joi, 1 iulie 2021

AM AJUNS PE GOLGOTA – Carbonia, 26.06.2021, ora 16:55, a doua locuțiune

Am ajuns pe Golgota, istoria este pe cale să se încheie, intervenția divină va fi mare.

Iubiți copii, iată, vin să-Mi ajut copiii, îi voi ridica la Mine, îi voi pune în brațele Mele și îi voi binecuvânta pentru totdeauna.

Iubitele Mele creaturi, Dumnezeul vostru al Iubirii este cu voi, istoria voastră este pe cale să se încheie pe acest Pământ, sunteți pe cale să intrați în Viața Nouă, într-o dimensiune a iubirii infinite și a bucuriei imense.

DESCHIDEȚI-MI INIMILE VOASTRE, VOI CARE SUNTEȚI ÎNCĂ DEPARTE DE MINE, SĂ NU VĂ PRINDĂ ÎNTUNERICUL CÂT TIMP SUNTEȚI ÎN ARMONIE CU LUCRURILE LUMII ÎN LOC DE CELE ALE CERULUI. Dumnezeul Iubirii Eterne vine să vă cheme înapoi, este timpul pocăinței, al adevăratei convertiri, ...a sosit ceasul să vă întoarceți acasă, de aceea vă implor, copiii Mei, ...salvați-vă! Dați-Mi șansa de a vă salva, întoarceți-vă repede la Mine înainte ca luna să apună, soarele să se stingă și întregul Pământ să tremure și să se deschidă.

Iubitele Mele creaturi, Îmi întorc Inima către voi, Sacrificiul Meu nu a fost în zadar, vreau să-Mi salvez copiii, nu mai amânați, nu mai pot aștepta, timpul a ajuns la sfârșit, totul este împlinit. REGELE MALEFIC A FOST PUS ÎN SITUAȚIA DE A SEMNA FATIDICUL PACT INFERNAL, ȘI-A DORIT-O DIN TOATĂ INIMA, A RENUNȚAT LA DUMNEZEUL SĂU CREATOR ȘI S-A OFERIT ZEULUI INFERNAL.

Fiți pregătiți, copiii Mei, fiți în alertă, acum veți vedea cutremurele succedându-se unul după altul, veți vedea mările ridicându-se și prăbușindu-se pe coaste, veți vedea munții prăbușindu-se, veți vedea zgârie-norii prăbușindu-se, veți vedea, copiii Mei, lucruri distructive peste tot pe Pământ și vulcanii vor erupe și își vor arunca focul. Pământul se va deschide și va înghiți tot ce are pe el.

Iubiți copii, chiar și focul din Ceruri este pe cale să vină pe Pământ! ... este timpul pentru lucruri noi, este timpul pentru purificare, copiii Mei. Vreau să definesc planul de mântuire în acest timp; nu mai este alt timp de așteptat; omul s-a împietrit  în păcat, s-a predat lui Satana... Pe cine mai trebuie să salvez, copiii mei? Dacă nu vreți să fiți salvați, dacă nu vreți să vă întoarceți la Viață, ce pot să fac Eu ca Tată? Așa că am decis să intervin pentru a-i salva pe cei puțini care încă Mă urmează și care așteaptă cu durere să intervin pentru a-i lua cu Mine.

CERURILE TUNĂ, PĂMÂNTUL TREMURĂ, FULGERELE VOR VENI PE PĂMÂNT!

...ESTE MÂNIA LUI DUMNEZEU CARE VA FI DEZLĂNȚUITĂ ASUPRA ACESTEI LUMI,

PESTE ACEASTĂ UMANITATE NEDREAPTĂ.

Vă vorbesc vouă, necredincioșilor, vă vorbesc vouă, care v-ați dat pe voi înșivă Satanei, care ați preferat poftele acestei lumi în locul purității lucrurilor lui Dumnezeu.

Păcat, omule, păcat, pentru că Dumnezeu te-a iubit atât de mult, ...de când te-a creat te-a iubit în totalitate,... trebuia să iei în stăpânire întregul Univers împreună cu Dumnezeul tău Creator, trebuia să fii în Dumnezeul tău Creator cu darurile Dumnezeului tău Creator! În schimb, ai ales moartea veșnică, suferința veșnică.

Haideți, sufletele Mele binecuvântate, voi, cei puțini care încă Mă urmați, voi care, cu toată dragostea voastră, faceți tot ce puteți petru Lucrarea Mea, voi care sunteți aproape de Mine, Mă mângâiați și Mă urmați așa cum v-am cerut.

UNIȚI-VĂ! CONVERTIȚI-VĂ, VOI TOȚI, COPIII MEI! SĂ FIM UNIȚI ÎN DRAGOSTE ȘI SĂ ÎMPĂRȚIȚI TOTUL.

Harul lui Dumnezeu va fi mare pentru toți cei care vor da lui Dumnezeu toată dragostea lor, tot binele lor, toate bunurile lor, căci Dumnezeu a pregătit în Sine orice răsplată pentru fiecare dintre copiii Săi.

 

Preasfânta Treime, este cea care coboară pe acest deal și vine la voi, copiii Mei, Preasfânta Treime este cea care vă binecuvântează și vă primește în brațele Sale!

Veniți, iubiți copii, voi care sunteți prezenți aici, voi care urmați Cerul din toate colțurile pământului, vouă vi se va da Împărăția Cerurilor și veșnicia în iubire și bucurie veșnică.

Binecuvântare și har pentru voi, copiii Mei!

Haideți, ați ajuns la capăt, drumul este pe cale să se întrerupă, ...Raiul este pe cale să se deschidă, ...Dumnezeu se va manifesta vouă și vă va lua cu El pentru totdeauna. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5649309125111177&set=a.242597375782406

Un comentariu: