miercuri, 7 iunie 2017

Mesajul primit de Maria Julianna în 23 martie 2017

23 martie 2017. Acasă, Domnul Isus spune...


Dragii Mei copii! A sosit ceasul. În curând prigoana va izbucni. Fiţi mereu pregătiţi. Trăiţi în sfinţenia vieţii, ca oricând să Mă puteţi mărturisi în faţa acestui neam imoral şi ca să puteţi să vă daţi viaţa pentru Mine.
Dragii Mei copii! Voi sunteţi mieluşeii Mei dragi printre lupii îmbrăcaţi în blană de oaie. Deziceţi-vă de ei! Mai ales acum sunt valabile aceste cuvinte ale Mele: Feriţi-vă de ipocriţi şi de cei care vă învaţă erezii! Nu vă fie teamă a Mă mărturisi prin purtarea, cuvintele şi faptele voastre! Se poate întâmpla doar atât cât permit Eu. A sosit ceasul. Trăiţi pregătiţi de moarte! Voi avea foarte mulţi martiri. Planul lor haín va fi dus la bun sfârşit, dar asta va fi spre pierzania lor, pentru că atunci când vor crede că au învins, atunci vor cădea cel mai tare, tocmai până în fundul iadului. Permit toate acestea ca să-i aleg pe cei adevăraţi de cei falşi şi ipocriţi. Iară vouă, dragii Mei copilaşi, cei care Îmi sunteţi loiali şi veţi şi rămâne, vă spun următoarele: vă ascund în Inima mea Îndurătoare. Vă pot ucide oricând, pentru Mine, dar nici atunci să nu vă fie teamă, fiindcă veţi veni în slava Tatălui ca sfinţi martiri.
Ttimpul este aici. Totul se va petrece pe neaşteptate. Mă vor lua de la voi, pe Mine aducătorul vieţii veşnice. O vor face spre osânda proprie. Voi să vă deziceţi de ei şi să-Mi rămâneţi credinioşi până la moarte! Retrageţi-vă în refugii unde v-am pregătit locuri, unde veţi celebra Sfânta Litughie iar şi iar şi voi intra în inimile voastre.

IXRugaţi-vă aşa: 
Isuse adorat! Pentru meritele veşnice ale pătimirii şi morţii Tale pe cruce, pe care le ofer  Tatălui meu Veşnic,  prin cele Şapte dureri ale Inimii Neprihănite ale Sfintei Fecioare Maria,  ca ispăşire pentru ofensele păcătoşilor comise împotriva Ta, a Preafintei Treimi şi a Mamei noastre Ceresti, te implor cu o rugăciune ce atinge Cerul, ca prin mijllocirea Mamei noastre cereşti  şi unită cu Ea, dă-ne nouă harul ca să împlinim pe deplin sfântul Tău plan destinat nouă dintru veşnicie! ”

Dacă vă rugaţi aşa, veţi experimenta minuni. Veţi primi harul vederii clare.
Vă binecuvântez cu binecuvântarea Mea întăritoare cu iubirea nemărginită ce se revarsă din Inima Mea, în numel Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh.”

Întăriri din Sfânta Scriptură: 2Tes 1,4: „prigoana”; 2,1-12:Referitor la venirea Domnului nostru Isus Cristos şi la adunarea noastră împreună cu el, vă rugăm, fraţilor, să nu vă [lăsaţi] tulburaţi repede la minte sau înspăimântaţi nici de vreun duh, nici de vreun cuvânt, nici de vreo scrisoare ce [pare] a fi de la noi, cum că ziua Domnului ar fi aproape! Nimeni să nu vă amăgească în niciun fel, pentru că nu va veni înainte de renegarea credinţei şi descoperirea omului nelegiuirii, a fiului pierzării, cel care se împotriveşte şi se ridică peste tot ce se cheamă Dumnezeu sau e vrednic de închinare, aşa încât se aşază el însuşi în templul lui Dumnezeu şi se prezintă că este Dumnezeu! Nu vă aduceţi aminte că vă spuneam acestea pe când eram încă la voi? Iar acum ştiţi ce-l împiedică să nu se arate decât la timpul lui, căci misterul nelegiuirii lucrează deja, numai că ceea ce-l împiedica până acum va fi dat la o parte. Atunci va fi descoperit Nelegiuitul pe care Domnul Isus îl va nimici cu răsuflarea gurii sale şi-l va distruge cu manifestarea venirii sale. Venirea lui va fi lucrarea Satanei, însoţită de tot felul de fapte puternice, semne şi minuni înşelătoare şi de toate amăgirile nelegiuirii pentru cei care se pierd, pentru că ei n-au primit iubirea adevărului ca să fie mântuiţi. De aceea Dumnezeu le trimite o putere de amăgire ca să creadă în minciună, pentru ca toţi cei care nu cred în adevăr, ci îşi găsesc bucuria în nedreptate, să fie judecaţi. 2Cor 4,2: „Cuvântul lui Dumnezeu”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu