duminică, 30 mai 2021

ROMA ȘI-A PIERDUT HAINA SA IRIZANTĂ SI S-A URÂȚIT DE ÎNTUNERIC! STEAGUL ROȘU ESTE GATA SĂ FIE ÎNĂLȚAT ÎN VATICAN - Carbonia, 22-05-2021, ora 17:56

Sunt aici cu voi în acest mic paradis, sunt aici să vă deschid porțile Raiului Meu.

Îmi iubesc creaturile, vă iubesc enorm! Vă iubesc atât de mult! Cât de mult vă iubesc, copiii Mei, cât! Ce frumoși sunteți, copiii Mei,... cât de mult vă iubesc! ... Vă iubesc atât de mult!

Păstrați-Mă în inima voastră pentru că acolo voi trăi mereu, pentru ca inima Mea să fie întipărită în inimioara voastră.

Iubiți copii, timpul este aproape, triumful Meu este acum la ora sa.

PONTIFUL SUPREM, CEL CARE TREBUIE SĂ CONDUCĂ ADEVĂRATA BISERICĂ A LUI DUMNEZEU, ESTE PE CALE SĂ SE RIDICE PENTRU A ANUNȚA ÎNTOARCEREA MEA! El este cu Mine, ascultă vocea Mea și conduce poporul Meu la Mine, ... acea mică rămășiță care este credincioasă Dumnezeului său Iubire.

CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU!

 Dragii Mei, Eu Tatăl vostru, Cel care v-am creat, vin să repar totul în Mine, vin să pun capăt neghinei, vin să vă aduc Cerul pe pământ.

Aceasta este Țara Făgăduinței, cea pe care am făgăduit-o părinților voștri, lui Avraam și urmașilor lui.

Micuții mei, eu care văd de la înălțimea Cerului meu, ... Văd că mergeți spre mine, că aveți o mare dorință pentru mine, ... inima voastră arde de dragoste pentru mine.

Iată, copiii Mei, iată, Dumnezeul vostru a auzit strigătul vostru și vine să vă ia cu Sine.

Fiți gata, cu șoldurile încinse, sandalele în picioare și toiagul în mâini. Clipele care ne despart sunt acum numărate!

Inima Imaculată a Mariei va triumfa împreună cu toți aleșii Mei!

Vă dau iubirea Mea infinită, vă ung ca preoți credincioși ai Templului Meu Sfânt și vă declar ai Mei.

Orașul meu este pe cale să fie cucerit, ticăloșii l-au înconjurat, nu poate fi salvat decât dacă intervin eu; puterea Mea este de a-l doborî pe omul nelegiuit.

Totul trebuie să se termine, iubirea Mea va fi asupra acelei părți a umanității care se va pocăi la Mine și va cere iertare pentru păcatele sale. Dumnezeu a fost jignit și răstignit, dar acum cei răstigniți veți fi voi, cei care ați trădat în continuare iubirea lui Dumnezeu.

Iubiții mei, văd că sunteți obosiți, dar sunteți adevărați soldați ai lui Dumnezeu! Mari în ochii Mei sunt copiii Mei. Săturați-vă de Cuvântul Meu și puneți-vă în fața Mea, cerându-Mi, cu dragoste adevărată, iertare pentru toate jignirile primite de la această umanitate perversă. Cereți-Mi-o de la Mine, oferind totul pentru salvarea acestui popor care, inconștient, se îndreaptă spre moarte.

Satana conduce rândurile, preoții Mei s-au întors împotriva Mea, s-au aliat cu dușmanul Meu, dar brațul Meu este pregătit și ochiul Meu veghează! Voi trimite fulgerul care va zgudui toate inimile și va arde tot ceea ce este rău.

Copiii mei vor vedea și vor înțelege, dar va fi prea târziu.

STEAGUL ROȘU ESTE PE CALE SĂ FIE RIDICAT ÎN VATICAN,

RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, PENTRU CĂ CEASUL ESTE CUMPLIT.

ROMA și-a pierdut veșmântul iridescent (care schimbă culorile precum curcubeul), s-a urâțit de întuneric, îmbrăcămintea ei este acum neagră ca smoala.

Îmi așez mantia peste toți aleșii mei! Acum veți vedea minunile lui Dumnezeu coborând pe Pământ, ... manifestându-se într-o măreție infinită în ochii trădătorilor.

TRÂMBIȚELE SUNĂ, A VENIT VREMEA MEA!

Vino și triumfă cu Mine. Dumnezeu este cu voi, cu toți cei care sărbătoriți în inimile voastre, Preasfântul Nume al lui Isus.

                            Binecuvântare și mulțumire pentru voi, pace vouă.

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/5485802998128458

Un comentariu: