vineri, 30 iunie 2017

RUGĂCIUNI DE CONSOLARE ŞI ADORAŢIE LA ISUS CRISTOS ÎN AGONIE

Promisiunile lui Isus, făcute celor care se roagă cu cinstire rugăciunile de consolare și de adoraţie:

1. Pe cel care Îmi oferă consolare și Mă adoră prin aceste rugăciuni îl voi apăra de atacurile celui rău. Nu va muri de o moarte năprasnică. Nu va arde în foc.
2. Acel soldat care se roagă aceste rugăciuni, înainte de a merege la război, nu va fi învins. Nici un fel de atac nu-l va birui.
3. Dacă o femeie însărcinată se roagă aceste rugăciuni, nașterea va fi mai puțin dureroasă și va aduce pe lume copilul în siguranță.
4. Puneți aceste rugăciuni pe capul unui copil care e atacat de cel rău și heruvimii Mei îl vor apăra.
5. Promit că voi apăra familiile de furtuni și trăsnete.
6. Dacă aceste rugăciuni sunt spuse asupra unui muribund, promit că sufletul lui nu se va pierde.
7. Orice păcătos, care Mă consolează și Mă adoră prin aceste rugăciuni, se va converti.
8. Pe toți cei care Mă consolează și Mă adoră, îi voi apăra și îi voi ascunde în Rănile Mele Sfinte. Le voi păstra cele 5 simțuri.
9. Voi boteza pruncii avortați, care sunt omorâți zilnic în lume și voi semăna o adâncă părere de rău în inimile părinților, prin puterea Preascumpului Meu Sânge.
10. Toți cei care pănă în ceasul morții lor Mă consolează și Mă adoră prin aceste rugăciuni, vor fi membrii Oștirilor și Corurilor Cerești, şi le voi da Steaua Zorilor. 

Imagini pentru preasfantul sange

RUGACIUNI DE CONSOLARE LA ISUS CRISTOS IN AGONIE

  • Rugăciunea întâi
Părinte Veşnic, când te-ai pregătit să-L trimiți pe pământ pe Unul-născutul Tău Fiu, Domnul nostru Isus Cristos, ca să ne salveze și să ne aducă pe pământ Noul Paradis prin Sângele Său Preţios, ai întrebat din iubire: ”Pe cine să trimit? Cine se duce să mântuiască poporul Meu?” În curtea Cerească era liniște, până când a răspuns Fiul Tău: ”Sunt aici, trimite–Mă pe Mine, Tată!

Slavă și adorație Tie, o, Iubire Divină, slavă și cinstire Numelui Tău Sfânt, o, Isuse Cristoase iubitor. Primește consolarea noastră, o, Isuse Cristoase în agonie, pentru că răsplata primită de la oameni  pentru bunăvoința Ta, nu a fost decât păcatul. Ei au păcătuit și zi și noapte, au blasfemiat Numele Tău Sfânt. Au luptat împotriva Ta și nu s-au supus poruncilor Tale. Tată, fii consolat prin glasul corurilor cereşti! Fie ca glasul Împărăţiei Tale să Te consoleze!  Amin.

Tatăl nostru..., Bucură-te, Marie..., Slavă Tatălui...
Isuse în agonie, rezistă în suferința Ta, Doamne!
Isuse în agonie, Te iubim!
Isuse în agonie, vie Împărăția Ta!
                                                      
Imn:
Fii consolat, Domnul nostru, Isus Cristos.  Sângele Tău Preţios s-a vărsat pentru noi toţi, şi ne rugăm ca nici o picătură din scumpul Tău Sânge să nu fi curs în zadar!

  • Rugăciunea a doua
Părinte Veşnic, ai pregătit un sfânt Tabernacol pentru Fiul Tău Unul născut, Isus Cristos, în pântecele Neprihănitei Fecioare Maria. Binecuvântat fie acel pântece care L-a purtat pe unicul Fiu al lui Dumnezeu! Tată, Fiul Tău s-a născut în Betleem şi a fost culcat într-o iesle, deoarece nu s-a găsit loc în nici un sălaș nici pentru El și nici pentru părinții Lui. Toate acestea s-au întâmplat pentru ca lumea să caute mai degrabă Împărăția Cerurilor decât bogăția trecătoare a acestei lumi. Tată, aceasta a semnalat faptul că poporul Tău  n-a fost pregătit să-L primească pe Regele, Mântuitorul, Creatorul lor. Nu s-a găsit nici măcar un colţişor pentru Regele Cerului și al Pământului în propria Lui țară. Doamne, Tu ai venit la proprii Tăi copii și ei nu te-au recunoscut pe Tine. Când au auzit de Tine, imediat au și plănuit moartea Ta. Cu acest plan, au ucis mulțime de copii. Te-au întâmpinat ca Rege în propria-Ți țară cu plânsete și vaiete amare. Femeile au refuzat să fie alinate din cauza morții copiilor lor.

Isuse, ai îndurat toate aceste lucruri din iubire pentru poporul Tău. Dar oamenii au continuat să păcătuiască şi să facă tot felul de rele împotriva Ta și împotriva Tatălui Ceresc. Rege fiind, s-au uitat la Tine ca la un dușman. Cu toate că erai Mântuitorul alor Tăi, ei, cei pe care i-ai salvat, se uitau la tine ca la un prădător. Amintindu-şi de bunătatea și milostivirea Ta față de oameni, cine Te va consola îndeajuns?
Primește consolarea noastră. Fii alinat o, iubitorule Isuse Cristoase! Fie ca glasul corurilor Îngerilor și Arhanghelilor Tăi să Te laude și să Te consoleze! Amin.

Tatăl nostru..., Bucură-te, Marie..., Slavă Tatălui...
Isuse în agonie, rezistă în suferința Ta, Doamne!
Isuse în agonie, Te iubim!
Isuse în agonie, vie Împărăția Ta!

Imn:
Potoleşte focul mâniei Tale, o, Doamne! Îţi cerem iertare. Noi toți am păcătuit, dar nu vom mai păcătui niciodată.

  • Rugăciunea a treia
O, Isuse iubitor, care ai venit în lume să mântuiești poporul Tău de păcat! O, Tu eşti Păstorul disprețuit și respins de turma Sa. Ai venit şi ai văzut poporul Tău profanând Templul Sfânt al Tatălui.  În mânia Ta, i-ai izgonit din Templu. Dar astăzi, oamenii au devenit mult mai carnali, neglijând prezenţa Ta în Sfântul Tabernacol.  

Te consolăm pentru păcatele pe care oamenii le săvârşesc împotriva Ta, cel prezent în Preasfântul Sacrament, pentru răceala şi neglijenţa pe care o arată în prezența Ta; pentru  cei care Te primesc în mod nevrednic şi pentru toate acele fapte nerespectuoase pe care oamenii le săvârşesc împotriva Ta. O, Isuse iubitor, iartă-ne, ai milă de noi! Cu toate că oamenii Te răstignesc iar şi iar, în marea Ta milostivire, îndură toate aceste insulte, pentru creaturile Tale care Te iubesc. O, milostive Isuse Cristoase, Te rugăm primește consolarea noastră şi ai milă de poporul Tău! Fie ca glasul Virtuţilor cereşti să Te consoleze! Amin.

Tatăl nostru..., Bucură-te, Marie..., Slavă Tatălui...
Isuse în agonie, rezistă în suferinţa Ta, Doamne!
Isuse în agonie, Te iubim!
Isuse în agonie, vie Împărăția Ta!

Imn:
Inima lui Isus Cristos în agonie, Tu ai suferit şi ai plătit pentru viața noastră, Facă-se voia Ta pe pământ!

  • Rugăciunea a patra
O, Isuse Îndurător și Iubitor, Tu ai suferit înfricoşător în grădina Ghetsimani. Ai spus: ”Sufletul Meu este întristat de moarte. Consolăm Inima Ta Sfântă care a îndurat atâta durere. Ai suferit pentru noi biciuirea şi încoronarea cu spini ca să ne împaci cu Dumnezeu. Totuşi, zilnic sunt avortate nenumărate suflete și plânsul lor rănește Inima Ta Sfântă. Ne rugăm Ţie să ierţi toate păcatele oamenilor. Fie ca glasul Heruvimilor şi al Serafimilor din Ceruri să Te consoleze şi fie ca sunetul evenghelizării acestei lumi să Te aline. Amin.

Tatăl nostru..., Bucură-te, Marie..., Slavă Tatălui...
Isuse în agonie, rezistă în suferința Ta, Doamne!
Isuse în agonie, Te iubim!
Isuse în agonie, vie Împărăția Ta!

Imn:
Isuse prezent în Sfânta Eucharistie, Îţi cerem iertare pentru toate păcatele săvârșite împotriva Ta pe pământ.

  • Rugăciunea a cincea
O, Isuse bun și-ndurător, care S-a oferit pe Sine însuşi ca miel de jertfă pentru mântuirea omenirii, Te consolăm. În smerenia Ta, Te-ai dat pe mâna soldaților evrei care Te-au târât fără milă ca pe un răufăcător. O, bunul Dumnezeu a fost condamnat de către om!

O, Isuse Cristoase în agonie, Te consolăm pentru toate acele jigniri îndurate în curţile de judecată ale lumii. Te consolăm pentru acele chinuri cumplite pe care le-ai suportat din partea oamenilor. Fii adorat în veci! Amin.
V : Fie adorate Sfintele Răni ale Trupul Tău:
R : Primește consolare o, Preasfântă Inimă, care a îndurat toate aceste dureri.

V :Fie adorat Capul Tău Preasfânt, care a îndurat rușinoasa coroană de spini:
R : Te consolăm o, Inimă Preasfântă, care îndură toate aceste dureri.

V : Fie adorate cele două Inimi ale Iubirii care s-au întâlnit pe drumul Calvarului:
R : Primiţi consolare, Inimi ale Mamei şi Fiului. Primiți consolare pentru toate chinurile și durerile pe care le-ați îndurat pe drumul Calvarului!

V : Fie adorat Preascumpul Sânge care s-a vărsat pe străzile Ierusalimului:
R : Primește consolare Doamne, pentru Sângele Tău care a servit drept ispășire. Creatorul Cerului și al pământului a stat despuiat pe Calvar în văzul tuturor.

V : Fii adorat Isuse Cristoase în agonie, care ai suportat această rușine pentru iertarea păcatelor lumii:
R : Fii slăvit, cinstit şi adorat, Tu care ai acceptat smerit crucea mântuirii mele! Culcat fiind pe cruce, soldații au bătut în cuie Mâinile și Picioarele Tale. Fie cinstite și adorate Rănile Tale Sfinte și Preasfântul Tău Sânge! Te rugăm, îndură pentru noi, toate aceste mari dureri şi chinuri ale crucii !

V : Fie adorată Moartea Ta Sfântă, Miel Neprihănit al lui Dumnezeu!
R O, Preasfânt Sânge și Apă, care izvorăște din Sfânta-Ți Coastă, domnește veșnic! O, Isuse Cristoase în agonie, vie Împărăția Ta!

Tatăl nostru..., Bucură-te, Marie..., Slavă Tatălui...
Isuse în agonie, rezistă în suferința Ta, Doamne!
Isuse în agonie, Te iubim!
Isuse în agonie, vie Împărăția Ta!

Imn:
Isuse Cristoase răstignit pe cruce, fost-au numărate picăturile Sângelui Tău, pentru ca noi toţi să medităm la ele.
Isuse Cristoase în agonie, unicul Fiu al lui Dumnezeu, Mântuitor şi Creator al lumii, iartă şi miluieşte întreaga lume.
Inima lui Isus Cristos în agonie, primește consolare! Amin. (de 3 ori)



RUGĂCIUNI DE ADORAȚIE LA PREASCUMPUL SÂNGE AL LUI ISUS CRISTOS

Rugăciune de început
Părinte Veşnic şi Atotputernic, amplitudinea iubirii Tale față de noi se reflectă pe deplin în darul Tău, căci L-ai trimis omenirii pe Sfântul Tău Fiul, Unul-născut. El nu e doar asemenea Ţie, ci este una cu Tine. Îţi suntem recunoscători și ne îndreptăm acum privirile spre Tine. Noi, deşi nu suntem vrednici, totuşi cerem harurile Tale acum, când vrem să-Ţi arătăm, în această adorație, iubirea noastră față de Tine.
Îţi mulțumim pentru bunătatea Ta față de noi și Te rugăm, ca iubirea Ta veșnică să ne întărească, ca să Te iubim şi noi şi să-Ţi fim recunoscători pentru că transformi în bine viețile noastre. În această adoraţie, fie ca sfântul Arhanghel Mihail împreună cu toţi  îngerii şi sfinţii  să ni se alăture și să ne conducă mai aproape de Tine, prin Cristos Domnului nostru. Amin.

Tatăl nostru..., Bucură-te, Marie..., Slavă Tatălui...

Imn:
Fie adorat Preţiosul Sânge al lui Isus!
Fie adorat Preţiosul Sânge al lui Isus Cristos!
Te adorăm Preţios Sânge al lui Isus.
Te adorăm Preţios Sânge al lui Isus Cristos.
Fie adorat Preţiosul Sânge al lui Isus!
Fie adorat Preţiosul Sânge al lui Isus Cristos!

  • Rugăciunea întâi
Isuse Cristoase iubitor, a cărui milostivire este nesfârșită, adorăm Inima Ta în agonie, care pentru mântuirea omenirii îndură mari chinuri și dureri. Mielul lui Dumnezeu, Fiul Tatălui și al Sfintei Fecioare, Om și Dumnezeu, al cărui suflet e trist până la moarte din cauza chinurilor acceptate din iubire pentru omenire, care ai trăit îngrozitoare chinuri și temeri și ai asudat sânge în grădina Ghetsimani, adorăm Preascumpul Tău Sânge și tristețea Inimii Tale în agonie. Te implorăm pentru Biserica Ta, pentru papa, cardinali, episcopi, preoți, pentru toți credincioșii, care stau în umbra Preascumpului Tău Sânge și ne mai rugăm pentru ocrotire, pace și iubire, pentru ca prin mijlocirea  Sfântului Mihail și al celorlalţi Arhangheli ai cerului să-l putem învinge pe Balaurul Roșu. Amin.

Tatăl nostru..., Bucură-te, Marie..., Slavă Tatălui...

Imn:
Isuse din Sfânta Euharistie, vină vremea pentru care Te-ai rugat,  când vom fi una în Tine!

(dacă este posibil, atingeţi pământul cu fruntea, sau închinaţi-vă)
Fie ca Preţiosul Sânge ce se revarsă din Sfântul Cap al Domnului nostru Isus Cristos, Templul Înțelepciunii Dumnezeiești, Tabernacolul Cunoaşterii Dumnezeieşti, strălucirea Soarelui Cerului și a Pământului, să ne acopere acum și în vecii vecilor. Amin.

V : O, Preascump Sânge al lui Isus Cristos
R : Fii adorat și slăvit în veci! Amin.

  • Rugăciunea a doua
Isuse Cristoase iubitor, a cărui milostivire este nesfârșită, adorăm Inima Ta în agonie, care pentru mântuirea omenirii îndură mari chinuri și dureri. Mielul lui Dumnezeu, Fiul Tatălui și al Sfintei Fecioare, Om și Dumnezeu, Tu ai permis ca sfântul Tău trup să fie legat de un stâlp şi biciuit, pentru a ne elibera pe noi de păcat şi a aduce mântuire omenirii.  Adorăm Preascumpul Tău Sânge, care izvorăște din nenumăratele Răni ale Sfântului Tău Trup. Ne rugăm pentru convertirea păcătoșilor care nu se căiesc din întreaga lume. Permite ca, o picătură a Sângelui Tău să cadă peste inimile lor, pentru ca prin mijlocirea  Heruvimilor, Serafimilor și a tuturor îngerilor din cer, toți oamenii să se întoarcă la Tine. Amin.

Tatăl nostru..., Bucură-te, Marie…, Slavă Tatălui...

Imn:
Inima lui Isus Cristos în agonie, Te adorăm! Te slăvim, ale ale Tale să fie toată cinstea şi mărirea în veci !

(dacă este posibil, atingeţi pământul cu fruntea, sau închinaţi-vă)
Fie ca Preţiosul Sânge ce se revarsă din Sfântul Cap al Domnului nostru Isus Cristos, Templul Înțelepciunii Dumnezeiești, Tabernacolul Cunoaşterii Dumnezeieşti, strălucirea Soarelui Cerului și a Pământului, să ne acopere acum și în vecii vecilor. Amin.

V : O, Preascump Sânge al lui Isus Cristos
R : Fii adorat și slăvit în veci! Amin.

  • Rugăciunea a treia
Isuse Cristoase iubitor, a cărui milostivire este nesfârșită, adorăm Inima Ta în agonie care pentru mântuirea omenirii îndură mari chinuri și dureri. Mielul lui Dumnezeu, Fiul Tatălui și al Sfintei Fecioare, Om și Dumnezeu, Capul Tău Preasfânt a fost încoronat cu spini. Templul Înțelepciunii dumnezeești a fost lovit de nechibzuiţii păcătoși cu tije de fier, ca să aducă pace în lume și să făurească noua Grădină a Edenului. Adorăm Preascumpul Tău Sânge ce ţâşneşte din Sfântul Tău Cap! Te implorăm, eliberează sufletele din Purgator şi ocroteşte muribunzii ! Revarsă Preascumpul Tău Sânge pentru ca prin mijlocirea Tronurilor și Puterilor Cerești toți dușmanii Tăi să fie risipiţi,. Amin.

Tatăl nostru..., Bucură-te, Marie..., Slavă Tatălui...

Imn:
Isuse din Sfânta Euharistie, atunci când Te adorăm, slăvim Numele Tău! Dăruiește-ne nouă pacea!

(dacă este posibil, atingeţi pământul cu fruntea, sau închinaţi-vă)
Fie ca Preţiosul Sânge ce se revarsă din Sfântul Cap al Domnului nostru Isus Cristos, Templul Înțelepciunii Dumnezeiești, Tabernacolul Cunoaşterii Dumnezeieşti, strălucirea Soarelui Cerului și a Pământului, să ne acopere acum și în vecii vecilor. Amin.

V : O, Preascump Sânge al lui Isus Cristos
R : Fii adorat și slăvit în veci! Amin.


  • Rugăciunea a patra
Isuse Cristoase iubitor, a cărui milostivire este nesfârșită, adorăm Inima Ta în agonie, care pentru mântuirea omenirii îndură mari chinuri și dureri. Mielul lui Dumnezeu, Fiul Tatălui și al Sfintei Fecioare, Om și Dumnezeu, cu umilinţă ai acceptat Crucea Mântuirii și ai purtat-o pe drumul Calvarului. Cu Preascumpul Tău Sânge ai stropit străzile Ierusalimului. Adorăm fiecare picătură a Preascumpului Tău Sânge. Te implorăm pentru eliberarea celor din robie și pentru întoarcerea tuturor celor care nu sunt catolici la Una Sfântă Catolică și Apostolică Biserică, întemeiată de Tine. Stropeşte-ne cu Preascumpul Tău Sânge pentru ca prin mijlocirea Domniilor Cerești și a tuturor îngerilor, toţi robii să fie eliberaţi şi oile pierdute să se întoarcă la o singură turmă. Amin.

Tatăl nostru..., Bucură-te, Marie..., Slavă Tatălui...

Imn:
Inima lui Isus Cristos în agonie, ale Tale să fie toată cinstea şi mărirea în veci! Te rugăm, fă ca toate inimile să se întoarcă la Tine.

(dacă este posibil, atingeţi pământul cu fruntea, sau închinaţi-vă)
Fie ca Preţiosul Sânge ce se revarsă din Sfântul Cap al Domnului nostru Isus Cristos, Templul Înțelepciunii Dumnezeiești, Tabernacolul Cunoaşterii Dumnezeieşti, strălucirea Soarelui Cerului și a Pământului, să ne acopere acum și în vecii vecilor. Amin.

V : O, Preascump Sânge al lui Isus Cristos
R : Fii adorat și slăvit în veci! Amin.

  • Rugăciunea cincea
Isuse Cristoase iubitor, a cărui milostivire este nesfârșită, adorăm Inima Ta în agonie, care pentru mântuirea omenirii îndură mari chinuri și dureri. Mielul lui Dumnezeu, Fiul Tatălui și al Sfintei Fecioare, Om și Dumnezeu, cu umilinţă ai acceptat Crucea Mântuirii întregii omeniri. Cu smerenie ţi-ai întins Trupul pe Cruce, în timp ce ai Tăi l-au pironit pe ea. Adorăm Preascumpul Tău Sânge ce ţâşneşte din picioarele şi mâinile Tale răstignite. Te implorăm, ocroteşte-i pe toți sfinții ce trăiesc pe întreg pământul de toate faptele Anticristului. Revarsă asupra lor Preasfântul Tău Sânge, ca prin mijlocirea Virtuţilor şi a tuturor îngerilor, să-şi încheie toate luptele şi strădaniile în Rai   ! Amin.

Tatăl nostru..., Bucură-te, Marie..., Slavă Tatălui...

Imn:
Să cântăm cu Tine Sfântă Fecioară, să-L iubim cu tine pe Fiul Tău, Domnul nostru Isus Cristos, care a murit pentru noi!

(dacă este posibil, atingeţi pământul cu fruntea, sau închinaţi-vă)
Fie ca Preţiosul Sânge ce se revarsă din Sfântul Cap al Domnului nostru Isus Cristos, Templul Înțelepciunii Dumnezeiești, Tabernacolul Cunoaşterii Dumnezeieşti, strălucirea Soarelui Cerului și a Pământului, să ne acopere acum și în vecii vecilor. Amin.

V : O, Preascump Sânge al lui Isus Cristos
R : Fii adorat și slăvit în veci! Amin.


  • Rugăciunea a șasea
 Isuse Cristoase iubitor, a cărui milostivire este nesfârșită, adorăm Inima Ta în agonie, care pentru mântuirea omenirii îndură mari chinuri și dureri. Mielul lui Dumnezeu, Fiul Tatălui și al Sfintei Fecioare, Om și Dumnezeu, răii lumii au străpuns a Ta Coastă Sfântă. A ţâşnit  Sânge și Apă  curăţind și salvând lumea de păcat. Te adorăm Preascump Sânge și Apă! Te implorăm salvează viaţa tuturor copiilor nevinovaţi și botează toți copiii avortați cu apa din a Ta Coastă Sfântă în numele + Tatălui, al + Fiului și al + Sfântului Duh. Fie ca prin mijlocirea Pricipatelor cereşti şi a tuturor îngerilor să ajungă în casa veşnică. Amin.

Tatăl Nostru...,Bucură-te, Marie.., Slavă Tatălui…

Imn:
Inima lui Isus Cristos în agonie, Te adorăm!
Îţi mulţumim. Te lăudăm și Te preamărim în veci!

(dacă este posibil, atingeţi pământul cu fruntea, sau închinaţi-vă)
Fie ca Preţiosul Sânge ce se revarsă din Sfântul Cap al Domnului nostru Isus Cristos, Templul Înțelepciunii Dumnezeiești, Tabernacolul Cunoaşterii Dumnezeieşti, strălucirea Soarelui Cerului și a Pământului, să ne acopere acum și în vecii vecilor. Amin.

V : O, Preascump Sânge al lui Isus Cristos
R : Fii adorat și slăvit în veci! Amin.


  • Rugăciunea șaptea
O, Isuse Cristoase iubitor, a cărui milostivire este nesfârşită, cum putem să ne exprimăm iubirea față de Tine? Tu ai făcut ca Preascumpul Tău Sânge să fie băutura îngerilor. Te lăudăm, o, Preascump Sânge. Ne închinăm Ţie o, Preascump Sânge. Toate creaturile să  adore  Preascumpul Sânge! Amin.

Tatăl Nostru..., Bucură-te, Marie.., Slavă Tatălui..

Imn:
Mărire și recunoștință Tatălui,
Slavă şi laudă Fiului Său Cristos,
și Duhului Dumnezeiesc!

V : Fii adorat o, Preascump Sânge al lui Isus Cristos,
R : Sângele Mântuirii noastre!
V : Fii adorat o, Preascump Sânge al lui Isus Cristos,
R : Veşnicul Legământ!
V : Fii adorat o, Preascump Sânge al lui Isus Cristos,
R : Armă cerească!
V : Fii adorat o, Preascump Sânge al lui Isus Cristos,
R : Speranța copiilor nevinovaţi!
V : Fii adorat, o, Preascump Sânge al lui Isus Cristos,
R : Mângâierea Tatălui! Amin.

(dacă este posibil, atingeţi pământul cu fruntea, sau închinaţi-vă)
Fie ca Preţiosul Sânge ce se revarsă din Sfântul Cap al Domnului nostru Isus Cristos, Templul Înțelepciunii Dumnezeiești, Tabernacolul Cunoaşterii Dumnezeieşti, strălucirea Soarelui Cerului și a Pământului, să ne acopere acum și în vecii vecilor. Amin.

V : O, Preascump Sânge al lui Isus Cristos
R : Fii adorat și slăvit în veci! Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu