luni, 30 noiembrie 2020

ÎN CURÂND VEȚI AUZI SUNETUL TRÂMBIȚEI CARE VA ANUNȚA ADUNAREA TUTUROR FIILOR MEI - Carbonia, 28.11.2020

 Vocea lui Dumnezeu este în lume, dar lumea nu ascultă!

Această omenire trăiește în păcat, se îndemonizează tot mai mult. Chemarea Mea e de salvare, chem omul la convertire, să abandoneze lucrurile acestei lumi corupte, să regăsească calea care duce la Tatăl, Dumnezeu Creatorul.

În acest timp sunt aproape de voi mai mult ca niciodată, o, fiilor, vă văd slăbiciunea, nu vă voi lăsa în mâna inamicului infernal, voi intra în fiecare inimă și Mă voi face cunoscut ca Unicul și Adevăratul Dumnezeu. Voi înmulți binecuvântările Mele și-i voi smulge pe fiii Mei din mâinile satanei.

PLECAȚI-VĂ URECHILE, OAMENILOR, ASCULTAȚI VOCEA MEA, CONVERTIȚI-VĂ!

Alegeți viața și nu moartea. Nu vă lăsați atrași de rău, treziți-vă! Demonul vă duce la păcat ca să vă poată lega cu lanțurile lui. Pocăiți-vă, deschideți-Mi inima voastră, permiteți-Mi să intru și să vă dăruiesc lumina, nu stăruți în calea răului, întoarceți-vă repede la iubire, primiți darul vieții în fericirea eternă.

Isus se întoarce chiar și azi la voi, oamenilor, vine la voi în infinita dragoste, vine să vă strige POCĂINȚĂ: ați ajuns deja la sfârșitul cursei , sunteți la ultima stație, trenul care acum va trece va fi rapid... îl vor putea prinde doar cei care au redus greutatea păcatelor lor. De aceea, în adevăr vă spun, fiți atenți ca să vă ușurați repede greutatea pentru a nu deveni un obstacol. Să nu fiți pedepsiți pe pământ unde va trebui să suferiți marele necaz.

DUMNEZEU INTERVINE ACUM CA SĂ ÎI IA PE AI SĂI ȘI SĂ-I PUNĂ ÎN SIGURANȚĂ, DORIȚI-VĂ SĂ FIȚI ÎNTRE ACEȘTIA.

PE PLANETA VOASTRĂ SE VOR AGITA MĂRILE, VULCANII VOR SCUIPA FOC, PĂMÂNTUL VA FI STORS CA UN PROSOP PÂNĂ CÂND NICI O FIRIMITURĂ A RĂULUI NU VA RĂMÂNE ÎN EL.

 Sunt dezamăgit de comportamentul acestei omeniri infidele și pervertite care caută doar luxul și plăcerea. Este timpul să alegeți, oamenilor, de care parte veți fi, ori cu Isus, ori cu Satana.... de voi depinde alegerea.

Vipere blestemate, voi trimite vânturi imprevizile care vă vor pune la pământ!... voi care Îmi amăgiți copiii cu falsele voastre lumini veți muri toți, veți fi aruncați în iad unde va fi plânsul și scrâșnirea dinților.

AM IUBIT LUMEA PÂNĂ LA MOARTEA PE CRUCE, DAR EA RĂMÂNE NEPĂSĂTOARE, INDIFERENTĂ LA STRIGĂTUL MEU DE SALVARE, multe suflete sunt corupte, deja irecuperabile, dar trebuie să intervin pentru salvarea fiilor Mei..., cine vrea să înțeleagă, înțelege.

E începutul nenorocirilor pentru oamenii blestemați de satana, pentru toți cei care au ales să îl urmeze pe el, renegându-Mă pe Mine, Dumnezeul Dragostei.

VEȚI AUZI ÎN CURÂND SUNETUL TRÂMBIȚEI CARE VA ANUNȚA ADUNAREA TUTUROR FIILOR MEI.

IATĂ-MĂ, DUMNEZEUL VOSTRU VINE SĂ VĂ SALVEZE.

Miserum Est!

https://www.facebook.com/photo?fbid=4673249929383773&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu