duminică, 18 iunie 2017

Rădăcina tuturor relelor, este frăţia şarpelui, sau frăţia babilonului, adică masoneria!

Revoluţia lui Cromwell este sâmburele răului, care a crescut în revoluţia francmasonică franceză, a evoluat în revolta bolşevică 1917, apoi s-a extins prin Kalergi, care consideră în Praktischer Idealismus, amestecul rasial al europenilor cu arabi, asiatici, şi africani. Pentru a distruge Europa Creştină, apoi Adolf Hitler arianismul, la prima vedere pare opus lui Kalergi, dar nu face decât să ajute, ca pe viitor oricine este împotriva "multiculturalismului" = babilon, să fie considerat, "xenofob' ' rasist" anormal, antisocial.
Europa de est este cuprinsă de comunism, cea de vest, de marxism cultural, acum "corectitudinea politica" este "fructul blestemat" covorul roşu, întins anticristului.
Text preluat de pe biserica catolica.org

Bella Dodd s-a convertit la catolicism la sfârşitul vieţii sale. Vorbind că fost comunist, a spus: “În anii 1930, am pus 1100 de oameni în preoţie cu scopul de a distruge Biserica din interior.” Ideea era ca aceşti oameni să fie hirotoniţi, iar apoi să urce pe scara de influenţă şi autoritate ca monseniori şi episcopi. Încă de pe atunci ea a spus: “Chiar acum sunt în cele mai înalte locuri din Biserică, lucrează ca să aducă o schimbare pentru ca Biserica catolică să nu fie eficientă împotriva comunismului.” A spus de asemenea că aceste schimbări vor fi atât de drastice încât “nu vei mai recunoaşte Biserica catolică” (Aceasta era cu 10-12 ani înainte de Vatican II.)

Masonii au întreprins acţiuni asemănătoare pentru a se infiltra în Biserica catolică şi pentru a-şi pune oamenii în rangurile cele mai înalte. Societatea secretă luciferiană, Carbonari (Cărbunarii), cunoscută sub numele Alta Vendita, a scris un set de Instrucţiuni Permanente sau Cod de Reguli care a apărut în 1818. Se preciza:
Devine datoria societăţilor secrete de a face primul pas către Biserică şi către papă, cu obiectivul de a le cuceri. Munca la care ne încingem nu este de o zi, nici de o lună, nici de un an. Ar putea dura mulţi ani, poate un secol … Ceea ce trebuie să cerem, ce trebuie să căutăm şi să aşteptăm, precum evreii aşteaptă pe Mesia, este un papă potrivit nevoilor noastre. Vrem un papă pentru noi înşine, dacă un astfel de papă ar fi posibil. Cu unul ca acesta vom mărşălui mai sigur pentru a asalta Biserica, decât cu toate micile cărţi ale fraţilor noştri englezi sau francezi.
Acelaşi document masonic a făcut această predicţie izbitoare:
Peste o sută de ani… episcopii şi preoţii vor crede că mărşăluiesc în spatele steagului cheilor lui Petru, când de fapt ei vor urma steagul nostru… Reformele vor trebui aduse în numele ascultării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu