sâmbătă, 10 iunie 2017

Reiki nu este pentru catolici, nici acum, nici mai târziu, articol scris de Mary Ellen Barrett

Imagini pentru tehnici reikiImagini pentru tehnici reiki
În luna martie a anului 2009, Conferința Statelor Unite a Episcopilor Catolici a emis un document care declară practica Reiki incompatibilă cu învățătura creștină și dovezile științifice și, prin urmare, e inadecvat pentru instituțiile catolice să promoveze sau să sprijine această practică. Documentul original poate fi găsit ca pdf aici.

În mod scandaloas, multe biserici, spitale catolice și centre spirituale continuă să ofere practica Reiki ca pe o "practica de vindecare", în ciuda condamnării clare din partea Episcopilor. Este important să înțelegem ce este Reiki și de ce este o practică atât de periculoasă pentru catolicismul autentic.

Reiki îşi are originea în Japonia, la sfârșitul anilor 1800 și a fost inventată de un om numit Mikao Usui. El a fost un om învăţat, care a călătorit în Europa și China pentru a studia. Usui a fost un om de afaceri de succes și a fost interesat de artă, medicină, budism, și a fost membru al grupului Rei Jyutu Ka, un grup de metafizică dedicat dezvoltării abilităților psihice.
Se spune că într-o perioadă dificilă a vieții sale atunci când afacerea lui a eşuat și el se simțea gol din punct de vedere spiritual, Usui era pe culmea Mt. Kurama postind și dintr-o dată a primit o "Reiki" deasupra capului. El a fost apoi infuzat cu Reiki, a fost vindecat spiritual, și a dobândit vindecarea Reiki. Cine este sursa de la care a primit acest "dar" nu este menționat. După această experiență, Usui s-a dus el însuși la Tokyo și în 1922, a deschis un centru de formare şi vindecare prin practica Reiki.
Reiki a fost adus în vest de o femeie pe nume Hawayo Takata în 1937. Ea a fost crescută în Hawaii de părinți japonezi și într-o excursie în Japonia s-a îmbolnăvit. In cele din urmă a apelat pentru vindecare la un maestru Reiki și a devenit ea însăşi mai târziu maestru Reiki. Ea a plecat din Japonia înainte de al doilea Război Mondial și a petrecut treizeci de ani practicând şi predând Reiki în Hawaii.
Deci, ce este Reiki? Reiki este format din două cuvinte, "Rei", ceea ce înseamnă "înțelepciunea lui Dumnezeu" și "Ki", ceea ce înseamnă "energia forţei vitale". Este o practică de reducere a stresului şi de relaxare, care se spune că promovează vindecarea. Tehnica este de a lucra prin "impunerea mâinilor" și se bazează pe ideea că o "energie a forţei vitale" nevazută curge prin noi și că aceasta controlează sănătatea noastră fizică și spirituală.
Este interesant de notat că tehnicile de impunere a mâinilor sunt predate de Maeştrii Reiki, dar Reiki în sine, forța de vindecare, se spune că trece de la instructor la discipol printr-un "acordaj", care deschide un izvor de energie a forţei vitale. Oamenii care au experimentat un astfel de acordaj vorbesc despre o schimbare care le modifică viața ca şi cum ar avea un al treilea ochi deschis, le cresc abilitățile psihice, se eliberază de sentimentele și energiile negative și au, în mod ciudat, o schimbare în preferințele alimentare. Alți oameni pretind că nu simt absolut nimic. Se pare că este ceva ce merge la unii dar nu la alţii.
La fel ca multe alte practici New Age, Reiki este doar o filozofie răsăriteană modificată, cu rădăcini panteiste, cu unele elemente ale doctrinei creștine și o tentă de auto-îndumnezeire. Povestea lui Usui care escaladează un munte și se întoarce cu puteri supranaturale evocă cele 40 de zile petrecute de Isus în deșert înainte de moartea Sa, sau timpul petrecut de Moise în deșert, sau de Mohamed. Chiar și ideea de a transmite puterea printr-un acordaj formal sugerează din plin succesiunea apostolică din Biserica Catolică.
Prin utilizarea conceptelor familiare și a terminologiei tradițiilor religioase legitime, maestrul Reiki îi determină pe oamenii cu credință să se simtă în largul lor cu practici care sfidează logica și sunt contrare cu practica creștinismului. Această forță vitală despre care vorbesc ei poate fi comparată cu doctrina creștină a sufletului. Deşi noi, ca și creștini, nu am pretins dovezi științifice pentru a dovedi existența sufletelor noastre, aceasta este o chestiune de credință. Noi nu credem că sufletul este mobil, că trece de la unul la altul, și nici că el este o forță de vindecare. Doctrina noastră cere vindecarea unui suflet prin spovedanie, rugăciune, îndrumare spirituală, primirea Preasfintei Împărtăşanii şi altele. Sufletul în sine nu vindecă. Mai degrabă ne permite să căutăm harul de vindecare oferit de Dumnezeu prin sacramente (taine).
De la Centrul Internațional media pentru Formare Reiki, o scurtă prezentare:
"Teoria cum că o energie nevăzută se revarsă prin toate lucrurile vii și este în legătură directă cu calitatea sănătății a fost o parte a înțelepciunii multor culturi încă din cele mai vechi timpuri. Existența acestei "energii a forței vitale" a fost verificată prin experimente științifice recente, iar medicii au în vedere rolul pe care aceasta îl joacă în funcționarea sistemului imunitar și în procesul de vindecare."
Având în vedere că această "forță a energiei" este necunoscută, ea de fapt n-ar avea cum să poată fi verificată de vreun medic cu reputație, fapt ce arată că această afirmație este o minciună. Orice rol/efect ar putea avea în procesul de vindecare o astfel de forță neverificabilă (necunoscută) în organism ar fi de fapt o născocire a imaginației pacientului, sau rodul capacităţii sale de autosugestie.
De asemenea, din aceeași publicație:
"Ki este forța vitală. Este, de asemenea, numită energie vitală sau energie vitală universală. Aceasta este energia nonfizică care animă toate lucrurile vii. Atâta vreme cât ceva este viu, are forță /energie vitală care circulă prin el și în jurul lui; când moare, forța vitală se îndepărtează."
Această chestiune, din nou, încearcă să asemene Ki cu conceptul creștin al unui suflet, dar eșuează în aceea că, după cum știm, toată viața vine de la Dumnezeu. Viața harului, care este sufletul nostru, nu va muri, ci va experimenta viața veșnică. Ce fel de viață veșnică va trăi, depinde de persoana în cauză.(in rai sau in iad - n.t.)
Maeştrii Reiki susţin ca Reiki nu este o religie, nici ceva spiritual, mai degrabă este folosirea propriei forţe a organismului de a se vindeca. Atâta timp cât nu există nici o metodă științifică de a califica acest fapt și cât există o întreagă cultură construită în jurul Reiki-ului, este greu de imaginat că poate fi altceva decât o practică spirituală. Cu siguranță, impunerea mâinilor, o componentă cheie a vindecării Reiki, se adresează mai multor ritualuri de vindecare existente în multe tradiții religioase.
Există chiar și cinci principii pe care adepții Reiki ar trebui să le respecte:
1 Doar astăzi, nu voi fi supărat
2 Doar astăzi, nu îmi voi face griji
3 Doar astăzi, voi fi recunoscător
4 Doar astăzi, voi face munca mea în mod onest
5 Doar astăzi, voi fi amabil cu fiecare lucru viu
Mai degrabă infantil în ceea ce privește crezul, exprimă cu siguranță o ideologie spirituală.

Este deosebit de ciudat și oarecum înfricoșător că Reiki este practicat în instituțiile catolice din întreaga țară. Un centru de reculegere spirituală, nu departe de casa mea, oferă practici Reiki şi masaj cu fiecare ocazie în week-end. Cred că trebuie să-ţi reconsideri în mod serios viața spirituală, dacă ideea ta de reculegere religioasă catolică este să te dezbraci și să ai pe cineva care impune mâinile asupra ta.
Atunci când acte lipsite de sens și incongruente sunt efectuate în cadrul unei ceremonii sau a unui serviciu religios real, aceasta este superstiție. Adăugarea superstiției la un centru de reculegere adevărat catolic înseamnă expunerea participanților la păcat. De asemenea, îi expune pe participanţi unor forțe care ar putea încerca să folosească această falsă așezare a mâinilor împotriva voii lui Dumnezeu și pot provoca daune spirituale grave.
Mulţi catolici care practică Reiki sau primesc "tratamente", afirmă că acestea pot fi “creștinate” prin invocații la Duhul Sfânt și astfel pot însoți ritualul de vindecare. Această justificare pur și simplu nu se susţine. Nu poţi lua o practică spirituală non-catolică și încerca s-o forțezi să fie ceva ce nu este. Credința noastră ne oferă tot ceea ce avem nevoie în materie de spiritualitate.
Lucrurile care sunt bune, adevărate, și frumoase nu au nevoie de “creștinizare” suplimentară deoarece autorul a tot ceea ce este bun și adevărat și frumos le-a dotat din start în mod evident. Lucruri care nu sunt bune, adevărate, și frumoase nu au loc în cercurile catolice. Din acest motiv, este de datoria tuturor credincioșilor catolici să fie conștienți de faptul că nu există nici un loc pentru practici New Age de niciun fel în ceremoniile, ritualurile, practicile sau rugăciunile noastre. Dacă se adaugă ceva în numele "spiritualităţii" sau "iluminării", puneţi-vă întrebarea de ce au nevoie catolicii să aducă acestea din alte surse, atunci când credința noastră ne-a fost dată de Sursa întregului adevăr.
Catolicismul este prin el însuși o credinţă întreagă și completă care nu are nevoie de adăugiri false. Atunci când credincioșii sunt bine educați și pe deplin conștienți de ceea ce este și ceea ce nu este în concordanță cu credința noastră, radarul lor ar trebui să fie bine pus la punct pentru a elimina superstițiile și ereziile.
sursa articol:
http://amazingcatechists.com/…/reiki-not-for-catholics-not…/

Am fost avertizati :
Mesajul 85. Respingeți activitățile curentului spiritual New Age | Profeție - Avertisment
Scumpa Mea fiică, atrag atenția tuturor credincioșilor Mei să dezaprobe activitatea mișcării New Age, care a cuprins întreaga lume.
Creștinismul a fost întotdeauna o țintă primordială pentru atacul satanei. Pentru că el este atât de viclean încât va încerca mereu să-i ademenească pe cei cu sufletele goale și rătăcite spiritual. Va încerca să-și ascundă minciunile sub mantia iubirii. Apoi va încerca să controleze gândirea copiilor Mei, determinându-i să creadă că, prin practici străvechi, păgâne, trebuie să-și elibereze gândurile de stresul vieții moderne. Fiți atenți, toți aceia care cedați și vă supuneți unor exerciții ce pretind că vă aduc mintea într-o stare de inconștiență, prin meditații. Odată ce permiteți minții voastre să fie controlată în acest mod, satana și demonii lui, în liniște și pe neobservate, vor controla și vor netezi drumul sufletului spre întuneric.
Evitați orice practici spirituale străvechi, inclusiv tarot-ul
Foarte multe suflete sunt însetate după o îndrumare spirituală. În încercarea de a găsi un sens vieții lor, s-au lăsat atrase fără să își dea seama de practici ce echivalează cu păgânismul. Trebuie evitată orice dogmă falsă care vă încurajează să credeți că pacea inimii și a sufletului pot fi dobândite prin străvechi practici spirituale. Învățați să le recunoașteți așa cum sunt ele de fapt.
Cristalele, meditația, reiki, yoga, cărțile de tarot, credința în îndrumători spirituali, metafizică și așa numiții vindecători prin credință vă ademenesc să credeți că există o altă realitate, superioară în afară de cea creată de Dumnezeu Tatăl Veșnic.
Avertizare cu privire la maeștrii spirituali
Astăzi mulți dintre voi, care vă căutați confortul psihic în practica spirituală de a vă lăsa îndrumați de îngeri, trebuie să fiți foarte atenți, căci atunci când veți auzi termeni precum maeștri spirituali, puteți fi siguri că acești îngeri nu vin din Rai. Acești maeștri spirituali nu sunt altceva decât îngeri căzuți și provin din întuneric. Totuși vi se va spune și veți fi asigurați că ei provin din lumină. Acesta este spiritualism păgân și dacă vă lăsați viața în seama lui, vă va atrage în adâncurile întunericului tocmai atunci când vă așteptați mai puțin. Satana prezintă aceste minciuni întunecate cu mare grijă, pentru ca voi să credeți mereu că aceste lucruri sunt bune. Ele vă sunt prezentate ca benefice pentru stima față de sine, pentru încredere și controlului asupra vieții personale, însă toate astea sunt minciuni. Aceste practici nu numai că vă îndepărtează de Adevăr, dar vă și aduc o mare nefericire odată ce spiritele malefice pătrund în sufletele voastre, ca urmare directă a acestor practici.
Sfânta Scriptură avertizează asupra pericolului magiei
Adevărul nu poate fi falsificat vreodată. Învățăturile transmise omului prin intermediul Sfintei Scripturi avertizează omenirea în privința pericolelor magiei, ale practicii prezicerii și a adulării unor falși dumnezei. În lumea de azi aceste practici sunt prezentate ca fiind inofensive, dar necesare pentru bunăstarea voastră spirituală. Multe suflete blânde găsesc o atracție naturală spre practicile New Age datorită fațadei de iubire falsă emanată de ele. Nimic nu ar putea fi mai departe de Adevăr.
Avertizări referitoare la devotamentul fanatic față de îngeri
Nu uitați că satana și îngerii lui căzuți sunt cei care cu meticulozitate și viclenie v-au atras către aceste minciuni de care nu sunteți conștienți. Acelora dintre voi care promovează aproape fanatic devotamentul față de îngeri le spun următoarele: de ce nu răspândiți mai întâi Cuvântul Lui Dumnezeu, al Tatălui Meu Veșnic? Oare această obsesie îngerească nu este o altă formă de idolatrie? Da, este firesc să vă rugați pentru ajutorul sfinților îngeri însă, puneți-vă întotdeauna întrebarea: oare devotamentul meu față de îngeri nu este cumva în detrimentul celui pe care ar trebui să-l am față de Isus, sau Dumnezeu Tatăl Veșnic? Dacă este așa, atunci mă ofensați pe Mine, Divinul vostru Mântuitor, Isus Cristos.
Treziți-vă din minciunile spiritualismului. Acei îngeri, care vă atrag prin acest fel de practici, nu provin din Cer sau din lumină. Par să provină din lumină, dar asta nu este decât înșelătoria folosită de satana și demonii săi ca să-și camufleze ingenios faptele.
Rețineți o ultimă învățătură. Oricât ați îmbrăca practicile păgâne ca să dați impresia că adorați Lumina Lui Dumnezeu, totul va fi o minciună. Această minciună, precum și adepții care vă conving să luați parte la această călătorie bizară spre un tărâm spiritual, altul decât cel al Tatălui Meu, vă vor conduce atât de aproape de satana, încât de la un anumit punct înainte, nu va mai exista cale de întoarcere.
Singurul ținut al Iubirii Lui Dumnezeu care există în afara Pământului este Raiul. Orice altceva vi s-ar spune nu este adevărat. Satana însă vrea ca voi să credeți că acesta există. De fapt, el atrage în întunericul Iadului, alături de el și de îngerii săi căzuți, toate sufletele credule și superstițioase.
Nu uitați că Iubirea, Adevărata Iubire, poate veni doar de la Dumnezeu, Tatăl Veșnic.
Mântuitorul vostru iubitor, Isus Cristos
Mesajul 813. Practicile voastre păgâne vă vor duce la iad | Profeție - Avertisment
Fiica Mea multiubită, biciuirea pe care o îndur în acest timp nu are de-a face neapărat cu trădarea Mea care are loc acum în Propria Mea Biserică, ci cu idolii păgâni, falși, care Mă înlocuiesc în lumea de astăzi.
Păgânismul se extinde foarte repede și este îmbrățișat ca o nouă cultură populară, ca o alternativă la credința în Unicul Dumnezeu Adevărat. Acesta ia felurite forme. Dar cel mai important, acesta va fi prezentat ca fiind o joacă inofensivă pentru cei care cochetează cu practicile New Age și ca făcând parte din evoluția voastră personală – o formă a umanismului și a iubirii de sine.
Acest păgânism la nivel global a fost prezis pentru timpurile de pe urmă și pentru mulți oameni care nu îl pot vedea pentru ceea ce este cu adevărat. Este o iubire de sine și o iubire a zeilor falși în care mulți cred, pentru așa-numitele beneficii magice pe care aceștia cred că le oferă.
Mulți care își caută diversiuni pentru a-și umple golul din suflete fac aceasta prin adularea statuilor lui Buddha care ocupă elementul central al vieții lor, în casele și locurile lor de muncă. Sunt aduși într-un fel de stare de acalmie spirituală atunci când practică păgânismul New Age, precum Yoga, Reiki și așa-numita meditație. Curând după aceea vor fi atrași de o dorință profundă și vor continua să creadă în toate promisiunile false făcute de cei care practică această urâciune. Căci aceasta și este – o formă de ocultism care face ca multe milioane de suflete să nu vadă Adevărul lui Dumnezeu.
Trebuie să știți că orice doctrină, indiferent că este New Age sau orice altceva, care vă promite mare confort spiritual și care este menită să vă confere puteri în scopuri egoiste, nu ar putea veni niciodată de la Dumnezeu. Orice doctrină care vă dictează să onorați astfel de statui care nu sunt de la Dumnezeu sau care vă cer să participați în practici care implică ocultismul trebuie evitate cu orice preț. Oare voi nu știți ce provoacă acestea sufletului, minții și trupului vostru? Le distrug.
Atât de multe suflete ajung să fie infestate de aceste practici care deschid poarta sufletului vostru, permițându-i Satanei și demonilor săi să vă devoreze. Acestea – nu vă înșelați – sunt practici puternice prin faptul că atrag spiritele malefice. Utilizarea cărților de tarot, Yoga, Reikki și anumite tipuri de meditații care îmbrățișează practici păgâne vă vor contamina. În timp vă puteți îmbolnăvi și vă puteți umple de mare disperare, pe măsură ce spiritele malefice intră în viețile voastre, și din care cu greu puteți scăpa.
Acestea sunt semnele influențelor satanice în lume iar mulți demoni vin deghizați sub formă de îngeri ai luminii. Acesta este și motivul pentru care aceia care devin obsedați de cărțile cu îngeri și care, în cadrul acestei culturi a îngerilor, acceptă așa-numiți maeștri înălțați îmbrățișează spiritul celui rău care este prezentat sub forma unui joc inofensiv.
Cealaltă formă de păgânism constă în practicarea ateismului. Aceia dintre voi care vă mândriți cu ateismul vostru și care poate practicați o viață bună, arătându-vă amabili și iubitori față de alții și tratându-vă semenii cu respect, trebuie să știți că Împărăția Cerului nu este a voastră. Odată ce v-ați dat ultima suflare, Eu nu vă voi putea primi niciodată în Împărăția Mea, oricât de tare Îmi va sfâșia Inima acest lucru. Dacă nu Mă implorați să vă accept înainte să muriți, Eu nu vă pot ajuta, întrucât nu pot interveni în voința voastră liberă. Oricine vă spune că ateismul este lipsit de importanță este un mincinos. Adevărul este că numai cei care Mă acceptă pe Mine și care Îl recunosc pe Dumnezeu pot intra în Împărăția Mea.
Atât de mulți dintre voi care duceți vieți atât de confuze crezând că totul va fi bine aveți multe de învățat. Iată de ce Tatăl Meu a permis ca Avertismentul să aibă loc, căci în lipsa acestuia multe suflete s-ar arunca direct în flăcările Iadului.
Fiți recunoscători că vi s-a dat Adevărul, căci foarte puțini dintre slujitorii Mei desemnați predică despre primejdiile vieților păcătoase pe care le trăiți în ziua de azi și despre consecințele teribile pe care le vor aduce cu ele.
Practicile voastre păgâne vă vor duce la Iad. Ateismul vostru vă va separa de Mine. Doar căința vă poate salva. Ascultați și acceptați Adevărul, oricât de neplăcut vi s-ar părea, și vi se va da Darul Vieții Veșnice – o viață după care tânjiți încă de pe acum dar care nu va fi niciodată a voastră, dacă veți mai continua să idolatrizați zei falși și să Mă respingeți pe Mine, Isus Cristos. Alegerea vă aparține doar vouă. Nimeni altcineva nu poate face această alegere, căci Dumnezeu v-a dat liberul arbitru ca să alegeți între bine și rău iar El nu va lua niciodată acest dar de la voi, chiar dacă veți alege calea greșită.

http://profetieavertisment.ro/…/prima-pecete-este-apostazia/

[...]Vă spun, copilașilor, că atunci când veți vedea apărând credințe false și doctrine religioase noi, veți ști că este timpul ca Prima Pecete să fie deschisă.

Uitați-vă în jurul vostru, ce vedeți? Religii care aduc omagiu unor zei noi de care nu ați auzit. Religii bazate pe închipuiri și non-sensuri fără conținut sau substanță. Entități spirituale care nu sunt din această lume dar despre care mulți consideră că reprezintă tărâmul ceresc al Tatălui Meu.
Fiți foarte atenți, căci vă previn că trăiți într-o fantezie.
Niciuna dintre aceste credințe metafizice nu reprezintă Adevărul.
Orice doctrină care te învață să te pui pe tine însuți înainte de toți și de toate, este o doctrină ce provine de la satana.
Nu o ascultați! Întoarceți spatele acestei cumplite înșelăciuni.
Cei care caută zei falși și își dedică viața ca să venereze acești zei falși, sunt pierduți pentru Mine.
Dacă nu vă opriți și nu începeți să vă rugați Mie pentru călăuzire, Eu nu vă pot salva. Vouă, și tuturor celor care se despart din propria lor voință de regele întunericului, vi se va da darul discernământului dacă Mă rugați cu Rugăciunea (36) a Cruciadei: Ajută-Mă să-L onorez pe adevăratul Dumnezeu.
Rugăciunea (36) a Cruciadei de Rugăciune: Ajută-mă să-L onorez pe Dumnezeul Adevărat
"O, Isuse, ajută-mă, căci sunt pierdut și tulburat. Nu știu adevărul despre viața de după moarte. Iartă-mă dacă te-am supărat slăvind alți zei falși care nu sunt Dumnezeul adevărat. Salvează-mă, ajută-mă să văd Adevărul clar și salvează-mă de întunericul din sufletul meu. Ajută-mă să intru în lumina Milostivirii Tale. Amin."
Există doar un singur Dumnezeu, Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt în Una Sfântă Treime.
Orice alți zei vin de la satana, indiferent sub ce mască atractivă s-ar ascunde.
Vă rog să nu vă irosiți viața veșnică, crezând în acele credințe care onorează practicile new age, incluzând aici Reiki, Yoga, meditații new age, cărți de tarot, clarvăzători, lecturi metafizice, slăvirea îngerilor asociați cu maeștri iluminați.
Încet dar sigur, aceste practici oculte încep să fie acceptate nu numai de societatea vostră ci și de Bisericile Catolice și Creștine.
Aceste false doctrine religioase se răspândesc atât de repede încât au prins în mreje miliarde de copii ai lui Dumnezeu, care și-au găsit astfel o falsă alinare și nu mai recunosc existența lui Dumnezeu, Unul Adevărat.

http://profetieavertisment.ro/…/vai-de-acei-crestini-care-…/

[...]Ceea ce caută ei este o formă de iluminare spirituală care, speră aceștia, le va aduce plăcere și liniște. Mulți dintre ei, prin meditație și yoga, își deschid mințile și sufletele permițând spiritului răului săîi corupă. Ei cred în mod greșit că pacea după care tânjesc le poate fi adusă de o altă putere decât cea care vine de la Dumnezeu Cel Preaînalt.

Vă spun acum că există doar un Dumnezeu. Orice altă formă de venerare înseamnă păgânism. Nu contează ce spun ei sau cum își justifică acțiunile, ei îl invită pe satana să le invadeze sufletele și, odată ce acesta câștigă acces, el și demonii pe care îi trimite nu vor lăsa în pace aceste suflete. Ei vor chinui aceste suflete, le vor umple cu minciuni și le vor face să creadă că posedă un dar. Unii cred că îi pot vindeca pe alții prin practici precum Reiki, când de fapt ceea ce fac este să îi infesteze pe alții, inclusiv pe cei nevinovați. Când păgânii rostesc incantații pentru a atrage daruri spirituale, ei spun că aceasta le aduce pace. Deși mulți cred asta, să știți că într-o perioadă scurtă de timp – odată ce spiritul răului a intrat în mințile lor – ei vor deveni agitați și nu vor găsi un moment de odihnă. Ei caută în permanență toate plăcerile simțurilor însă tot ce vor primi va fi o întunecime a sufletului.
Păgânismul aduce o teribilă neliniște și, în țările unde păgânii strigă către falși dumnezei, ei atrag Mânia Tatălui Meu. Multe astfel de suflete nu înțeleg ceea ce fac, dar pot fi recunoscute prin felul cum își împodobesc trupurile, pentru că se consideră vase sacre în ochii idolilor falși pe care pretind că îi venerează. Dragostea, umilința și sacrificiul personal pentru binele altora nu se vor găsi la ei, pentru că ei se închină doar simțurilor. Ei nu înțeleg că sufletele lor sunt un Dar de la Dumnezeu și astfel ei isi trădează sufletele pentru a urmări perfecțiunea care nu poate fi niciodată a lor.
În timpul Avertismentului, Eu voi trezi în aceste suflete Adevărul și le voi arăta Cui îi aparțin. Rugați-vă ca ei să accepte Mâna Milostivirii Mele. Vai de acei Creștini care M-au părăsit în favoarea păgânismului new age. Ei sunt cei care nu doresc Milostivirea Mea și care preferă să se complacă în absurdități, pentru că acestea le hrănesc ego-ul, făcându-i să creadă că ei dețin puterea de a controla chestiunile ce țin de spiritualitate. În timp ce caută perfecțiunea personală în acest mod, ei se rup complet de Dumnezeu. Făcând aceasta, ei deschid ușa celui rău, care îi va seduce și îi va hipnotiza prin atracția promisiunilor pline de superstiții care vor face ca sufletele lor să devină un loc sterp, în care Dragostea lui Dumnezeu nu poate crește.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu