miercuri, 21 iunie 2017

Mesaj 13 aprilie 2017 dat Mariei Julianna

IXJoia Mare, în timpul Adoraţiei, Domnul Isus spune...
Dragii Mei copii! E Joia Mare, noaptea prinderii Mele. Iuda, unul din cei doisprezece, M-a vândut, fiindcă nu am corespuns aşteptărilor sale. Şi-n ziua de azi mulţi Mă părăsesc fiindcă nu primesc de la Mine ceea ce aşteaptă sau ceea ce cer. Însă dacă ar primi ceea ce cer şi mai mulţi s-ar osândi. Cel care Mă iubeşte cu adevăart, Acela se încrede în Mine. Acceptă crucile şi încercările. Împărtăşeşte cu plăcere  soarta Mea, deoarece se bucură că poate fi în prezenţa Mea. Nu se cramponează de propria voinţă, ci o ajustează la a Mea. Repetă împreună cu Mine în orice împrejurare potrivnică: Părinte! Nu voia mea, ci a Ta să se împlinească.” Un astfel de suflet nu este dezamăgit de Mine. Ca un prunc se aşează în braţele Mele şi-şi pleacă la Inima Mea plină de iubire capul, asemeni apostolului Ioan la Cina cea de Taină. Un astfel de suflet împărtăşeşte suferinţa Mea, aşa cum şi Ioan a stat sub cruce. Un astfel de om experimentează ceva uriaş: pacea şi seninătate Mea, pe care le-am promis celor care Mă urmează.
Copiii Mei! Niciodată să nu vă răzvrătiţi! Împărtăşiţi soarta Mea! Urmarea Mea pe calea crucii este calea care duce la Rai. Nu există altă cale. De aceea predaţi-Mi Mie viaţa voastră cu încredere şi cu o mare credinţă şi niciodată nu vă veţi dezamăgi de Mine. Viaţa voastră trece ca un gând, iar la capătul ei, Eu sunt cel care vă aştept ca să vă îmbrăţişez la pieptul Meu şi să vă duc în Casa Tatălui. Dar pot face aceasta doar cu cei care-L iubesc pe Dumnezeu.  
Dacă în viaţa voastră Dumnezeu este pe primul loc, atunci este uşoară renunţarea de sine, şi dacă vă supuneţi cu smerenie legilor Mele şi vă abandonaţi cu totul Mie, Eu voi forma sfinţi din voi. Iuda s-a împotrivit voinţei Mele şi a devenit fiul osândei. Nu-i urmaţi exemplul! Citiţi Evanghelia şi transpuneţi-o în fapte! Atunci veţi păşi pe calea sfinţeniei care duce la fericirea veşnică. Pentru asta vă binecuvântez, micuţii Mei dragi, în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh.”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu