la Isus Cristos în agonie

+++La rugăciunea Rozarului Preţiosului Sânge ne rugăm: “Scump Sânge…”, în timpul adorației ne rugăm: “Preascump Sânge...” . La rozar e suficientă aplecarea capului, în adorație e nevoie de prosternare, în măsura în care starea sănătății celui care face rugăciunea permite aceasta. +++

Promisiunile Domnului Isus celor care se roagă sau ascultă cu veneraţie rugăciunile de ispăşire:
1. Oriunde se recită aceste rugăciuni cu iubire, promit că voi converti 12 dintre cei mai înrăiţi păcătoşi din lume.
2. Permit ca Preasfântul Meu Sânge să se reverse asurpa tuturor sufletelor care doar ascultă aceste rugăciuni, ca iubirea lor pentru Mine să crească.
3. Prin aceste rugăciuni iert păcatele naţiunilor care se întorc la Mine.
4. Nu mai sufăr din cauza poverii păcatelor lor.
 Imagini pentru itapiranga apparitions

Rugăciuni de reparare (ispăşire) la Isus Cristos în agonie
(Șapte rugăciuni îndurerate -10 decembrie 1998)

Rugăciune de început
 Doamne Isuse Cristoase, de-a lungul istoriei Tu ne călăuzeşti înapoi la Tatăl Atotputernic. Îţi suntem nespus de recunoscători. Preţuim iubirea Ta. Ne amintim cu o remușcare pornită din inimă de slăbiciunile noastre, de păcatele noastre și de toate cele pentru care ai suferit în această minunată lucrare a Ta. Am putea oare diminua acestea? Te rugăm ajută-ne să o facem schimbându-ne modul de viață. De acum înainte vom face orice este necesar potrivit voinţei Tale. Arată-ne mai multă iubire ca datorită puterii ei să fim dornici de a acţiona. Cerem aceasta în numele Domnului nostru Isus Cristos, care împreună cu Tatăl şi cu Duhul Sfânt vieţuieşte şi domneşte în vecii vecilor. Amin.

Veșnice Părinte, îți ofer toate rănile Fiului Tău Preaiubit, Isus Cristos, durerile și agonia Sfintei Sale Inimi și Preascumpul Său Sânge care s-a revărsat din Sfintele Sale Răni, pentru ispășirea păcatelor mele și ale lumii întregi. (x3)
Crezul…
(scurtă meditație) roagă-te în liniște în inimă:
Isuse, sunt în Tine, sunt cu Tine, sunt pentru Tine, primește-mă ca jertfă vie! Amin.

  • Prima rugăciune de implorare îndurerată
„Unde ești fiul Meu? Învăţătorul tău te caută. Vino la Mine! Vino mai aproape și ascultă implorarea Mea sfâşietoare.
Fiule, a fost odată un Om, care avea multe oi. A avut grijă de ele, le-a păzit bine. De câte ori le era sete le conducea la izvoare bogate, ca să le potolească setea. Nu le lăsa să flămânzească. Le ducea la pășuni verzi, minunate. Oile au crescut mari și puternice. Omul a împrejmuit pășunea, ca lupul să nu poată pătrunde şi să facă pagubă în turmă.
Într-o zi oile s-au revoltat, au fugit din staul și au intrat în pădure. Acolo au căzut pradă animalelor sălbatice.   Erau ca sclavii fără speranță. Le-au folosit trupurile și sângele ca jertfă adusă dumnezeilor lor.
Cu toate acestea Omul nu și-a uitat turma. I-a trimis pe toți slujitorii Săi după ea, dar aceştia au fost omorâţi. În final și-a trimis Fiul care în cele din urmă a câștigat bătălia.
Fiul omului, ca un păstor, a condus turma zi și noapte prin sălbăticie. În drumul lor au trecut prin multe greutăți cărora n-au putut să le facă față cu succes. S-au plâns Fiului Omului, I-au adresat tot felul de cuvinte nemiloase și la sfârșit L-au omorât. Fiule, Când Tatăl aude despre moartea Fiului Său, ce crezi că va face ?                                           (linişte)


Fiule, tu și oamenii sunteți turma. Tatăl Meu este stăpânul turmei, care a trimis mulți profeți oamenilor ce trăiesc în această groaznică sălbăticie. Eu sunt Fiul, pe care voi L-aţi prigonit și omorât. Ce am făcut pentru voi? În ciuda tuturor faptelor voastre păcătoase, Tatăl Meu încă vă cheamă să vă întoarceți la El, dar voi nu sunteți atenți la chemarea Lui. ÎNTOARCEȚI-VĂ! O, Israele, popor al Meu! Aduceţi reparaţie, ispășiți pentru păcatele voastre pe care voi și întreaga omenire le săvârşiţi împotriva Tatălui Meu și a Preţiosului Meu Sânge. Eu sunt Isus Cristos în agonie.”
(linişte)

Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, cred cu tărie din toată inima. Nădăjduiesc și cu sinceritate mă încred în Tine. Doar pe Tine Te voi adora veșnic. Cu o adevărată căință și iubire mă prosternez la picioarele Tale și Îţi cer iertare pentru cei care nu cred și nici nu vor să creadă; pentru cei care nu Te adoră și nici nu vor să Te adore; pentru cei care Te-au răstignit și Te răstignesc zi de zi. Isuse drag, Te voi consola toată viața mea. Amin.

O, Isuse, pentru că ești atât de bun, îmi pare foarte rău de toate păcatele mele pe care le-am făcut împotriva Ta și cu ajutorul harului Tău, promit să nu mai păcătuiesc din nou.  Amin.

Tatăl nostru..., Bucură-te, Marie...,  Slavă Tatălui…

Imn:
Doamne Isuse Cristoase în agonie, Tu ai suferit și ai plătit pentru viețile noastre. Facă-se Voia Ta pe pământ!

O, Doamne, potoleşte focul mâniei Tale! Îţi cerem iertare, căci noi toți am păcătuit împotriva Ta dar nu vom mai păcătui niciodată.

Isuse în Sfânta Euharistie, când Tu ne-ai chemat, noi eram cu totul neștiutori, Te rugăm iartă-ne, o, Doamne!

O, Preasfântă Treime, Tată, Fiule şi Duhule Sfânt, Îţi ofer Cuvântul întrupat, pe Isus Cristos ; Trupul Său acoperit de răni şi sânge, agonia Sa din grădina Ghetsimani, biciuirea Sa, încoronarea Sa cu spini, desconsiderarea Sa, condamnarea Sa, răstignirea și moartea Sa, unindu-le cu toate suferințele Sfintei Tale Biserici şi cu sângele martirilor ca ispășire pentru păcatele mele și ale lumii întregi. Amin.

Isuse în agonie, îți ofer inima mea, uneşte-o cu Inima Ta în agonie ca o co-îndurătoare a agoniei Tale. Isuse, aş dori să fiu în agonie cu Tine pentru a grăbi glorioasa Ta Domnie a păcii.  

  • A doua rugăciune de implorare îndurerată
“Fiule, vino mai aproape de Mine, ascultă implorarea Mea îndurerată. Pentru iubirea ce ţi-o port, Îmi ofer Trupul ca jertfă vie, ca pâine a Vieții, pentru toți oamenii. Sângele Meu este o băutură preţioasă, băutura îngerilor, pe care am dat-o oamenilor din iubire.
Fiule, pentru tine am rămas în Sacramentul Iubirii, așteptându-te cu răbdare în Tabernacol, unde Eu sunt închis pentru tine. Atât de rar te apropii de Mine, fiindcă nu-ți amintești de Mine, Cel care sunt închis pentru tine! Fiule, mare este agonia Mea când văd răceala, nepăsarea, neglijența, cu care voi vă apropiați de Sfânta Treime, a cărei prezență umple Sfântul Sanctuar. Fiule, sunt aici, în plenitudinea Mea. Temeți-vă de Prezența lui Dumnezeu,  apropiați-vă cu respect și evlavie.
 Fiule, știi cât sufăr ori de câte ori pășesc în templul inimii tale, prin Sfânta Împărtășanie ? Păcatele tale Mă încătuşează și mă lovesc fără milă. În inima ta nu este nimeni cine să Mă consoleze. După ce Mă biciuieşti fără milă, Mă dai la o parte și încui poarta inimii tale cu nelegiuri.  Asta faci tu cu Mine prin viața ta păcătoasă. Eu sunt Pâinea Vieții pentru toţi oamenii care Mă primesc în stare de sfinţenie. Am venit să-ţi dau viață, iar nu moarte. Curăţă nelegiuirea inimii tale. Deschide poarta inimii tale înaintea Mea. Fiul Meu, fă din inima ta un tabernacol al consolării Mele. Primește-Mă pe Mine, primește-Mă, fiule. Toți cei care Mă primesc pe Mine, Îl primesc şi pe Tatăl și pe Duhul Sfânt, pe Ei care trăiesc în Mine. Toți cei care Mă resping, resping Sfânta Treime. Fiule, chiar dacă alții Mă resping, tu fă din inima ta tabernacolul consolării Mele.
Eu sunt Isus Cristos în agonie, care te cheamă, să te REÎNTORCI!”
(Linişte)

Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, cred cu tărie din toată inima. Nădăjduiesc și cu sinceritate mă încred în Tine. Doar pe Tine Te voi adora veșnic. Cu o adevărată căință și iubire mă prosternez la picioarele Tale și Îţi cer iertare pentru cei care nu cred și nici nu vor să creadă; pentru cei care nu Te adoră și nici nu vor să Te adore; pentru cei care Te-au răstignit și Te răstignesc zi de zi. Isuse drag, Te voi consola toată viața mea. Amin.

O, Isuse, pentru că ești atât de bun, îmi pare foarte rău de toate păcatele mele pe care le-am făcut împotriva Ta și, cu ajutorul harului Tău, promit să nu mai păcătuiesc din nou.  Amin.

Tatăl nostru..., Bucură-te, Marie...,  Slavă Tatălui…

Imn:
Conștientizarea Patimilor lui Cristos, ajută inima omului să se întoarcă la  Dumnezeu. Când totul se năruie rămânând doar harul lui Dumnezeu, fie ca noi să fim ai Tăi.

Ce simţi acum, gândindu-te la păcatele lumii ? Fie ca noi să cunoaştem durerile pe care Ţi le-am provocat acţionând împotriva Voinţei tale.

Doamne, fie ca noi să simţim aşa cum simţi Tu. Doamne, fie ca noi să ne rugăm aşa cum Te rogi Tu. Doamne, fie ca noi să simţim aşa cum simţi Tu.  Vrem să trăim pentru Tine.

O, Preasfântă Treime, Tată, Fiule şi Duhule Sfânt, Îţi ofer Cuvântul întrupat, pe Isus Cristos ; Trupul Său acoperit de răni şi sânge, agonia Sa din grădina Ghetsimani, biciuirea Sa, încoronarea Sa cu spini, respingerea Sa, condamnarea Sa, răstignirea și moartea Sa, unindu-le cu toate suferințele Sfintei Tale Biserici şi cu sângele martirilor, ca ispășire pentru păcatele mele și ale lumii întregi. Amin.

Isuse în agonie, îți ofer inima mea, uneşte-o cu Inima Ta în agonie, ca o co-îndurătoare a agoniei Tale. Isuse, aş dori să fiu în agonie cu Tine pentru a grăbi glorioasa Ta Domnie a păcii. 

  • A treia rugăciune de implorare îndurerată
„Fiule, sunt în inima ta, în singuratica grădină Ghetsimani, unde veghez şi nimeni nu îndrăznește să vină  şi să vegheze cu Mine măcar un ceas. Tu mai degrabă vânezi bogăția lumii, chiar cu riscul pierderii vieţii veşnice, lăsându-Mă singur să sufăr.  Dușmanul se apropie cu repeziciune şi câştigă teren, câştigă multe suflete în timp ce tu dormi. Fiule, nici măcar o oră, nu poți sta treaz şi veghea cu Mine? Sunt în templul sufletului tău, în singuratica grădină Ghetsimani, aşteptându-te să vii.  Multe suflete, multe suflete ajung în iad din cauza păcatelor trupului. Fiule, vezi cum se duc o mulţime de suflete pe calea pierzării urmând moda? Eu sunt cel pe care-L despuiezi în public. Fiule, consolează-Mă. Fiule, ai milă de Mine. Un bărbat niciodată nu ar  trebui să imite o femeie. O femeie niciodată nu ar trebui să imite un bărbat Fii, ceea ce te-am creat, fiule; Îți spun, ţine-te departe de moda lumii. Acesta e planul dușmanului, pentru a ditruge templul Duhului Sfânt, care este trupul vostru. Trăiește o viaţă modestă!

Fiul Meu iubit, pentru că te iubesc și doresc să-Mi arăţi şi tu iubire, te rog  oferă-Mi întreaga ta ființă, păstreaz-o pentru Mine și doar Mie să mi-o dai. Fie ca ea să Mă slăvească mereu, fie ca ea să Mă consoleze mereu. Nu cer aceasta de la lume, ci o cer de la tine, cel pe care te iubesc. Ofer-o Mie, ofer-o pentru salvarea sufletelor! Eu sunt Isus în agonie, care te cheamă, ca să te REÎNTORCI!”
(linişte)

Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, cred cu tărie din toată inima. Nădăjduiesc și cu sinceritate mă încred în Tine. Doar pe Tine Te voi adora veșnic. Cu o adevărată căință și iubire mă prosternez la picioarele Tale și Îţi cer iertare pentru cei care nu cred și nici nu vor să creadă; pentru cei care nu Te adoră și nici nu vor să Te adore; pentru cei care Te-au răstignit și Te răstignesc zi de zi. Isuse drag, Te voi consola toată viața mea. Amin.

O, Isuse, pentru că ești atât de bun, îmi pare foarte rău de toate păcatele mele pe care le-am făcut împotriva Ta și, cu ajutorul harului Tău, promit să nu mai păcătuiesc din nou.  Amin.

Tatăl nostru..., Bucură-te, Marie...,  Slavă Tatălui…

Imn:
Văzând păcatele pe care oamenii le săvârșesc în lume, Te rog, fii milostiv și iartă-ne. Gândindu-mă la propriile păcate şi cele ale lumii, implor îndurarea dumnezeiască.

Văzând păcatele pe care oamenii le săvârșesc în lume, Te rog fii milostiv și iartă-ne (repetă de două ori)
Cristos a fost răstignit, ca să ne desprindă de păcat. Ce te străduieşti să faci ca să răsplăteşti această faptă? El a fost pe Calvar, ca să ne trimită pe noi în Rai.  O, ce Tată iubitor!
El a fost pe Calvar, ca să ne trimită pe noi în Rai.  O, ce Tată iubitor! (repetă de două ori)

Orice cruce ai fi gândit pentru mine Doamne, o primesc din toată inima. Fie ca  Preţiosul Tău Sânge să-mi dea putere și har ca să ies învingător din toate încercările.
Fie ca  Preţiosul Tău Sânge să-mi dea putere și har ca să ies învingător din toate încercările. (repetă de două ori).

O, Preasfântă Treime, Tată, Fiule şi Duhule Sfânt, Îţi ofer Cuvântul întrupat, pe Isus Cristos ; Trupul Său acoperit de răni şi sânge,  agonia Sa din grădina Ghetsimani, biciuirea Sa, încoronarea Sa cu spini, respingerea Sa, condamnarea Sa, răstignirea și moartea Sa, unindu-le cu toate suferințele Sfintei Tale Biserici şi cu sângele martirilor, ca ispășire pentru păcatele mele și ale lumii întregi. Amin.

Isuse în agonie, îți ofer inima mea, uneşte-o cu Inima Ta în agonie ca o co-îndurătoare a agoniei Tale. Isuse, aş dori să fiu în agonie cu Tine pentru a grăbi glorioasa Ta Domnie a păcii. 


  • A patra rugăciune de implorare îndurerată
„Fiule, așa-L trădezi tu pe Învăţătorul şi Mântuitorul tău?  Doar din cauza banilor lumeşti care pier în această viaţă pământească , alegi să Mă trădezi pe Mine, Învăţătorul tău, și să Mă dai pe mâna oamenilor cruzi, care Mă răstignesc. Fiule, eşti Iuda ultimilor timpuri. Cât de îngrozitor va fi pentru aceia care-L vor trăda pe Fiul lui Dumnezeu, care-L vor preda oamenilor păcătoși, ca să-L răstignească. Iată cum vor ajunge într-un mod jalnic în veșnicie, unde vor suferi veşnic. Chiar și printre preoții Inimii Mele sunt mulți Iuda care aleg bunuri lumeşti în schimbul Învăţătorului lor în agonie.

Aceasta Mă îndurerează foarte mult pentru că transformă casa Tatălui Meu într-un loc al negoţului. Tatăl Meu este foarte supărat. Privește şi vezi cum Mă alungi din Sanctuarul Meu Sfânt. Fiule, vrei prezența lui Dumnezeu? Oferă-Mi viața Ta. Eu sunt Cel pe care Îl trădezi din cauza lucrurilor lumești.
Fiule, întrucât toate aceste lucruri pentru care tu te zbați vor fi distruse de foc, atunci de ce te zbaţi în zadar ? Întoarce-te la Mine, fiule! Ai milă de Cel care a venit să te salveze. Preoții Mei să se întoarcă la Mine! Eu sunt Isus în agonie, care te cheamă, ca să te REÎNTORCI!”
(linişte)

Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, cred cu tărie din toată inima. Nădăjduiesc și cu sinceritate mă încred în Tine. Doar pe Tine Te voi adora veșnic. Cu o adevărată căință și iubire, mă prosternez la picioarele Tale și Îţi cer iertare pentru cei care nu cred și nici nu vor să creadă; pentru cei care nu Te adoră și nici nu vor să Te adore; pentru cei care Te-au răstignit și Te răstignesc zi de zi. Isuse drag, Te voi consola toată viața mea. Amin.

O, Isuse, pentru că ești atât de bun, îmi pare foarte rău de toate păcatele mele pe care le-am făcut împotriva Ta și, cu ajutorul harului Tău, promit să nu mai păcătuiesc din nou.  Amin.

Tatăl nostru..., Bucură-te, Marie...,  Slavă Tatălui…

Imn:
Am păcătuit împotriva Domnului, Dumnezeul meu. Iartă-mă! Implor iertarea Ta, Doamne.

Ești milostiv cu mine, o, Doamne, fie să-Ți arăt și eu aceeaşi milostivire, trăind aşa cum ai trăit Tu pe pământ.

Curăță și primește sufletele noastre, o, Doamne, căci ai sângerat atât de mult pentru a salva omenirea. Fie ca toate sufletele să se întoarcă la Tine.

O, Preasfântă Treime, Tată, Fiule şi Duhule Sfânt, Îţi ofer Cuvântul întrupat, pe Isus Cristos; Trupul Său acoperit de răni şi sânge, agonia Sa din grădina Ghetsimani, biciuirea Sa, încoronarea Sa cu spini, respingerea Sa, condamnarea Sa, răstignirea și moartea Sa, unindu-le cu toate suferințele Sfintei Tale Biserici şi cu sângele martirilor, ca ispășire pentru păcatele mele și ale lumii întregi. Amin.

Isuse în agonie, îți ofer inima mea, uneşte-o cu Inima Ta în agonie ca o co-îndurătoare a agoniei Tale. Isuse, aş dori să fiu în agonie cu Tine pentru a grăbi glorioasa Ta Domnie a păcii. 

  • A cincea rugăciune de implorare îndurerată
„Fiule, când se va termina tortura biciuirii Mele, cauzată de păcatelor tale și a tuturor păcatelor lumii? De ce Mă biciuiești și în acelaşi timp  Mă încoronezi cu spini, grăind aşa: ”Pot păcătui şi pe urmă mă duc să mă spovedesc”? Eu sunt Isus Cristos în agonie pe care tu îl chinuieşti în mod constant. Fiule, oare Ţi-am dat sacramentul spovezii ca tu să devii un râmător al nelegiuirii? Acesta este sacramentul Iubirii Mele. El deschide oceanul Îndurării Divine, al Preascumpului Sânge și al Apei care s-au revărsat ca să te salveze și să curețe nelegiuirea ta, şi aşa să mergi și să nu mai păcătuiești.

Fiule, ia înapoi coroana de spini. Ai milă de Mine. Nu mă biciui din nou. Iubește-L pe Dumnezeul tău, Creatorul tău. Să nu ai alţi dumnezei ai nici unei creaturi. Să-ţi fie teamă doar de Dumnezeul tău şi doar Lui să i te-nchini. Nu lua numele Lui în zadar. Fiule, amintește-ți să sfințește zilele obligatorii de sărbătoare. Susține Numele Meu în această lume coruptă. Fă toate aceste lucruri ca să potolești durerile agoniei Mele. Oferă-Mi toate dezamăgirile, încercările şi prigonirile tale ca ispășire pentru păcatele tale și ale lumii întregi. Eu sunt Isus Cristos în agonie, care te imploră să te REÎNTORCI!”
(linişte)

Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, cred cu tărie din toată inima. Nădăjduiesc și cu sinceritate mă încred în Tine. Doar pe Tine Te voi adora veșnic. Cu o adevărată căință și iubire, mă prosternez la picioarele Tale și Îţi cer iertare pentru cei care nu cred și nici nu vor să creadă; pentru cei care nu Te adoră și nici nu vor să Te adore; pentru cei care Te-au răstignit și Te răstignesc zi de zi. Isuse drag, Te voi consola toată viața mea. Amin.

O, Isuse, pentru că ești atât de bun, îmi pare foarte rău de toate păcatele mele pe care le-am făcut împotriva Ta și, cu ajutorul harului Tău, promit să nu mai păcătuiesc din nou.  Amin.

Tatăl nostru..., Bucură-te, Marie...,3x Slavă Tatălui…

Imn:
Învață-mă să țin poruncile Tale, o, Doamne, din toată inima vreau să le țin. Voia Ta este întruchipată în ele, iar eu vreau să fac Voia Ta.

Când Te primim în Sfânta Euharistie, fie ca şi noi să ne oferim în schimb Ţie. Pentru că darul prezenţei Tale este viaţa noastră şi fie ca noi să rămânem recunoscători.

Îndreptaţi vieţile voastre de creştini! Verificaţi modul de viaţă pe care-l trăiţi cu Dumnezeul vostru. Căutaţi-L pe Cel care vă iubeşte mereu. El vrea să-i salveze pe toţi.

Preasfântă Treime, Tată, Fiule şi Duhule Sfinte, Îţi ofer Cuvântul întrupat, pe Isus Cristos ; Trupul Său acoperit de răni şi sânge,  agonia Sa din grădina Ghetsimani, biciuirea Sa, încoronarea Sa cu spini, respingerea Sa, condamnarea Sa, răstignirea și moartea Sa, unindu-le cu toate suferințele Sfintei Tale Biserici şi cu sângele martirilor, ca ispășire pentru păcatele mele și ale lumii întregi. Amin.

Isuse în agonie, îți ofer inima mea, uneşte-o cu Inima Ta în agonie ca o co-îndurătoare a agoniei Tale. Isuse, aş dori să fiu în agonie cu Tine pentru a grăbi glorioasa Ta Domnie a păcii. 

  • A șasea rugăciune de implorare îndurerată
“Fiule, vino mai aproape de Mine și ascultă implorarea Mea îndurerată. Zilnic caut pe cineva care să Mă consoleze dar nu găsesc pe nimeni. Privește la Fața Mea chinuită! Unde este Veronica ultimelor timpuri? Unde este cea care ar șterge Fața Mea Însângerată și ar putea să Mă consoleze? Se alătură şi ea mulțimii care strigă ”răstignește-L , răstignește-L”? Au uitat că Eu sunt Mesia lor care i-a condus afară din Egipt, care i-a hrănit cu mană cerescă și care în deșertul fierbinte și pustiu i-a condus sub aripile Sale ocrotitoare. M-au respins şi nu e nimeni care să Mă ajute.
Fiule, uite aşa-ţi părăsești tu crucea și Îmi întorci spatele pe drumul Calvarului, lăsându-Mă să sufăr  singur. Adevăr îți spun fiule, nu este altă cale care să ducă la tărâmul făgăduinţei, decât calea Sfintei Cruci. Poartă-ți crucea și urmează-Mă în toate zilele vieții tale! Ajută-Mă să duc toate aceste cruci respinse, pe care oamenii le-au abandonat ca să le duc Eu. Fiule, trăiește o viață sacramentală. Poartă-ți crucea și urmează-Mă. Eu sunt Isus Cristos în agonie care te cheamă să te REÎNTORCI!”
(linişte)

Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, cred cu tărie din toată inima. Nădăjduiesc și cu sinceritate mă încred în Tine. Doar pe Tine Te voi adora veșnic. Cu o adevărată căință și iubire, mă prosternez la picioarele Tale și Îţi cer iertare pentru cei care nu cred și nici nu vor să creadă; pentru cei care nu Te adoră și nici nu vor să Te adore; pentru cei care Te-au răstignit și Te răstignesc zi de zi. Isuse drag, Te voi consola toată viața mea. Amin.

O, Isuse, pentru că ești atât de bun, îmi pare foarte rău de toate păcatele mele pe care le-am făcut împotriva Ta și, cu ajutorul harului Tău, promit să nu mai păcătuiesc din nou.  Amin.

Tatăl nostru..., Bucură-te, Marie..., 3x Slavă Tatălui…

Imn:
Gândește-te, cum a murit Cristos pe cruce pentru păcatele noastre. Tristețea simțită pentru păcatele tale să-ți umple inima; cere iertare în numele tuturor păcătoșilor și promite că nu vei mai păcătui.

Doamne, Tu ai suflat viață pe pământ și ultima Ta răsuflare ne-a salvat pe noi de la moarte. Te implor, Doamne, ca răsuflarea Ta sfântă să nu fie niciodată în zadar şi salvează-ne de moartea veșnică. (repetă de două ori ultima frază)

Isuse Cristoase în agonie, care ai fost prețul răscumpărării sufletelor noastre, Îţi suntem recunoscători. Dar niciodată nu putem fi îndeajuns de recunoscători pentru darurile Tale. Fie ca să domneşti veşnic.

O, Preasfântă Treime, Tată, Fiule şi Duhule Sfânt, Îţi ofer Cuvântul întrupat, pe Isus Cristos ; Trupul Său acoperit de răni şi sânge, agonia Sa din grădina Ghetsimani, biciuirea Sa, încoronarea Sa cu spini, respingerea Sa, condamnarea Sa, răstignirea și moartea Sa, unindu-le cu toate suferințele Sfintei Tale Biserici şi cu sângele martirilor, ca ispășire pentru păcatele mele și ale lumii întregi. Amin.

Isuse în agonie, îți ofer inima mea, uneşte-o cu Inima Ta în agonie ca o co-îndurătoare a agoniei Tale. Isuse, aş dori să fiu în agonie cu Tine pentru a grăbi glorioasa Ta Domnie a păcii. 

  • A șaptea rugăciune de implorare îndurerată
“Fiul Meu, priveşte în sus și vezi cum M-au răstignit pe cruce păcatele tale. Sângerez din cauza iubirii pentru tine. Transpir din cauza iubirii pentru tine. Mi-e sete din cauza iubirii pentru această lume care suferă în nevoi. Nimeni nu e dispus să Mă consoleze, mai degrabă Îmi oferiţi oțet atunci când Mi-e sete.
Voi toți stați deoparte, Mă batjocoriţi și Mă criticați. Fiul Meu, uite cum poţi depune mărturie falsă împotriva semenului tău. În loc să te rogi pentru Sfânta Mea Bisercă,  tu ieşi în faţă ca s-o critici. Eu sunt Isus Cristos în agonie, Cel pe care tu îl critici. Biserica este Trupul Meu, pe care tu Îl răstignești.

Fiul Meu, stai la piciorul Crucii Mele și, împreună cu Mama Mea, oferă-Mi lumea întreagă! O voi primi și o voi oferi Tatălui Meu. Voi veți fi fiii și fiicele Lui și veți ține Poruncile Lui. Mânia Părintelui Veşnic se va potoli și Rănile Mele Sfinte se vor vindeca. Apoi va veni Împărăția Mea pe pământ. Fiule, răstignește-te pe cruce pentru Mine, fii cu Mine pe Sfânta Cruce a Mântuirii. De aceasta am cea mai mare nevoie ca ispăşire pentru păcatele tale şi cele ale lumii întregi. Fiule, nu lumii Mă rog pentru acestea, ci doar ţie, pentru că te iubesc și doresc să Mă iubești și tu.

 Promit ca prin tine să îi atrag pe toți oamenii la Mine. Primește implorarea Mea îndurerată, o, iubite fiu. Voi oferi toate jertfele tale, pe care le va accepta Dumnezeu, ca ispășire pentru păcatele tale și cele ale lumii întregi. În final, toată lumea va trăi în Mine, cu Mine și pentru Mine. Coasta Mea Sfântă va sta deschisă ca un refugiu pentru toți oamenii. Vor lua Apă Vie din Izvorul Vieții ce izvorește din Coasta Mea Sfântă. Fiule, fie ca Voia Mea să se împlinească pe pământ. Fie ca Voia Mea să se împlinească în tine.  Suferă pentru Mine și cu Mine. Mori pentru Mine și trăiește în Mine.

Eu sunt Isus Cristos în agonie.Vă iubesc. Vă binecuvântez pe toți.”
(linişte)

Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, cred cu tărie din toată inima. Nădăjduiesc și cu sinceritate mă încred în Tine. Doar pe Tine Te voi adora veșnic. Cu o adevărată căință și iubire, mă prosternez la picioarele Tale și Îţi cer iertare pentru cei care nu cred și nici nu vor să creadă; pentru cei care nu Te adoră și nici nu vor să Te adore; pentru cei care Te-au răstignit și Te răstignesc zi de zi. Isuse drag, Te voi consola toată viața mea. Amin.

O, Isuse, pentru că ești atât de bun, îmi pare foarte rău de toate păcatele mele pe care le-am făcut împotriva Ta și, cu ajutorul harului Tău, promit să nu mai păcătuiesc din nou.  Amin.

Tatăl nostru..., Bucură-te, Marie...,  3xSlavă Tatălui…

Imn:
Doamne, ai fi putut face mai mult decât ai făcut? Am putea fi mai fericiți decât suntem acum ?
Când ne chemi să medităm la suferințele Tale, Îţi cerem iertare, ai milă de noi. (ultima frază, repetaţi de încă doua ori)

Fie ca harul Inimii Tale în agonie să fie izvorul iubirii adevărate şi al inimii curate. Doamne Isuse, tot ceea ce suntem și tot ce avem provine de la Tine, totul este darul Tău.

Fie ca harul Inimii Tale în agonie să fie izvorul iubirii adevărate şi al inimii curate. (repetaţi de două ori)

Fie ca a noastră consolare să nu devină niciodată tristețe pentru Tine. Când vrem să te consolăm, Te rugăm, Tu să ne călăuzeşti.  Acestea sunt Poruncile Tale care luminează pașii noștri; să facem cea ce Tu sfințești.

O, Preasfântă Treime, Tată, Fiule şi Duhule Sfânt, Îţi ofer Cuvântul întrupat, pe Isus Cristos; Trupul Său acoperit de răni şi sânge, agonia Sa din grădina Ghetsimani, biciuirea Sa, încoronarea Sa cu spini, respingerea Sa, condamnarea Sa, răstignirea și moartea Sa, unindu-le cu toate suferințele Sfintei Tale Biserici şi cu sângele martirilor, ca ispășire pentru păcatele mele și ale lumii întregi. Amin.

Isuse în agonie, îți ofer inima mea, uneşte-o cu Inima Ta în agonie ca o co-îndurătoare a agoniei Tale. Isuse, aş dori să fiu în agonie cu Tine pentru a grăbi glorioasa Ta Domnie a păcii. 

(ne aplecăm capetele)
Slavă Tatălui şi Fiului și Sfântului Duh, precum era la început, acum și pururea și-n vecii vecilor. Amin. (de 7 x)

„Sunt lângă tine, ca să te vindec!”
„Căci așa vorbeşte Domnul Dumnezeu: Iată, eu, eu însumi voi căuta turma mea și o voi cerceta!

Așa cum se îngrijește un păstor de turmă în ziua când este în mijlocul turmei sale împrăștiate, tot așa mă voi îngriji eu de turma mea și o voi salva din toate locurile unde a fost risipită în ziua înnorată și întunecată.” (Ez 34, 11-12)

Un comentariu:

  1. tot ce ati scris este foarte profund. Mantuitorul nostru drag doreste atat de mult sa-l iubim sa-l bucuram cu faptele noastre bune, sa fim ca EL ,iertand si fiind milostivi, rugandu-ne pentru toata lumea. DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere