vineri, 1 ianuarie 2021

ROMA VA FI LUATĂ DE DUȘMAN, PAPA BENEDICT VA FI RĂPIT DE MÂNA LUI DUMNEZEU - Carbonia, 29.12.2020

ROMA VA FI LUATĂ DE DUȘMAN, PAPA BENEDICT VA FI RĂPIT DE MÂNA LUI DUMNEZEU.

MIRIAM, ISUS ÎȚI SPUNE: SCRIE POPORULUI MEU.

Poporul Meu, popor sfânt, pregătește-te să Mă primești în tine, vin să te ridic la Mine, vin să te așez în cer nou și pământ nou. Vin cu sceptrul regal în mână, vin ca Rege al regilor să conduc Pământul.

Poporul Meu, popor ales, veghează în aceste ore și roagă-te intens. Timpul a ajuns la sfârșit, tot ce este impur va fi purificat, Dumnezeu Tatăl își trimite Îngerii pentru a curăța Pământul. Întoarceți-vă inima către Cel Preaînalt și anunțați gloria Sa pe tot Pământul.

Fiii Mei, oh, voi toți cei care Mă urmați cu iubire și Mă așteptați între voi, într-adevăr vă spun: iată, a venit vremea întâlnirii noastre, voi veni să vă îmbrățișez la Mine și vă voi pune în Mine, veți fi păstrători în Mine a unei noi generații, cea sfântă, cea pe care Dumnezeu a văzut-o bună pentru Casa Sa, Israel.

AM ATÂT DE MULTE ÎNCĂ SĂ VĂ SPUN, DAR NU PUTEȚI REZISTA GREUTĂȚII, AȘA CĂ VĂ VOI REVĂRSA DARURILE SFINTE PENTRU CA SĂ ÎNȚELEGEȚI.

SUNT PREGĂTIȚI SĂ RĂSTOARNE CAPITALA!

ROMA VA FI LUATĂ DE DUȘMAN, IUBITUL MEU, PAPA BENEDICT AL XVI-LEA, VA FI RĂPIT DE MÂNA LUI DUMNEZEU ȘI VA FI PUS ÎNTR-UN LOC SIGUR, ȘI DE ACOLO ÎN CONTINUARE VA CĂLĂUZI BISERICA LUI DUMNEZEU PE PĂMÂNT.

Minuni peste minuni vor veni acum pentru fiii lui Dumnezeu! Anunțați, anunțați gloria lui Dumnezeu, o, oameni, anunțați intervenția Sa Divină asupra acestei Omeniri necuviincioase pentru ca să-și schimbe mintea și să se întoarcă la Dumnezeul ei Creator.

Ora este aceasta, pregătiți-vă inimile, așezați-vă în genunchi, rugați-vă și implorați milostivirea lui Dumnezeu.

Sfânta Maria își deschide mantia pentru a-și proteja toți copiii săi.

IZBĂVIREA ESTE APROAPE DE VOI!

POTIRUL AMAR AL SUFERINȚEI ÎL VOR BEA TRĂDĂTORII!

Haideți, oameni aleși, oameni ai lui Dumnezeu, pentru voi va fi o mare sărbătoare, ușa bucuriei imense se deschide pentru voi. Grădina lui Dumnezeu, pregătită pentru toți ai Lui, vă va primi, veți fi florile Lui cele mai frumoase și parfumate.

Fiii lui Dumnezeu nu trebuie să se teamă, pentru că vor fi puși într-un loc sigur, departe de mânia lui Dumnezeu care va cădea asupra celor răi.

Totul este pregătit pentru intervenția lui Dumnezeu!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=4799942686714496&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu