duminică, 18 iunie 2017

Mesajul dat de Domnul Isus Mariei Julianna in 5 aprilie 2017

IX5 aprilie 2017. Acasă, în ora îndurării, Domnul Isus spune...
“Dragii Mei copii! Să nu vă preocupe cele trecătoare, concepte, învăţături, culturi, lucruri materiale. Toate acestea trec, se suprimă, dispar fără urmă. Voi doar să năzuiţi la Inima Mea Preasfântă, ca îndrăgostitul de mireasa sa, fiindcă Eu sunt Mirele voastru Dumnezeiesc, Cel care rămân cu voi pentru vecie. Cu Mine să vă umpleţi, cu Mine să vă uniţi în Sfânta Împărtăşanie, în rugăciune şi în fiecare manifestare de iubire. Eu voi rămâne pe veci una cu voi, vom fi de nedespărţiţi. Fiţi loiali până la moarte şi iubiţi-Mă cu ardoare şi astfel arătaţi pildă semenilor voştri, fiindcă cea mai credibilă învăţătură este însăşi pilda.
Dragii Mei copii! Pe cer se strâng deja norii de furtună. În curând veţi fi martori ai unor evenimente care nu au mai avut loc în istoria Bsericii. Dar să nu vă smintiţi, pentru că ceea ce stă scris în Sfânta Scriptură trebuie să se împlinească. Voi doar să rezistaţi până la capăt. Să nu vă preocupe învăţăturile eretice! Nu le daţi atenţie ca şi cum nu ar exista! Voi să fiţi cufundaţi în Mine, să Mă adoraţi pe Mine, să Mă iubiţi, să Mă slujiţi şi să năzuiţi la vederea Sfintei Mele Feţe. Iar pentru suflete, rugaţi-vă ca să primească harul vederii clare pentru a se aşeza de partea cea bună atunci când îi voi judeca şi să-i pot aşeza pintre cei binecuvântaţi.
Fiţi catolici credincioşi până la sfârşitul vieţii! Protestanţii umblă pe un tărâm nesigur. Lipsesc la ei sacramentele, de aceea satana îi poate ataca mai vârtos. Preoţii Mei sfinţiţi Pongracz  Ştefan, Grodecz Melchior şi  Kőrösi Marc, au fost ucişi pentru credinţa lor. Ei sunt martirii din Kosice.
Nu există predestinare din start, fiindcă atunci când Dumnezeu l-a creat pe om, l-a înzestrat cu liber arbitru şi raţiune. Aceasta este o asemenea demnitate pe care nici satana nu o poate lua. E adevărat că încearcă, dar Eu întotdeauna voi da calea de scăpare din ispită. Dacă nu ar fi aşa, atunci nu ar exista iadul şi Purgatoriul ci doar Raiul, deoarece Eu vreau să mântuiesc pe fiecare om. Am venit ca să dau viaţă şi încă una îmbelşugată. Din nefericire, prin voinţa proprie,  oamenii zădărnicesc sfântul plan a lui Dumnezeu ce le este destinat dintru veşnicie. De aceea zădărnicesc în ei harul, de aceea se cufundă în iad sau, în cazul mai fericit, în fundul Purgatorului. Schisma din Biserică a fost opera satanei, pentru a-i slăbi pe oameni, lipsidu-i de Mine, scutul lor de apărare, Cel care sunt prezent în mod real în Preasfântul Sacrament al Altarului. După ce M-a răpit, îi poate uşor mătua şi-i impinge la osândă.
Micuţii Mei copii! Deziceţi-vă de orice membru rupt! Rămâneţi în Biserica fondată de mine, cea catolică = universală, pe care am pecetluit-o cu Sfântul Meu Sânge vărsat pentru voi prin moarte Mea pe cruce. Pentru asta vă binecuvântez cu iubirea nemărginită ce se revarsă din Inima Mea în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh.”

Întăriri din Sfânta Scriptură: Col 4,2.5.6: Stăruiţi în rugăciune, vegheaţi în ea cu mulţumiri. Purtaţi-vă cu înţelepciune faţă de cei de afară. Vorbirea voastră să fie întotdeauna cu har, dreasă cu sare, ca să ştiţi cum trebuie să răspundeţi fiecăruia. 12. ..pentru ca desăvârşiţi şi deplin încredinţaţ să stăruiţi în voia lui Dumnezeu.   Mc 12, 29 : “ Isus a răspuns” Tit 3, 10: Evită-l pe omul eretic”



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu