joi, 20 mai 2021

ACEST TIMP ESTE ÎN FAZA MÂNDRIEI INFINITE! – Carbonia, 10 Bis mai 2021

Repostăm două mesaje: 22 și 23 septembrie 2010

Însuflețiți de Duhul Adevărului, veniți cu dragoste și credeți ceea ce vă voi dezvălui astăzi. Putem începe întâlnirea cu un ′′act de durere′′ pentru toate păcatele lumii, astfel încât duhul nelegiuirii să înceteze.

Acum vă spun vouă, oamenilor: iată ce s-a întâmplat în Mine. Am fost supus rușinii, am fost expus pentru toate păcatele voastre. Lumina lumii a venit acum să întâmpine durerea în cea mai atroce dintre răutăți, în răutatea infinită a celui ce M-a urât, Satana! Carnea Mea a fost ispitită și umilită în natura Mea divină, Mi-a fost îngăduită de Tatăl pentru ca Eu să duc la îndeplinire planul mântuirii.

Cuvintele Mele să vă fie astăzi întâlnire de convertire cu Cel ce a marcat timpul pentru sfârșitul a tot ceea ce este rău. Acest dar infinit al iubirii pentru voi a marcat învierea voastră în Mine.  Eu v-am oferit, prin jertfa Mea de iubire, o nouă șansă la viață.

Omul, azi mai mult ca ieri, nu ascultă, e departe de Iubire, urmează lumea în seducțiile oferite de Satana!

Copiii Mei nu vor să se pocăiască, nu vor să asculte de ′′Purtătorul′′ vieții și al iubirii.  În nenorocirea lor mizerabilă, vor să continue în minciunile lumii și se îndreaptă spre sfârșitul lor, pentru că în până la urmă, viitorul și l-au pus în sfârșitul lor. Satana le-a cumpărat inimile, i-a împietrit ca să nu iubească, s-au stins în fața luminii, nu mai văd, trăiesc în orbirea diavolului, nu mai sunt însetați de Adevăr, sunt cuprinși de moarte.

Vai, oamenilor care v-ați vândut diavolului, ce ați pierdut! Vă iubesc infinit, mereu, nu îndrăznesc să Mă gândesc  că am să vă pierd. Eu v-am creat. Pentru Mine, sunteți toți copiii Mei! Voi lupta din nou pentru voi, pentru ca în voi să fie acea lumină care Îmi permite, în libertatea voastră de omeni, în luciditatea inimii voastre, să clarific și să aleg dacă să aparțineți Dumnezeului Creator sau Satanei. Desigur, doar atunci, Eu Mă voi opri pentru a evita să vă condiționez (influențez) alegerile finale.

Cu toată puterea dragostei Mele, continui până în ziua de azi să mă manifest lumii chemând pe toți la Mine ca să se întoarcă la Casa Tatălui. Adevăr, adevăr vă spun vouă, oamenilor: în libertatea voastră, faceți alegerea voastră, de a fi cu Mine sau cu Satana. Cu multă durere, voi accepta pierderea celor care oricum aleg cealaltă cale.

Iubiții Mei copii, astăzi încă vă îndemn să vă convertiți, timpul se scurge, furtuna vine, toate luminile se vor stinge în curând. ... Acesta este AVERTISMENTUL! Ultima șansă, încă, pentru a putea înțelege, pentru a putea discerne!

Ca întotdeauna,  vă voi aștepta pe toți în Mine, să vă închid pe toți în Divinitate, în lumina infinită a Iubirii care să vă facă să vă bucurați de tot binele Meu. Încă vă voi acorda milă, pentru dragoste o voi face, întotdeauna pentru dragoste. Vă iubesc infinit. Cauza răului a fost blestematul, cel care M-a trădat din Principiul tuturor lucrurilor. Cel ce, în puterea pe care Eu Însumi am pus-o în el, a devenit mândru până la punctul de a vrea să fie în locul Meu, Dumnezeul Creator! Dar el a fost creat de Mine, niciodată nu ar fi putut să-Mi fie superior Mie, Dumnezeul Creator, cel Absolut!

Acum îți spun ție, femeie: acesta este timpul în faza mândriei infinite. Ca atunci...., dar și mai mult decât atunci, omul Mi-a luat locul, creează, se înalță din ce în ce mai mult. El se prezintă în fața lui Dumnezeu Creatorul, arătându-și puterea sa. Chiar și astăzi omul îi demonstrează lui Dumnezeu Tatăl că și el este capabil să creeze, prin urmare, el nu mai este supus Tatălui, ci și el devine tată!

• O,... generație perversă, ce prostie este în voi!

• De ce mai persistați încă să Mă înfruntați?

• Priviți în jur, puteți voi să opriți tumultul mărilor, forța vântului și tot ce se dezlănțuie în natură pe planeta voastră?

• Sunteți capabili de așa ceva, oamenilor?

• Dacă sunteți capabili de asta, atunci sunteți cu adevărat Dumnezeu! ... altfel, tot ′′supuși ′′ Lui sunteți!

• Sunteți capabili să opriți moartea?

• Sunteți capabili să înviați morții?

Aceasta vă spun vouă, în adevăr,  adevăr vă spun, nesăbuiților și prefăcuților în inimă: vă amăgiți că sunteți Eu, dar sunteți nimic înaintea Mea. EU SUNT, oamenilor! Voi nu sunteți!

Acum vreau să adresez spusele Mele lumii care încă se îndoiește de existența unui Dumnezeu Creator și Atotputernic, Unicul și Adevăratul Dumnezeu!

Vă asemănați cu bestiile și mergeți ca niște bestii! Nu mai aveți nimic din Mine, v-ați oferit complet întunericului. Nici măcar nu aveți curajul să vă ascultați inima. Nu gândiți, nu vă întrebați de unde veniți, cine sunteți!... Bestii sunteți! Și precum bestiile, continuați să vă trăiți viața fără temelii adânci, fără regulile lui Dumnezeu, fără speranța unei vieți veșnice, mai bună decât aceasta materială.... Nu! Nu știți cine sunteți sau de unde sunteți. Acceptați această lume coruptă în puterea lucrurilor de pe Pământ și vă înălțați ca un Dumnezeu! Nu mai plângeți pentru păcatele voastre, dar vă complaceți cu ele!

Pielea voastră este la fel de neagră ca inima voastră pentru că este pecetluită în întunericul nopții. Strigați răzbunare și moarte fraților voștri, îi omorâți fără milă, sunteți morți pe dinăuntru, ca cel pe care îl urmați, făcând ca copiii voștri să fie toți asemănători satanei!

Acum e timpul să punem capăt acestui iad pentru că timpul dat blestematului s-a terminat!

• Ce veți face voi, care nu v-ați întrebat niciodată cine sunteți și cine sunt Eu?

• Unde se vor duce sufletele voastre?

• Nu voi putea să recunosc pe cel care nu a fost niciodată al Meu, pe cel care Mă respinge încă și astăzi!

• Viața voastră se termină aici, oamenilor! Eu nu vă voi putea salva!

Sunteți ca o haină veche care nu poate fi peticită cu o piesă nouă, pentru că vechiul va rămâne oricum! Eu vreau o generație nouă, fără pata păcatului; vreau să-l investesc pe om cu Divinitatea Mea, vreau să-l absorb în Mine, în propria Mea Lumină ca să nu mai îmbătrânească niciodată; să fie al Meu veșnic, în fidelitate absolută față de Iubirea care l-a creat în dragoste și pentru dragoste.

Astăzi veniți și vă luptați cu Mine! ... și, cu ce mândrie o faceți! Dar, ce arme aveți pentru a-L învinge pe Cel care este Dumnezeul adevărat, Unicul Creator? Ați fost înșelați, oamenilor, și nu ați vrut niciodată să-l renegați pe cel care v-a făcut sclavii lui; într-adevăr, îl urmați cu o adorație nesfârșită, fără limite. Ați fost înșelați, copii! Dar acum e prea târziu pentru voi, pentru că Dumnezeul Creator, astăzi se întoarce să ia totul înapoi în Sine pentru că totul aparține Lui!... iar tu, vei fi dat afară din toată Moștenirea Lui. ...  la sfârșitul unei lumi vechi, înegrită în păcat! Mândria omului se termină aici, odată cu venirea Mea!

Iisus

https://www.facebook.com/photo?fbid=5425907734117985&set=a.242597375782406

Un comentariu: