sâmbătă, 1 mai 2021

FIȚI DE PARTEA CERULUI, O, OAMENI! - Carbonia 22.04.2021

FIȚI DE PARTEA CERULUI, O, OAMENI!

DACĂ NU AȚI CREZUT NICIODATĂ ÎN MINE, BINE!... ACUM ÎNSĂ ESTE TIMPUL SĂ O FACEȚI!

SALVAȚI-VĂ, O OAMENI,... SALVAȚI-VĂ!

Dumnezeu Tatăl, Atotputernicul Jahwè, privește poporul Său care se abandonează ca să moară în sclavia satanei.

Poporul Meu, popor necredincios, de ce nu te convertești și te întorci la Creatorul tău?

VREI SĂ MORI STRIVIT CA UN VIERME,

SAU VREI SĂ FII UN SOLDAT VICTORIOS AL LUI DUMNEZEU?

Ți-am dat arme să lupți cu această situație infernală, dar tu, iubitul Meu popor nerecunoscător, nu Mă asculți, preferi biciuirea diavolului decât să urmezi apelurile Mele. DACĂ NU TE RIDICI ACUM, NU O VEI MAI PUTEA FACE, ÎNROBIREA TA VA FI IREVOCABILĂ.

Înainte!... fă-ți curaj, omule, vino să-ți slujești Dumnezeul, Creatorul tău, renunță la satana, deschide-ți inima Creatorului tău, astfel încât El să te poată modela la Sine și să-ți dea putere și biruință.

Iubiții Mei copii, voi nu urmați Vocea Mea, sunteți sfidători, fără sentimente de iubire pentru Mine, Dumnezeul vostru Iubire, visați la libertate, dar în ritmul acesta nu o veți avea niciodată!

VĂ PLECAȚI CAPUL ÎN FAȚA BESTIEI!

ÎI FACEȚI JOCUL!

SUNTEȚI SĂRACI OAMENI AMĂGIȚI!

BEȚI CUPA LUI!

Destul copiii Mei, ajunge! Deschideți-vă ochii, spuneți nu acestei dictaturi diabolice, satana se joacă cu voi, vrea să vă închidă în iadul lui nenorocit.

CREDEȚI APELURILE MELE, CONVERTIȚI-VĂ! Întoarceți-vă la Mine repede! Copiii Mei, nu mai aveți mult timp, coarda e pe cale să se rupă, totul va lua foc,... dacă nu Mă ascultați, veți ajunge direct în Iad: DORIȚI POATE ASTA? VĂ PREGĂTIȚI CALEA CA SĂ CĂDEȚI ÎN EL!

ARHANGHELUL MIHAIL este gata să intervină cu Armata Mea Cerescă pentru lupta finală. FIȚI DE PARTEA CERULUI, O, OAMENI, DACĂ NU AȚI CREZUT NICIODATĂ ÎN MINE,

BINE!... ACUM ÎNSĂ ESTE TIMPUL SĂ O FACEȚI! SALVAȚI-VĂ, O, OAMENI,... SALVAȚI-VĂ!

De îndată ce se va auzi sunetul trâmbiței, Îmi voi aduce toți copiii în refugiile Mele unde vor găsi orice mângâiere, departe de distrugerea ce va veni pe Pământ.

Ceasul întunericului este peste această Omenire care încă nu se convertește, piere sub loviturile secerei mortale și nestăpânite, încă mai crede în om, în știință,... NU ÎN DUMNEZEUL LUI CREATOR!

Mai rău pentru cei care nu M-au ascultat, pentru că nu-i voi putea salva, hrana lor a fost otrava morții:... ÎN LIBERUL LOR ARBITRU, AU PREFERAT SĂ MOARĂ ÎN LOC SĂ TRĂIASCĂ.

MISERUM EST!(ÎNDURĂTOR ESTE!) ... Adio!

Copiii Mei, o, voi, care ați crezut în Mine, care M-ați slujit în credință și iubire, veți fi în curând ridicați la Mine și vă veți bucura de Mine pentru totdeauna.  Amin

https://www.facebook.com/photo?fbid=5329184850456941&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu