sâmbătă, 10 iunie 2017

Despre Cartea Adevărului şi cartea nou apărută cu mesaje selecţionate


De curând a apărut cartea cu mesaje selecţionate din Cartea Adevărului. Sunt 50 de mesaje selectate pe anumite teme, date Mariei Divinei Milostiviri între anii 2010 - 2015. Cartea costă 7 lei. Pentru cine doreşte, iată un nr de telefon unde poate comanda: 0761 641 156.

Revelaţiile conţinute în Cartea Adevărului şi date profetului Maria Divinei Milostiviri de către Sfânta Treime şi Maica Domnului includ următoarele:

Dumnezeu Tatăl ne-a dat Pecetea Dumnezeului Celui Viu, o rugăciune de protejare împotriva Anticristului, rugăciune prezisă în Cartea Apocalipsei.





'' Pecetea Dumnezeului celui Viu vă va apăra de moartea trupului şi a sufletului în timpul războaielor. Vă rog să o daţi cât mai multor oameni, în toate naţiunile.''

"În sfârșit, acceptaţi Pecetea Mea ca pe unul dintre cele mai mari Daruri pe care le-am oferit umanităţii de când i-am dăruit Viața. Eu dau Viaţă din nou cu Harurile Mele Speciale când ţineţi aproape de voi Pecetea Dumnezeului celui Viu. Toţi cei care au Pecetea primesc un loc în Noul Paradis...''




                                                    AVERTISMENTUL
MARELE AVERTISMENT
Noi profeții dezvăluie evenimentele mondiale care preced A Doua Venire
ILUMINAREA CONȘTIINȚEI prezisă de Sfânta Fecioară la Garabandal în 1961 va avea loc în curând pentru a salva lumea
AVERTISMENTUL-Noi profeții primite de către Vizionara din Europa dezvăluie evenimentele mondiale care preced A Doua Venire.
DE CE ARE LOC AVERTISMENTUL?
 Pentru a dovedi tuturor că Dumnezeu există.
•Pentru a-i aduce pe toți înapoi la Cristos și la calea adevărului.
•Pentru a diminua efectele păcatului și ale răului din lume prin convertire.
•Pentru a ajuta la salvarea noastră înainte de ziua finală a judecății, dându-ne șansa de a cere iertare pentru păcatele pe care le-am comis.
•Pentru a-i converti pe necredincioșii care nu ar avea nicio șansă de răscumpărare fără acest mare act de milostivire.
•Pentru a întări credința acelora care cred.
CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN TIMPUL AVERTISMENTULUI
•Toate persoanele în vârstă de peste 7 ani vor trăi o întâlnire mistică personală cu Isus Cristos, care va dura până la 15 minute.
•Acesta este un dar de la Dumnezeu Tatăl pentru a-i aduce din nou pe oameni la adevăr. Totul va fi ca în Ziua Finală a Judecății, cu deosebirea că, de data aceasta nu veți fi condamnați. În schimb veți primi șansa de a cere iertare.
•Două comete se vor ciocni pe cer.
•Oamenii vor crede că este o catastrofă mai înfricoșătoare decât un cutremur. Dar nu este – este un semn al venirii lui Isus.
•Cerul va deveni roșu ca și cum ar fi în flăcări și apoi veți vedea pe cer o cruce mare pentru a vă pregăti mai întâi.
•Ateii vor spune că a fost o iluzie globală. Oamenii de știință vor căuta o explicație logică, dar nu se va găsi niciuna.
•Va fi spectaculos dar nu ne va răni, pentru că acesta este un act de Dragoste și Milostivire ce vine de la Isus.
•Ni se vor arăta păcatele și vom simți o extraordinară tristețe și rușine când acestea ni se vor dezvălui. Alții vor fi așa de îngroziți și șocați de felul în care păcatele le vor fi dezvăluite încât vor cădea morți înainte de a avea șansa să ceară iertare.
•Toți vor vedea starea în care se află sufletul lor înaintea lui Dumnezeu – binele pe care l-au făcut în viețile lor, durerea pe care au provocat-o celorlalți și tot ce nu au făcut.
•Mulți oameni vor cădea la pământ și vor plânge cu lacrimi de ușurare. Lacrimi de bucurie și fericire. Lacrimi de uimire și dragoste.
•Pentru că, în sfârșit, va fi posibil să ducă o nouă viață începând din acel moment, când vor ști adevărul întreg.
•Isus ne cheamă acum pe toți să ne rugăm pentru sufletele care vor muri din cauza șocului și care ar putea fi în păcat de moarte. Toată lumea trebuie să se pregătească acum. Isus ne roagă pe toți să cerem iertare pentru păcatele noastre înainte de Avertisment.

Războaiele care implică Iranul, Israelul, Egiptul şi Siria vor fi interconectate.

Un nou guvern mondial va veni la putere, caşi o nouă religie unică mondială - o religie păgână.

135. Tatăl Veșnic va împiedica noua ordine mondială de la persecuția finală asupra copiilor Săi

Vineri, 08 iulie 2011 la ora 15:30
Fiica Mea multiubită, îmi dau seama că această muncă își lasă amprenta asupra ta și că ai nevoie să te odihnești pentru încă o săptămână, dar ascultă ceea ce am să îți spun.
Spune copiilor Mei să se trezească acum și să vadă tulburarea care există în lume, unde crizele financiare abundă. Spune-le că, deși lăcomia oamenilor a fost parțial răspunzătoare pentru scufundarea lor în datorii, criza bancară a fost atent planificată de către Unica Ordine Mondială.
Mulți dintre cei care citesc acest mesaj vor zâmbi și vor pune sub semnul întrebării acest fapt, dar ar trebui să știe că, dacă nu se ridică și nu își apără drepturile, vor fi nevoiți să accepte semnul Fiarei pentru a-și accesa banii.
Noua Monedă a Lumii va fi prezentată unei lumi neîncrezătoare
Noua Monedă Mondială, care va fi prezentată unei comunități neîncrezătoare, este concepută pentru a vă controla. Apoi, odată ce se va întâmpla acest lucru vor încerca să vă priveze de hrană. Dacă nu veți accepta această realitate acum, copiii Mei, veți fi lipsiți de apărare când veți ajunge sub controlul unei Noi Ordini Mondiale condusă de forțele masonice. Pregătiți-vă acum, copiii Mei, pentru că, deși Avertismentul va converti milioane de oameni, inclusiv dintre cei loiali Noii Ordini Mondiale, acest fapt nu va fi suficient pentru a-i opri pe sclavii satanei și ai lui anticrist. Când vă vor controla banii, vă va fi greu să vă apărați dreptul la proprietate, mâncare și sănătate, cele trei lucruri pe care le vor avea sub control, dacă nu începeți să vă faceți auzită opoziția acum. Opriți-i pe liderii voștri în proiectele lor. Nu-i lăsați să vă intimideze. Dacă sunteți suficient de atenți la acest plan monstruos, atunci îi puteți avertiza și pe alții.
Planificați-vă provizii alimentare acum
Planificați-vă provizii alimentare acum. Cultivați și cumpărați semințe, care vă vor ține în viață. Cumpărați monede de argint sau de aur, astfel încât să puteți cumpăra ceea ce vă este necesar. Cel mai important, găsiți locații unde să vă puteți întâlni ca grup pentru a oferi Sfânta Jertfă a Liturghiei. Pentru că în timp, bisericile voastre vor fi arse până în temelii.
Slujitorii Satanei sunt ca furnicile, se înmulțesc cu miile
Nu acceptați Semnul, cipul Fiarei. Rugați-vă, rugați-vă pentru ca locuința voastră să primească binecuvântări speciale ce vă vor proteja de armata care va încerca să vă scoată afară din casele voastre. Ei se multiplică cu miile în fiecare ceas. Voi, copiii Mei, trebuie să vă rugați acum și să luptați împotriva acestei serii de nelegiuiri planificate de către Noua Ordine Mondială, care de-abia așteaptă momentul să controleze lumea. Să aveți lumânări binecuvântate în casa voastră. Strângeți-le acum pentru că ele vă vor ține în lumina care vă va apăra. Dacă nu doriți să deveniți sclavi ai acestei doctrine îngrozitoare, atunci trebuie să planificați acum.
Cumpărați butelii de gaz (sobe), pături, alimente uscate și conserve, tablete de purificare a apei, lumânări, împreună cu icoane, pentru a vă susține pe voi și familiile voastre în timpul Marii Pedepse, care va urma după Avertisment.
Rugăciunile atenuează deja impactul Marii Pedepse, dar voi, copiii Mei, trebuie să fiți în alertă în orice moment. Dacă sunteți atenți în pregătirile voastre veți fi capabili să supraviețuiți marelui bombardament dirijat, care va fi mai rău decât ceea ce s-a întâmplat evreilor sub domnia lui Hitler, discipolul satanei.
Luați aminte la acest avertisment cu calm. Pentru că, pregătindu-vă, vă veți proteja de planul abominabil al Noii Ordini Mondiale. Pentru aceia dintre voi care sunt implicați în Noua Ordine Mondială, auziți-mă acum. Căiți-vă pentru toate. Luați în seamă Avertismentul pentru ceea ce vă oferă el - o șansă să întoarceți spatele satanei si flăcărilor iadului.
Sfaturi pentru slujitorii Bisericii
Slujitorilor Mei Sfințiți, vă spun acestea. Ațintiți-vă ochii asupra Mea acum și rugați-vă la Duhul Sfânt să vă păstrați vigilența, astfel încât să puteți recunoaște pe Profetul Mincinos, de îndată ce el se va arăta în mijlocul vostru. Apoi, va trebui să vă adunați în grupuri pentru a vă asigura că copiii Mei vor putea primi Preasfânta Euharistie în timpul persecuției.
Mâna Tatălui meu este gata să cadă acum, cu forță mare, asupra acelor lideri aroganți ai băncilor, ai puterilor occidentale și de răsărit care doresc în secret să vă controleze pe toți. Tatăl Meu Etern va distruge totul în urma lor, pentru a împiedica persecuția finală pe care aceștia o pun la cale împotriva copiilor Săi. El nu va admite aceasta. Amintiți-vă copii, Dumnezeu, Tatăl Veșnic vrea să vă protejeze pe toți. Răbdarea sa a ajuns la capăt acum. El îi va accepta până în ultima clipă pe cei care se întorc spre El pentru iertare. Cu toate acestea, El trebuie acum să oprească acele regimuri malefice de la ororile pe care le provoacă asupra creației Sale.
El face acest lucru datorită iubirii pentru copiii Săi. Pentru aceia care spun că Dumnezeu Tatăl nu poate fi supărat pentru că El îi iubește pe toți, să știți acestea. Da, El este mânios și mânia lui este justificată din cauza nedreptăților pline de răutate care sunt săvârșite asupra iubitei Sale familii. Încă o dată El îi va uni pe toți copiii Lui, ca să trăiască în pace, pentru eternitate.
Amintiți-vă, copii, să observați toate semnele din jurul vostru, multitudinea de războaie, lipsa de bani, lipsa de hrană, lipsa de asistență medicală și să recunoașteți că aceasta este lucrarea Celui Rău. Aceasta nu este lucrarea lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic. El nu va mai accepta acest comportament. Fiți recunoscători, El va interveni, pentru că altfel creația Lui ar fi distrusă și El nu va permite ca acest lucru să se întâmple.
Al vostru iubit Isus,  Mântuitorul Omenirii, Salvatorul Lumii

Cruciada de rugăciuni, Medalia Mântuirii şi Grupurile de Rugăciune. Rămăşiţa bisericii va păstra adevărata credinţă.

Medalia Mântuirii oferă Darul Convertirii şi al Mântuirii.
Toţi cei care primesc Medalia Mântuirii trebuie să recite această Rugăciune (115) a Cruciadei pentru Darul Convertirii:

"O, Mamă a Mântuirii, acoperă-mi sufletul cu lacrimile tale de Mântuire. Scapă-mă de îndoieli.
Înalţă inima mea ca să simt Prezenţa Fiului Tău.Adu-mi pace şi mângâiere. Roagă-te ca eu să fiu cu adevărat convertit. Ajută-mă să accept Adevărul şi deschide-mi inima ca să primesc Milostivirea Fiului tău, Isus Cristos. Amin.”
 Va fi creată a Mea Imagine și va fi bătută în Medalie unde, pe o parte, eu voi fi reprezentată cu soarele în spatele capului meu pe care va fi aşezată o cunună de spini împletită din 12 stele. Pe reversul Medaliei, doresc să fie reprezentată Preasfânta Inimă a Fiului meu cu cele Două Săbii ale Mântuirii, care vor fi încrucișate de o parte și de alta.
Săbiile Mântuirii vor avea două scopuri. Prima Sabie va ucide fiara şi mi s-a dat autoritatea să fac asta în Ziua cea de pe Urmă. Cealaltă Sabie va străpunge inimile celor mai îndârjiţi păcătoşi şi va fi Sabia prin care sufletele lor vor fi salvate.
 Acestă Medalie va fi disponibilă în cantitate mare, iar atunci când vor fi primite de către cei care le caută, acestea vor trebui să fie binecuvântate de un preot şi apoi date gratuit altora. Medalia Mântuirii oferă Darul Convertirii şi al Mântuirii.


Cartea Adevărului este menţionată în Daniel 10,21. Aici se face referire la această misterioasă Carte a Adevărului. Gabriel îi explică lui Daniel că tot ce i-a fost revelat despre viitor şi despre Sfârşitul Timpurilor se află în Cartea Adevărului. Lui Daniel i se spune să sigileze cartea căci trebuie lăsată pentru o altă perioadă, numită "Sfârşitul Timpului ". Mesajele sunt date lumii ca să ajute la răspândirea convertirii, astfel ca toţi copiii Lui Dumnezeu să poată fi salvaţi din ghearele anticristului care urmează să apară curând în lume.
Isus a spus în Cartea Adevărului: “Promisiunea Mea de a Mă întoarce în Glorie pentru a judeca pe cei vii şi pe cei morţi se va împlini în timpul acestei generaţii.” (22 aprilie 2012).

"Iată, s-a apropiat timpul pentru ca tu să spui lumii că dreptatea Mea îi va lovi pe toți cei care Mă resping. Mila Mea pentru cei care urmează Adevărul suferințelor Mele de pe Cruce nu cunoaște limite.
Bucurați-vă, cei care puteți să țineți piept ispitelor zilnice. Ceilalți, care întorc spatele învățăturilor Mele, sunt orbi la ceea ce Am promis Eu atunci când Am murit pe cruce pentru păcatele lor.
Simt o durere adâncă și mă simt neconsolat din cauza faptului că păcătoșii, pe care îi iubesc și pentru păcatele cărora Mi-am dat viața pe cruce, m-au abandonat.
În aceste timpuri, pământul este acoperit de întuneric. Cei care Mă urmează suferă împreună cu Mine când privesc la această lume păcătoasă care a întors spatele nu doar Tatălui Ceresc, ci și Mie, care Am îndurat un mare sacrificiu pentru a-i salva de la osânda veșnică.
Sunt tulburat și plâng cu lacrimi amare de dezamăgire și tristețe, când văd cum Sunt respins și a doua oară. Îi rog pe discipolii Mei să se adune laolaltă în această perioada de suferință în lume. Trebuie să lase deoparte indiferența, să se roage și să se unească cu Mine pentru a-i putea ajuta pe cei al căror suflet este acaparat de cel rău.
Păcătoșii mai au încă timp de ispășire. Nu există un drum simplu. Pocăința trebuie să pornească din inimă. Credincioșilor, nu vă temeți să vă înălțați vocile la unison pentru a propovădui iubirea Mea pentru lumea întreagă.
Creștini, musulmani, hinduși, evrei și de oricare religie ați fi - Vă rog încă o dată pe toți: deschideți-vă ochii la adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu, Cel care vă trimite Cuvântul Sau prin profeți. Adevărul este scris și documentat în cuvintele Sfintei Scripturi și nimeni nu poate să-l corecteze, să-l schimbe sau să-l răstălmăcească conform interpretărilor sale proprii. Nu există decât un singur Dumnezeu. Lăsați lupta la o parte, deschideți-vă ochii și urmați-Mă în Viața Veșnică.
Eu vă iubesc atât de mult încât Mi-am dat viața pentru voi. Ați uitat? Prin Milostivirea Mea Dumnezeiască vă implor încă o dată să vă întoarceți la Mine. Prin Milostivirea Mea, Eu Mă întorc pe pământ ca să încerc să vă ajut să priviți în inimile voastre în căutarea adevărului. Nu-i permiteți înșelătorului să vă distrugă. Căutați adevărul. Iubirea - doar iubirea adevărată - este calea către Împărăția Tatălui Meu.
Vă rog, amintiți-vă de Milostivirea Mea Divină. Vă iubesc pe toți și pe fiecare în parte. Rugați-vă pentru iertare. Dați-Mi mâna și permiteți-Mi să vă conduc în Împărăția Tatălui Meu. Mă voi întoarce pe Pământ, precum a fost profețit. Timpul întoarcerii Mele se apropie atât de repede încât pe mulți îi va surprinde nepregătiți. Foarte mulți vor fi așa de șocați și de luați pe nepregătite încât nu vor crede că se întâmplă cu adevărat. Profeții Mei nu mai au mult timp la dispoziție spre a pregăti omenirea pentru acest mare eveniment.
Credincioșii Mei, vă chem pe toți să luați în seamă Avertismentul Meu! Răspândiți adevărul! Avertizați omenirea, ca să se roage pentru Milostivirea Mea. Eu fac totul ca să salvez fiecare suflet căruia îi va părea rău de păcatele sale, chiar și în ultimă clipă a vieții sale.
Eu nu pot și nu voi dirija voința voastră. Vă atenționez: țineți cont de cuvintele Mele. Eu vă iubesc pe toți. Vă cer să vă rugați pentru convertire, înainte de Timpurile din urmă, care aproape că au sosit. Nu vreau să-i sperii pe cei care Mă urmează, însă vă rog insistent pe toți să salvați suflete. Trebuie să reamintiți tuturor cât este de important să se detașeze de lucrurile lumești. În locul lor să căutați smerenia simplă, lipsită de egoism și idolatrie.
Oamenii simpli vor trebuie să dirijeze răspândirea Adevărul despre a Doua Venire a Mea.
Din cauza rapidei răspândiri a întunericului spiritual promovat prin ateism și prin cultul satanei în lumea tristă și nerecunoscătoare de azi, sufletele simple, adevărații credincioși, vor trebui să ia asupra lor această sarcină.
Rugați-vă pentru salvarea omenirii, acum, căci lumea se îndreaptă spre Marea Strâmtorare, așa cum a fost profețit în Sfânta Scriptură. Va depinde de liberul arbitru al oamenilor dacă sunt gata sau nu să caute iertarea păcatelor lor. Niciodată să nu se teamă. Iubirea Mea este infinit de Milostivă.
Mântuitorul vostru, Isus Cristos

Un comentariu:

  1. http://lumina-pentru-suflet.blogspot.com/2017/06/despre-cartea-adevarului-si-cartea-nou.html

    RăspundețiȘtergere