luni, 17 mai 2021

Vântul din est este AMENINȚĂTOR! - Carbonia, 26 mai 2010

Notă: În urma mesajului din 6 mai 2021, este repostat mesajul din 26 mai a anului 2010.

Iisus te iubește, femeie, pune-ți cea mai frumoasă haină și vino să-L întâmpini pe Regele tău. Venirea Lui este foarte aproape, dragostea Sa o veți simți în inimile voastre, Eu le voi face să ardă de dragostea Mea și ele vor străluci de lumina infinită.

FIII MEI IUBIȚI, VÂNTUL DE EST ESTE AMENINȚĂTOR, ZGOMOTUL LUI VA FI SIMȚIT ÎN TOATĂ LUMEA, VA SOSI IMPREVIZIBIL ȘI VA FI TERIBIL PENTRU CĂ VA MĂTURA ORICE LUCRU.

Lăsați-vă sufletele să fie în Mine, oameni ai lui Dumnezeu, întotdeauna pregătiți pentru orice situație, căci aceasta este vremea întunericului. Satana își mută armata sa diabolică în atacul său blestemat. Voi salva poporul Meu și Îmi voi pune CHIPUL MEU în el, va arăta ca Dumnezeul lui și niciodată satana nu va mai avea putere asupra lui.

SUNTEM ÎN ARMAGHEDON, ACUM BĂTĂLIA VA FI PUTERNICĂ, VA FI PÂNĂ LA SÂNGE, LUPTA VA FI PÂNĂ LA SFÂRȘITUL FIECĂRUI RĂZBOI, LUPTA FINALĂ DINTRE BINE ȘI RĂU; dar voi fi alături de voi, copiii Mei, în toți cei care, pentru Mine, v-ați oferit propria viață pentru Planul Mariei, pentru victoria finală în Hristos Isus, Domnul. Iisus și Maria vor fi mereu cu voi și cu voi vor deschide ușile Noii Împărății, unde totul va fi în dragoste și pace, bucurie și laudă doar Unicului Dumnezeu adevărat, Iisus Hristos Domnul, Regele Regilor!

Este o nouă primăvară, este viața adevărată, mult așteptată, suspinată și iubită, este orașul în care Soarele va fi mereu sus și unde totul va fi în minunile Creatorului.

Vă deschid cerul Meu și vă dăruiesc frumusețea Lui, primiți acest dar al Meu în voi și fiți recunoscători pentru toată dragostea Mea.

Iisuse, în curând cu voi!

https://www.facebook.com/photo?fbid=5413734725335286&set=a.242597375782406

Un comentariu: