luni, 5 iunie 2017

Simţindu-ne ofensaţi de Papa Francisc... Doar începutul de Kelly Bowring

“…faptul că arăt dezbinarea pe care o cauzează papa, nu înseamnă că produc dezbinarea. Înseamnă doar că fac lumină asupra dezbinării şi arăt moduri în care să o evităm.”


Simţindu-ne ofensaţi de Papa Francisc... Doar începutul
 de Kelly Bowring

Salutări în Cristos! Numele meu este Kelly Bowring şi sunt un teolog catolic de bună credinţă, fost profesor universitar şi director de liceu, iar mesajul pe care vreau să vi-l transmit azi este bine documentat şi de încredere, de actualitate şi urgent... Mi-am dedicat ultimii ani studiind, analizând şi făcând comunicări despre profeţiile moderne şi biblice referitoare la timpurile noastre.
Am descoperit că timpul în care trăim acum este cea mai importantă perioadă din istoria omenirii, cel puţin după Hristos. Iar acesta este cel mai important mesaj transmis vreodată umanităţii de către Dumnezeu dupa vremurile Bibliei, iar cele mai importante evenimente divine de la învierea lui Iisus încoace, sunt pe cale să se întâmple.
Întrucât deja am suferit multe în ultimii 6 ani ca să vă transmit acest mesaj, cred că Dumnezeu m-a chemat să fac aceasta şi pur şi simplu vreau să-mi îndeplinesc misiunea.
Am publicat o trilogie de cărţi, „Secretele”, „Marea înfruntare” şi „Semnele timpurilor”. Toate cele 3 cărţi sunt legate între ele, fiecare prezentând profeţiile timpurilor noastre, fiecare oferind noi dovezi şi detalii credibile, şi fiecare devenind un best-seller. De când am lansat prima carte, am fost invitat să susţin peste 50 de prelegeri asupra cărţilor în ţară şi peste hotare la diverse conferinţe (vezi http://twoheartspress.com).
Fiecare dintre aceste cărţi a primit multe aprecieri pozitive. Alţi teologi şi-au arătat susţinerea, deşi în secret, de teamă să nu-şi piardă slujbele. Una dintre cărţi a primit aprobarea de imprimare de la Cardinalul Vidal.
De curând, în aprilie 2015, un binecunoscut Cardinal de la Vatican de cel mai înalt grad, cu care am discutat în ultimii ani despre lucrarea mea, a ales să-mi scrie o scrisoare cu antet oficial  în care a recunoscut că a primit toate cele 3 cărţi, spunând: „Îţi mulţumesc pentru amabilitatea de a-mi trimite copii după aceste 3 cărţi”. Apoi a confirmat: „Te asigur că am trimis al doilea set de cărţi Papei Benedict al XVI-lea, aşa cum ai cerut”. În final mi-a dat binecuvântarea lui spunând: „Îl chem pe Dumnezeu să te binecuvânteze.” Oamenii potriviţi aflaţi în locurile potrivite, ştiu despre aceasta lucrare şi recunosc importanţa şi validitatea acesteia. Ei sunt viteji şi au un mare curaj, aşa cum este şi Duhul Sfânt Care îi conduce.
N-a fost uşor să scriu această lucrare, mai ales la început, însă prezentul şi cursul evenimentelor au început să confirme că este adevărat ceea ce-am scris.
Unora nu le-a plăcut ce am avut eu de spus şi m-au privit cu dispreţ, dar niciunul n-a găsit erori în lucrările mele. Şi deşi atât de mulţi rămân surzi la auzul profeţiilor, trebuie să înţelegeţi că eu nu pot rămâne în tăcere pentru că aş comite păcatul de omisiune faţă de sufletele pierdute care astfel ar fi auzit adevărul şi s-ar fi convertit.
Chiar dacă sunt acuzat că sunt fals, asta nu schimbă adevărul a ceea ce urmează să se întâmple. Sunt deja 6 ani de când scriu şi vorbesc despre aceste lucruri... şi văzând că tot ce-am scris a început să se desfăşoare... pot spune că azi nu pot schimba nimic semnificativ din ce spun profeţiile care urmează să se întâmple şi deja se întâmplă... totul se petrece ACUM, aşa cum s-a prezis în profeţii.
Iubesc biserica şi aş renunţa la orice pentru ea... şi trebuie să transmit acest mesaj... sper că-l veţi primi şi veţi răspunde conform voinţei lui Dumnezeu. Vreau să vă prezint acum principalele teme descrise în cărţile mele:
Binecuvântaţi sunt cei care se simt ofensaţi de Papa Francisc
Problema nu este dacă Papa Francisc e doar un papă liberal, un papă neînţeles, un papă iezuit, un papă pastoral, chiar un papă eretic sau un anti-papă.
Ceea ce ştim, aşa cum adevărat am fost avertizaţi prin profeţii, este că Papa Francisc a început să lanseze o campanie împotriva Bisericii tradiţionale. El s-a angajat ca în mod subtil şi viclean să deplaseze atenţia Bisericii de la revelaţie, convertire şi mântuire, înspre ceva care se focusează aproape exclusiv pe umanism, socialism şi mediul înconjurător. Sunt astfel subminate realitatea păcatului şi a Iadului. Este accentuată compasiunea pentru păcătos, fără a accentua în mod egal pocăinţa. Poblema este că acest lucru îi duce să aleagă Iadul pe oamenii care refuză să întoarcă spatele păcatelor de moarte. Papa Francisc conduce Biserica spre cea mai mare criză din istoria sa, aşa cum au prezis profeţiile şi aşa cum mulţi oameni admit acum că face papa.
Oare nu vorbeşte Duhul Sfânt prin profeţi, şi în consecinţă, n-ar trebui să ascultăm profeţiile divine, mai ales când se dovedesc de-a lungul timpului a fi adevărate?

Profeţiile sunt clare în privinţa evenimentelor care se desfăşoară şi a celor ce vor veni. Privind ceea ce se întâmplă în lume şi în Biserică astăzi, putem confirma că totul este adevărat. Profeţiile ne spun că Biserica va fi ruptă în două şi împărţită în două tabere, şi asta chiar de către conducătorii ei, iar Biserica vizibilă va deveni Biserica falsă şi contrafăcută, iar Biserica adevărată va trebui să devină ascunsă. Nu mai e mult până atunci, când diviziunea din biserică va deveni evidentă şi cu adevărat colosală. Pare tot mai evident că sunt deja în desfăşurare planurile de a fi formată o nouă Biserică în concordanţă cu dorinţele lumii; una care devine tot mai mult împotriva lui Hristos şi a legilor Sale.
Ultimii 3 ani ne arată cum creşte puterea Papei Francisc, şi oricine îndrăzneşte să-l conteste, este ignorat sau dat la o parte, chiar şi din funcţii înalte ale Bisericii. Motivele de a ne simţi ofensaţi din partea lui, sunt atât de multe, încât e greu să ţinem pasul cu ele. Aşadar, binecuvântaţi sunt cei care văd ce se întâmplă şi care pe drept cuvant se simt lezaţi de el, şi care rezistă cu curaj de partea Credinţei adevărate în aceste timpuri.
Vă şochează aceste lucruri? Aceste lucruri le spun de 6 ani şi e din ce în ce mai evident că ele sunt adevărate. Dar mai sunt şi unii dintre voi care nu vor să creadă.
Unii protestează spunând că trebuie să ne amintim de faptul că Papa e incapabil de greşeală (infailibil). Dar această carismă a infailibilităţii şi datoria care derivă de aici, şi anume, cea de a ne supune lui, îi sunt atribuite şi unui papă invalid? Şi, nu s-a stabilit deja că un Papă se poate cu adevarat invalida el însuşi prin abandonarea credinţei sau schimbarea doctrinei? Cel despre care vorbim, e pe cale să facă acest lucru, sau a făcut deja aşa?

Principala întrebare pe care eu o pun, în lumina profeţiilor credibile şi pe baza comportamentul Papei, este dacă nu cumva acesta este un înşelător, un impostor, un distrugător, un şarlatan, un francmason, un lup în blană de oaie şi un fals păstor – chiar falsul profet din Apocalipsă,  unul din cei mare mari înşelători din istoria lumii. Şi nu cumva trebuie să ţinem cont că profeţiile nu ne avertizează doar că un papă rău va veni timpurile noastre, ci ele spun că va veni însuşi falsul profet.Ca să fiu clar, noi, ca nişte adevăraţi credincioşi catolici, avem dreptul să ridicăm semne de întrebare în privinţa Papei, şi uneori, avem chiar datoria să facem asta.
Multe profeţii indică faptul ca am intrat în timpurile de pe urmă (vezi http://twoheartspress.com/blog/how-to-respond-if-pope-francis-is-the-false-prophet-2/). Cuvintele şi acţiunile Papei Francisc confirmă cu tărie că el este cel puţin un candidat la titulatura de profet mincinos (vezi http://twoheartspress.com/uncategorized/pope-francis-agenda-unfolding/). Din ziua în care el a devenit Papă, eu am spus că el ar putea fi falsul profet, căci profeţiile aşa indică. De fapt o analiză atentă şi detaliată a profeţiilor, nu-mi dă altă posibilitate decât să ajung la această concluzie. Evenimentele recente confirmă încă o dată asta. Astăzi, mai mult ca oricând, pot să concluzionez şi să confirm că, cel mai probabil, el este profetul mincinos.

Şi, deşi nu spun că trebuie să ne opunem lui sau să îi opunem rezistenţă, noi ar trebui, cel puţin, sa ne simţim lezaţi (ofensaţi) de acţiunile şi vorbele lui. Aş sugera chiar,că acum, singurul răspuns corect şi rezonabil este să ne simţim ofensaţi.

Sub conducerea lui, pare că Biserica Catolică intră în Marea Înşelăciune, căci el duce Biserica spre a îmbrăţişa lumea seculară, unde păcatul nu mai este recunoscut ca fiind păcat. Devine clar faptul că el întoarce învăţăturile Bisericii cu susul în jos. Şi e limpede că îşi ascunde adevăratele intenţii, în special în spatele vorbelor cu dublu înţeles, pentru ca ele să fie uşor de justificat în mintea inocenţilor, dintre care, din păcate, mulţi acceptă fără crâcnire minciunile sale voalate.
Da, cred că este iraţional să nu fii ofensat de Papă. Bineînţeles că ştiu că duşmanul Satan, este provocat de cuvintele mele care îl demască şi va riposta. Şi desigur, mă aştept să fiu respins pt că spun acestea, cum am făcut şi până acum, dar nu încerc să vă conving, ci doar să vă informez; nu încerc să am succes, ci doar să fiu credincios. Tu singur trebuie să alegi dacă vrei sau nu să vezi. Dacă respingi acest mesaj, oare nu vei respinge Duhul Sfant? Crezi că lui Iisus îi place să respingi profeţiile Sale?
Trezeşte-te şi recunoaşte cuvintele lui Hristos în acest mesaj, cât încă mai este timp. Cristos are nevoie de ajutorul şi rugăciunile tale pentru a preîntâmpina ceea ce este pe cale să vină peste lume, Cristos are nevoie ca tu să spui DA şi să devii apostol al vremurilor din urmă, ca să-L ajuţi pe El să salveze lumea în aceste timpuri.
Da, dacă cu adevărat se întâmplă astfel, atunci planul profetului mincinos se va desfăşura în etape şi întotdeauna va fi mascat prin compasiune şi bunătate. Cred că trebuie să ne pregătim să răspundem la fel, în 3 etape: azi să ne simţim ofensaţi (prima etapă), mâine să rezistăm când el va amesteca cu minciuni adevărul doctrinelor (a doua etapă), şi în a treia zi (a treia etapă), opoziţie totală faţă de pontificatul său, cand el va târî Biserica în schismă.
1. Azi să ne simţim ofensaţi (prima etapă) - Episcopul Schneider a demonstrat recent ce înseamnă acum să ne simţim ofensaţi, când a comentat raportul dat la jumătatea sinodului Vatican din Octombrie 2014, spunând ca protest:
„E prima dată în istoria Bisericii când s-a publicat un asemenea text heterodox ca document al unei întâlniri oficiale a Episcopilor Catolici sub îndrumarea unui papă.”
2. Rezistenţa urmează curând - Cardinalul Burke ne dă indicii cam când va deveni necesară rezistenţa şi cam cum va arăta ea, spunând în februarie 2015:
Întrebat ce va face dacă Papa Francisc va schimba doctrina credinţei, cum mulţi cred că va face, el a răspuns „EU VOI REZISTA”. A adăugat apoi:
„Este întotdeauna de datoria mea sacră să apăr adevărul învăţăturilor Bisericii... Aşadar, dacă orice autoritate, chiar şi cea mai înaltă autoritate, va nega acel adevăr sau va acţiona în contradicţie, eu voi fi obligat să îi rezist”.
Şi, când va face asta, noi vom şti pe cine să urmăm.

3. Eventual, opoziţie totală - Dacă papa duce Biserica în schismă, schimbând sau abandonând doctrina, nu avem voie să îl urmăm. Continuând să mergem pe această cale, trebuie să ne îndreptăm privirea către episcopi credincioşi şi curajoşi care să ne îndrume, întotdeauna rămânând fideli Scripturii şi doctrinei, şi fiind întotdeauna ascultători faţă de adevăratul Magisteriu al Bisericii.

Astăzi, cei mai mari eretici din istoria Bisericii s-au infiltrat la cele mai înalte niveluri ale sale. Nimeni nu poate nega asta. Bineînţeles, mulţi vor încerca să nege profeţiile pe care Dumnezeu le-a dezvăluit lumii şi vor nega desfăşurarea corespunzatoare a evenimentelor, dar o vor face pe riscul propriu. Lucrurile se întâmplă astfel, şi chiar dacă le refuzăm sau le ignorăm, nu le vom putea opri. Mulţi însă vor asculta şi vor reacţiona. Vouă mă adresez.

Între timp aceşti eretici vor continua neclintiţi să slăbească Biserica. Dar eu voi face tot ce pot ca să-i opresc şi încerc să vă încurajez să faceţi şi voi la fel.
Şi, dacă tu nu discerni în mod activ şi nu te decizi de ce parte eşti acum, pe măsură ce se întamplă lucrurile, te vei trezi foarte curând ca eşti de partea greşită.
Papa Benedict al XVI-lea spunea odată despre trădarea lui Iuda, că greşeala lui Iuda a fost că nu l-a părăsit pe Isus când nu a mai crezut în El - "falsitatea - spunea Benedict - este semnul diavolului" „Iuda ar fi putut să plece, aşa cum au făcut alţi discipoli. Într-adevăr, el ar fi plecat dacă ar fi fost onest.  În schimb, el a rămas cu Iisus... cu intenţia secretă de a se răzbuna pe Învăţător”. Puneţi-vă întrebarea: cine în ierarhia bisericii de azi e ca Iuda, un apostol care în secret este fals şi necredincios, care îl trădează pe Cristos, dar nu vrea să părăsească Biserica, ci plănuieşte să o dezbine, cu intenţia secretă de a se răzbuna pe Învăţător? Este acesta Papa Francisc? Timpul o va spune.
De ce contează acestea acum? Ideea este că atunci când Biserica este răpită şi torturată de un lider sinistru şi mincinos, un adevărat lup în blană de oaie, eu nu mă voi încovoia de frică şi nici nu voi privi în altă parte; eu voi vorbi şi voi lupta, cu orice preţ. Tu ce vei face???

Marea bătălie finală se derulează acum
Suntem acum în timpul marii confuzii spirituale despre care Dumnezeu ne-a avertizat, timpul care va vedea marea furtună finală a Bisericii şi naufragiul credinţei. Diavolul este sursa marii confuzii, şi el îi face pe mulţi să devină orbi, distraşi şi adormiţi din punct de vedere spiritual. Impostorul este hotărât să amăgească cât mai multe persoane, şi din cauza loialităţii lor prost înţelese, ei îl vor urma precum oile la propria lor tăiere. Ei nu văd cum calul troian a intrat deja în oraşul lui Dumnezeu. Tot mai mulţi dintre duşmani sunt percepuţi ca fiind prieteni, în timp ce Biserica adevarată a lui Cristos este declarată a fi duşmanul. Mincinoşii de la nivel înalt în Biserică, folosesc logica răstălmacită pentru a înlocui doctrinele credinţei cu învăţături eretice şi nimeni nu are unde să-şi spună public opinia despre ei şi despre ceea ce fac ei. 

NU este vorba doar de mici schimbări aduse Liturghiei sau despre o pagină lipsă referitor la cel de-al treilea secret de la Fatima... nu putem să ne pierdem în amănunte, ci trebuie să privim întregul tablou al jocului care se întamplă în prezent... Şi acesta nu va fi un eveniment rapid care se va încheia cu triumful Mariei la aniversarea de la Fatima din 2017...Pe cât de mare va fi miracolul Sfintei Fecioare, el este doar punctul de diviziune al marii bătălii, după cum ne arată Apocalipsa 12. După aceea, va urma întreaga desfăşurare a profeţiilor despre anticrist. Nu vă lăsaţi minţiţi de afirmaţiile profeţilor falşi, că totul se va întâmpla într-un an sau doi. Această bătălie abia începe şi încă mai urmează caţiva ani de încercări.

Numai acei caţiva din rămăşiţă care iubesc adevărul, vor rămâne statornici în credinţă. Deci e nevoie ca TU să iubeşti adevărul din ce în ce mai mult, acum mai mult ca oricând. Dezbinarea Bisericii este doar începutul... un pas în planul noii ordini mondiale şi al ridicării falşilor mesia.
Diavolul are în plan să îndepărteze cât mai mulţi oameni de adevărată credinţă şi de Cristos cel adevărat. El introduce noi lucruri pentru a confuza masele, şi îndeplineşte asta cu o falsă compasiune şi printr-un lider în care noi ar trebui să avem cea mai mare încredere. Din păcate, profeţiile arată că o mare parte a membrilor bisericii o vor părăsi pentru a urma această cale a falsei biserici restructurate, care îşi va conduce membrii spre falsul cristos. Satan are în plan să despartă familiile, până când va dezbina şi va rupe chiar marea familie a Bisericii.
Unii spun că vorbele mele cauzează diviziune şi poate chiar schismă în biserică. Dar, faptul că arăt dezbinarea pe care o cauzează papa, nu înseamnă că produc dezbinarea, înseamnă doar că fac lumină asupra dezbinării şi arăt moduri în care să o evităm.

Trădătorii credinţei sunt pe cale să cauzeze mari daune spiritual, iar Biserica va îndura o furtună violentă. Mulţi din cei aleşi să apere adevărul, îl vor nega. Pregătiţi-vă!
Papa emerit Benedict va trebui ca în curând să fugă din Roma în exil, în timp ce Petru Romanul, adică însuşi Sf Petru, va conduce din ceruri Biserica, conform profeţiilor.
Rugaţi-vă, pentru că doar prin rugăciune, veţi putea înţelege aceste mesaje şi apeluri dumnezeieşti.

Preoţi loiali! ASCULTAŢI!
Sunt acum mulţi iuda care îl urmează pe acel mare Iuda, opusul lui Ioan Botezătorul, care în loc să apere căsătoria, susţin grupările de homosexuali. Biserica este pe cale să fie distrusă chiar de către cei din interiorul ei, iar enoriaşii vor fi împrăştiaţi.
Către preoţii adevăraţi care au în suflet adevărata preoţie... Puneţi mâinile pe cârmă! Apăraţi comoara credinţei! Ţineţi lampa sus ca un far deasupra mării învolburate, pentru ca cei care urmează adevărul, să poată vedea şi să nu piară.
Si chiar dacă eşti izolat de colegii tăi preoţi, tu trebuie să aperi şi să rămâi de partea adevărului. Cuvântul veşnic nu se va schimba niciodată, aşa că nu-i urma pe cei care spun ca îl modernizează.
Profetul mincinos va introduce o puternică credinţă ecumenică universală şi acest lucru va fi slăvit de toţi păgânii. Majoritatea celor din Biserica Catolică vor fi amăgiţi dar, conform profeţiilor, aproape jumătate dintre preoţi vor refuza să depună jurământul final.
Cuvântul conţinut în Biblie va fi adaptat şi modificat ca să inducă în eroare credincioşii. Sfânta Împărtăşanie şi profanarea ei vor fi sursa nemulţumirii şi dizidenţei.
Vor fi multe orori pe pământ, dar prin aceste evenimente, Dumnezeu îi atrage înapoi pe mulţi care iniţial au fost  rătăciţi.
Trebuie să te pregăteşti acum pentru când va fi nevoie să-i alini pe acei creştini care, ca şi tine, nu se vor îndepărta de adevăr.

Marea Apostazie începe
Marea furtună a început deja. Acestea sunt vremurile când adevărul este desconsiderat şi noi ideologii vor fi concepute şi servite forţat maselor de oameni.
Vedeţi-l pe Papa Francisc drept ceea ce este el şi analizaţi munca lui să vedeţi dacă produc roade. Am avut suficient timp să vedem că roadele pe care el şi apropiaţii săi, precum Marx, Kasper şi Cupich le produc, sunt ca un fruct putred până la miez.
Schimbările sunt impuse cu forţa asupra credincioşilor şi noi suntem forţaţi să înghiţim minciuni. Acestea vin de la Satan şi sunt deghizate în „blană de oaie”. Adevărul este ca ele sunt menite să distrugă Biserica de pe pământ, începând chiar din centrul ei. Dovezile sunt evidente pentru cei ce vor sa le vadă, ca aceste schimbări care sunt introduse contrazic şi sunt opuse cuvântului lui Dumnezeu.
Dar pentru voi toţi aceia deschişi adevărului, vă spun, Dumnezeu promite că niciun rău nu îi va atinge pe acei credincioşi adevăraţi.
Biserica exterioară, noua Biserică falsă, va conduce lumea spre apostazie, ca să îmbrăţişeze doctrinele iadului prin flăcările haosului.
Deci, în această criză, aveţi o singură obligaţie:  nu lăsaţi să fiţi despărţiţi de doctrinele adevărate şi de cuvântul lui Dumnezeu.
Diavolul lansează noi idei şi, mulţi oameni, ne aşteptăm să le creadă a fi adevărate. Fiţi atenţi! Ascultaţi ceea ce Magisteriul Bisericii ne învaţă, bazate pe Biblie şi pe Catehism.
Fiţi tari şi luptaţi împotriva Diavolului care încearcă să vă inducă în eroare şi să vă îndepărteze de adevăr.
Trăim în vremuri mai grele decât cele ale Potopului. Norii păcatului acoperă întreaga lume în zilele noastre şi umanitatea s-a îndepărtat de rugăciune. Păcatul este legalizat şi legitimat pe toate fronturile, cu viteză mare.
Multe adevăruri sunt date la o parte şi doctrine false sunt împrăştiate în lume.
Luaţi măsuri acum! Nu acceptaţi niciodată minciunile. Apăraţi-i pe cei inocenţi şi împotriviţi-vă oricărei nedreptăţi. Intensificaţi rugăciunea!

Scripturile spun că rolul profetului mincinos este să schimbe Biserica pentru a pregăti ridicarea fiului lui Satan. Uitaţi-vă cum confuzia şi dezordinea spirituală cresc şi par să învăluie tot ceea ce provine de la Vatican în aceste zile.
Marea Apostazie a sosit şi multi din Biserică sunt atraşi să intre în schismă.
Diavolul caută să sădească conflicte chiar între cei aleşi să apere adevărul. Deschideţi ochii spre ceea ce se întamplă. Nu trebuie să îi urmaţi pe aceştia, ci să fiţi fideli adevăratului Magisteriu al Bisericii lui Iisus şi să vă uniţi acum cu cei din rămăşiţă.
Aproape că e timpul să vă pregătiţi pentru zilele ce vor veni când adevărata împărtăşanie se va găsi doar în foarte puţine locuri. Profeţiile venite de la Fatima şi La Salette sunt în desfăşurare. Bisericile vor fi profanate până în ziua în care anticristul se va aşeza pe tronul noului Templu al lui Dumnezeu în Noul Babilon, în mijlocul Romei. Ca un fals Ioan Botezătorul, profetul mincinos îl va aplauda şi îl va idolatriza aproape ca pe un nou mesia. Şi, prin puterea Satanei, el va seduce naţiuni întregi. Foarte mulţi vor fi prostiţi de exteriorul iubitor şi umanist, când ei doi îşi vor prezenta lumii planul lor malefic. Trebuie să fiţi avertizaţi şi să-i preveniţi şi pe alţii cât încă mai puteţi.
Pe măsură ce aceste lucruri se vor întâmpla, Dumnezeu va interveni; pământul va avea convulsii oribile şi mulţi vor muri, şi toţi vor vedea mâna lui Dumnezeu lucrând. Dumnezeu va trimite mari furtuni apocaliptice, cutremure, tsunami, inundaţii, vulcani şi valuri de căldură, care vor coborî pe pământ pt a-l opri pe anticrist.
Apoi,în cele din urmă, cei care rămân credincioşi, vor experimenta victoria lui Dumnezeu.
Aşa că, pregătiţi-vă şi înrolaţi-vă în luptă!

Treimea Nelegiuită
Această bătălie finală va fi în mare parte un război spiritual, deşi va include unele războaie reale. Unicitatea acestui război este ca cei care vor fi de partea anticristului şi a profetului mincinos, vor fi văzuţi ca făcând mult bine în lume. Când anticristul va apărea, el va răspândi ateismul, însă sub masca Noii Religii Unice Mondiale, iar carapacea Bisericii Catolice, va fi condusă de papa - profetul mincinos. Anticristul va fi cel mai puternic lider mondial al tuturor timpurilor şi mulţi vor crede că el este trimisul lui Iisus pentru a pregăti lumea pentru A Doua Venire.
Cum veţi şti când se întâmplă asta? Războiul din Orientul Mijloiu va implica în curând şi alte naţiuni. Celelalte naţiuni din vest vor determina reacţii din partea Rusiei şi Chinei. Totul se va termina cu un război mondial.
Iar când veţi afla din media de un nou negociator al păcii, foarte dotat şi promiţător, veţi şti cine este anticristul. El va ieşi în faţă şi va fi văzut negociind un plan de pace. El va deveni un aliat foarte apropiat al profetului mincinos. Împreuna, ei îl servesc (în secret) pe Satana şi vor justifica fiecare păcat împotriva lui Dumnezeu şi vor încuraja păcatul pretutindeni, conform profeţiilor. Cu alură şarmantă şi sub masca bunătăţii şi a pretinsei sfinţenii, ei  îi vor duce pe un drum greşit pe fiii lui Dumnezeu.
În timp ce falsul profet va conduce Biserica în Roma, pretinzând a fi un bun papă, dar distrugând-o din interior, Anticristul se va ridica în glorie în Ierusalim şi va fi un fals împăciuitor al evreilor cu palestinienii, şi apoi al altor naţiuni, ajutând să se pună  capăt războiului, abia apoi căutând să îi anihileze în secret pe evrei. El va crea o pace falsă şi va întemeia societăţi caritabile mondiale, sub faţada umilinţei şi a grijii pentru aproapele. Iar atunci totul în Biserica se va schimba rapid, cu noi reguli şi doctrine obscene în numele modernismului şi evanghelizării, şi noi ritualuri satanice mascate şi diverse, alte ticăloşii, seducând masele de oameni cu o spiritualitate falsă. Va părea că a început o nouă eră mondială de unitate şi pace şi mulţi vor aplauda noua Biserică mondială.
Toate regulile se vor schimba; liturghia va fi recreată; Împărtăşania modificată; inclusiv vor fi noi cereri de a se binecuvânta căsătoriile între persoane de acelaşi sex, până când în final. Sfânta Liturghie nu se va mai celebra conform doctrinei adevărate.
Pe măsură ce ei distorsionează Liturghia, împărtţăşania nu va mai fi respectată aşa cum ar trebui, până când se va ajunge la a nu mai fi oferită în mod valid. Ţelul profetului mincinos este distrugerea sacramentelor şi a oricărei noţiuni de "păcat" prin noile legi care susţin "toleranţa". Atunci va coborî întunericul, anticristul îşi va ocupa locul în Biserică şi va începe Marea Persecuţie, cu multe biserici eliminate şi desfiinţate. Va deveni o ofensă să te îndoieşti de noua ierarhie a religiei unice mondiale care va lua conducerea în bisericile noastre. Cea mai dură persecuţie va fi a creştinilor împotriva altor creştini, şi răul cel mai mare va veni din interiorul Bisericii.
Profetul mincinos îi va preda în cele din urmă Biserica, Anticristului, care cu atracţia sa hipnotică va conduce apoi noua religie unică mondială împotriva lui Dumnezeu şi a celor ce cred în El, până când viclenia sa va face sufletele să-l idolatrizeze.
În final, noua biserică falsă, va include evrei, musulmani şi alţi creştini.
Nu vă lăsaţi induşi în eroare de aceşti doi înşelători.

Creştini adevăraţi ai timpurilor din urmă: PERSEVERAŢI!
Ce vrea Dumnezeu să faceţi?

-  Deschideţi-vă sufletele la mesajele divine ale timpurilor noastre şi ascultaţi avertizările lui Dumnezeu
-  Iubiţi adevărul şi apăraţi-l în această mare furtună care va mai dura mulţi ani de acum înainte
-  Nu permiteţi să se stingă flacăra credinţei din voi
-  Ţineţi în mâini – sfântul rozar şi Sfânta Biblie
-  Ţineţi în inimă – iubirea pentru adevăr
-  În centrul devotamentului vostru – Sfânta Împărtăşanie şi spovedania deasă
-  Să nu fiţi interesaţi de lucrurile material, nici să fiţi subjugaţi de tehnologie, ci căutaţi comorile lui Dumnezeu şi veţi fi fericiţi aici pe Pământ şi mai apoi în Rai
-  Întăriţi-vă iubirea pentru Dumnezeu... iubiţi mereu şi faceţi bine altora
-  Faceţi o prioritate importantă din rugăciunea în familie... doar fiind uniţi în rugăciune veţi putea rezista încercărilor ce vor veni şi doar prin puterea rugăciunii veţi putea înfrunta orice rău
-  Lăsaţi lumina Duhului Sfânt să vă transforme vieţile şi să vă dea speranţe supranaturale
-  Purtaţi-vă crucea grea pentru apărarea adevărului
-  Nu rămâneţi tăcuţi, întrucât tăcerea voastră îi întăreşte pe duşmanii lui Dumnezeu
-  Nu-l abandonaţi pe Domnul Iisus şi pe Maica Sfantă... când lucrurile vor sta cel mai rău, celor care cer ajutorul lui Iisus şi al Sfintei Fecioare, Dumnezeu le va trimite îngerii Săi care să ne ajute, să ne protejeze, să ne îndrume, ţinându-ne departe de orice pericol

Intervenţiile divine – Mari semne din Rai
Prin aceste profeţii, Dumnezeu promite protecţia Sa specială
Apocalipsa confirmă „Şi a aparut un mare semn în Cer, o femeie îmbrăcată în soare, cu luna la picioarele sale şi pe cap având o coroană din 12 stele”. Cartea Apocalipsei afirmă că în mijlocul bătăliei finale, Dumnezeu o va trimite pe mama Sa să fie de partea noastră şi să ne ajute în luptă. Maria este femeia din Apocalipsă şi Doamna tuturor oamenilor şi naţiunilor. Iar Dumnezeu a trimis-o să ne dea semne şi mesaje din Cer în numele Sfintei Treimi şi să ne spună că Iisus e lângă fiecare din noi în această criză finală, şi că Dumnezeu va interveni ca să ajute la oprirea bestiei de a răpi sufletele.
Avertismentul global al Milostivirii şi Maretul Semn Miraculos în toate locurile de apariţie ale Fecioarei Maria, vor avea loc în curând şi aceasta va fi marea linie care-i va separa pe cei care sunt cu Dumnezeu de cei care nu sunt cu El.
În curând, la Marele Avertisment, toţi ochii vor vedea semnul marii cruci pe cer când Dumnezeu îi va arăta fiecaruia dintre noi, păcatele pe care le-a făcut şi nu le-a spovedit şi li se va oferi şansa să se pocăiască. Acesta va fi cel mai mare act de milă al lui Dumnezeu din istoria lumii, cel mai mare miracol, aşa cum a fost profeţit de însuşi Domnul nostru prin Sf Faustina.
Avertismentul, deşi e un mare act de milă, e doar prima fază a celei mai dificile şi provocatoare perioade din toate timpurile. Mulţi se vor converti, dar după aceasta, cei cu păcate grele şi care-l vor urma pe Satan, vor nega şi mai mult existenţa lui Dumnezeu şi vor nega că Avertismentul a fost o manifestare supranaturală. În timp ce Avertismentul va converti milioane de oameni, inclusiv dintre cei loiali Religiei Unice Mondiale, el nu va fi suficient pentru a-i opri pe aceşti sclavi malefici ai lui Satan şi ai lui Anticrist.
De aceea, Dumnezeu va continua să ne amintească prin pedepse divine, faptul că El există.
Dezastrele ecologice se vor intensifica, ca pedepse ale omenilor pentru păcatele lor făcute unul faţă de altul. Aceste dezastre climatice sunt menite să ne trezească din somnul adânc şi din lipsa de credinţă, şi să diminueze impactul acelui grup rău de alianţe globale şi planurile rele ale noii guvernări mondiale.

Semnul Bestiei
 Treimea Nelegiuită formată din falsul profet, anticristul şi Satana însuşi, vor batjocorî acum  mai pe faţă Sfânta Treime. Anticristul, cu şarmul său convingător şi pretinzând a fi un bun creştin, va încerca să câştige sufletele din întreaga lume ca lider politic al noii guvernări mondiale. El va lucra ca să aducă pacea mondiala şi multe ţări se vor uni sub conducerea sa, până când el va aduce toate naţiunile pe care le uneşte sub mantia Bisericii Catolice, într-o nouă religie unică mondială a Noului Babilon.
Feriţi-vă de semnul bestiei, care va fi sub forma unui card bancar şi a unui cip special încorporat în mână... Curând ei vor stabili o monedă universală în numele „salvării economiei” unindu-se cu principalele bănci ale lumii pentru a crea o nouă instituţie financiară puternică, cu un nou centru mondial al comerţului. Acesta va fi Noul Babilon.

Vor avea acces la bani, mâncare şi alte lucruri necesare, doar cei care vor avea acel semn, dar pentru a-l obţine, va trebui să-ţi compromiţi moralitatea, credinţa şi sufletul. Însă noua guvernare unică mondială, intenţionează să fure sufletele umanităţii. Cei care acceptă semnul bestiei, vor fi vrăjiţi de satana şi-şi vor pierde sufletele.
Va trebui să alegeţi: fie semnul bestiei, fie Pecetea Dumnezeului Celui Viu, care vă va proteja de ororile Anticristului. Ascultaţi-mă acum... Creştinii adevăpraţi nu trebuie să accepte semnul, ci trebuie să stea în afara jurisdicţiei lui, unindu-se pentru a supravieţui.
Când lumea va fi cufundată în întuneric, Rusia şi China vor ataca Noul Babilon al Europei până când Roma va fi distrusă. Noul Babilon va cădea şi apoi va ajunge să fie dominat de comunism, care va domina îngrozitoarea perioadă finală a persecuţiei.
Apoi va urma Marea Persecuţie când mulţi vor renunţa la credinţă de frică. Cei sfinţi dintre voi, vor fi persecutaţi din cauza credinţei, dar să nu renunţaţi.
Apoi Dumnzeu va acţiona în numele aleşilor Săi, întorcând cărţile, şi ultima Mare Persecuţie se va transforma într-o persecuţie a Falsului Profet, a anticristului şi a urmaşilor lor.

Cei doi martori ai Marii Persecuţii
Cei doi martori din Cartea Revelaţiei sunt Biserica şi poporul Israelului, reprezentaţi de oraşele lor centrale, Roma şi Ierusalim. Planul lui satana este să anihileze şi să distrugă aceşti doi martori astfel încât orice urmă a lui Dumnezeu şi a legilor Lui salvatoare să fie rase de pe faţa Pământului, şi să pună stăpânire pe Roma şi Ierusalim. Atunci Satana va fi reuşit în planul lui de a aduce toţi oamenii pământului în osânda eternă.
Dar, mulţumită celor ce cunoaştem din profeţiile lui Dumnezeu, noi ştim că nu acesta va fi finalul acestei bătălii.
Ierusalim va cădea şi se va ridica conform previziunilor. Apoi Anticristul va instiga în secret la genocid.
Roma va trece printr-o mare revoluţie.
Cele două inimi ale lui Cristos şi Mariei, sunt de asemenea „doi martori” ai acestor timpuri şi vor fi „omorâţi” în aceste vremuri. Lumea îl va respinge pe Cristos şi cuvântul Său, şi va încerca să şteargă orice urma a Sa, şi toată devoţiunea faţă de Maria va fi eliminată cu grijă de către duşmanii lui Cristos, chiar şi din Biserică. Sfânta Treime o trimite pe Maria din Cer să ne ajute în aceste timpuri şi să ne arate calea către Rai. Ea îi roagă pe copiii săi să asculte chemările trimise din Cer, însă mulţi vor continua să respingă ajutorul său matern.
Dar noi mai ştim din profeţii că armata rămăşiţei este martorul credincios al sfintei doctrine a lui Cristos, iar toţi cei care rămân loiali adevărului, vor deveni martori neînfricaţi ai acestor timpuri, şi vor căuta să propovăduiască adevărul, învingând lucrarea Anticristului.

Marea pedeapsă
Dumnezeu ne-a spus că dacă lumea nu se converteşte, în special la Marele Avertisment, atunci va suferi o aspră pedeapsă, o mare parte a lumii fiind rasă de pe faţa pământului. Umanitatea a pierdut chiar şi noţiunea de păcat. Pedeapsa divină este necesară pentru a purifica lumea.
Şi în final, prin marea pedeapsă a celor 3 zile de întuneric, tot răul va fi eliminat. Dumnezeu va purifica pământul, pregătind umanitatea şi toată Creaţia pentru Noul Paradis.
În timp ce mâna Sa dreaptă va arunca diferite pedepse asupra celor răi în aceste vremuri, mâna Sa stângă va ridica şi va lua rămăşiţa sub protecţia Sa şi va veghea asupra noastră pe vecie.
Rugaţi-vă ca pedeapsa finală să se diminueze de dragul celor drepţi şi ca ei să reuşescă în misiunea de convertire a sufletelor.

Copii ai Luminii – LUPTAŢI!
 Umanitatea este în ajunul unei mari tulburări, dar voi puteţi schimba această situaţie. Nu lăsaţi frica să pătrundă în inimile voastre. Ştiţi că Satana nu va învinge.
Dumnezeu are tot controlul şi a prezis toate aceste lucruri în Biblie şi prin profeţii Săi. El te cheamă acum să-i răspunzi şi să-L ajuţi în această bătălie finală.
Toate aceste lucruri sunt pregătiri pentru Marea Zi când Dumnezeu va separa adevărul de neadevăr. Apoi Pământul va fi transformat şi toţi vor trăi în fericire.
În cele din urmă, veţi experimenta triumful definitiv al Inimii Imaculate, Noua împărăţie Spirituală a Inimii Sacre, Era de pace de 1000 de ani, şi Noua Împărăţie a Voii Divine, iar această generaţie va vedea Noul Cer şi Noul Pământ şi sosirea glorioasă a Noului Ierusalim.
Atunci, Cristos va veni din nou în toată Gloria Sa, când El va ridica Biserica Sa şi va aduce în sfârşit pacea pe Pământ.
Spus mai simplu – celor ce o vor onora pe Mama lui Iisus, aşa cum El a cerut, li se promite că vor fi protejaţi în Marea strâmtorare...Dumnezeu ne-a promis să ne protejeze în Noua Arcă, care de data aceasta nu este o barcă, ci o inimă, Inima Imaculată a Mariei...aşa că aveţi mari speranţe. Ea a fost trimisă din Rai în aceste timpuri ca să ne arate calea salvării şi calea către Fiul Său...şi Maria vă roagă să citiţi, să credeţi şi să împrăştiaţi aceste mesaje divine!
Şi dacă perseveraţi, Dumnezeu vă promite că răsplata voastră în Paradis va fi mare.

O ultimă chemare: Susţineţi adevărul CU ORICE PREŢ!
Fiţi apărători curajoşi ai adevărului şi nu daţi înapoi când liderii Bisericii vor schimba legile pentru a încerca să schimbe adevărurile credinţei.
Ce vrea Dumnezeu să faceţi voi? Dumnezeu nu ne spune că trebuie să ne mutăm, sa ne ascundem sau să cumpărăm anumite lucruri, poate cu excepţia unei mici cantităţi de mâncare... s-ar putea să pierzi timpul cu astfel de lucruri şi tot nu te vor ajuta. AMINTIŢI-VĂ de cei 8 supravieţuitori de la Hiroshima şi de Immaculee, supravieţuitoarea genocidului din Rwanda... ceea ce ne va salva, este să ne rugăm şi să o chemăm pe Maica Domnului pentru ajutor, unindu-ne şi încrezându-ne în călăuzirea Duhului Sfânt.
Dumnezeu ne cheamă să ne RUGĂM! Şi să folosim adevăratele arme ale Victoriei pe care El ni le-a dat pentru aceste timpuri: spovedania, împărtăşania, Sfânta Scriptură, Sfântul Rozar, Consacrarea la Inima Imaculată a Mariei, iubirea de adevăr şi credinţa în adevăratul Magisteriu al Bisericii.
Spuneţi Coroniţa Milostivirii Divine şi Preasfântul Rozar în fiecare zi, şi în familie cât de des puteţi, pentru a slăbi impactul acestui plan viclean şi demonic al acestor vremuri din urmă.
Rugaţi-vă şi pentru sufletele care vor pieri în dezastrele naturale globale iminente aduse de Mâna lui Dumnezeu pentru a pedepsi lumea, cu scopul de a salva umanitatea şi de a aduce oamenii credincioşi în noua Eră a Pacii.
Puneţi-vă încrederea şi speranţa în Iisus. Nu vă lăsaţi descurajaţi. Fugiţi de păcat. Iubiţi adevărul. Continuaţi să vă rugaţi. Victoria îi aşteaptă pe cei care rămân credincioşi, iar după ce trece furtuna, veţi vedea Noul Cer şi Noul Pământ!
Împărtăşiţi acest mesaj pofetic cu toţi Catolicii şi cu toţi credincioşii acum.
Curaj! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

sursa: informatii si mesaje

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu