vineri, 28 mai 2021

ADEVĂRUL A FOST ARUNCAT! DUMNEZEU STRIGĂ DREPTATE! - Carbonia, 19.05.2021, ora 16:55

Aceasta este ora, Sfânta Fecioară Maria vine pe această Sfântă Colină pentru a-și binecuvânta copiii și a-i ghida spre înălțimile cerești.

Dumnezeu îi așteaptă pe toți copiii Săi, inima Sa sacră iubește infinit :... tot ce îi aparține este sacru!

Iubiți copii, ora este aceasta, timpul deja bate venirea Mea, potirul Meu este turnat, tunetul este iminent. Acum că mâinile Mele au binecuvântat pe copiii Mei, totul s-a împlinit.

Adversarul a făcut legământ cu diavolul, otrava lui a pătruns în sângele copiilor Mei, ei se amăgesc că totul trece repede, dar nu au făcut un discernământ corect deoarece sângele lor unit cu cel al lui Satana va fi veșnic blestemat,. .. în iad vor merge și acolo își vor striga toată durerea lor.

Adio, copii pierduți! ... O, voi, cei care v-ați vândut, v-ați amăgit că posedați bunuri pe acest pământ; abandonându-vă sufletul în fața diavolului, v-ați pierdut viața.

Lovește ora a șasea, teribilul uragan este gata să avertizeze, mari vor fi dezastrele,... mari cutremure vor veni odată cu mările care se vor înalța și vor lovi coastele pământului.

ADEVĂRUL A FOST CĂLCAT ÎN PICIOARE.

DEMONUL  I-A ÎNVINS PE FIII MEI, CREDINȚA LOR S-A STINS, S-AU PIERDUT ÎN ADÂNCURILE INFERNALE ALE SATANEI.

Atenție la cuvintele Mele, nu-Mi disprețuiți spusele, totul este în desfășurare, brusc veți fi copleșiți de iadul care se va dezlănțui pe Pământ.

Aceasă Colină va străluci în lumina lui Hristos înviat, toți credincioșii Săi vor participa la triumful Său, toți cei care alături de Maria au luptat această luptă împotriva Satanei vor intra și se vor bucura de tot binele Meu.

FIII MEI, CALVARUL VOSTRU SE TERMINĂ AICI, pregătiți calea Domnului, El e gata să se întoarcă, a ajuns timpul Său ca să fie cu voi pe pământul reînnoit în frumusețile Lui.

Tot ce este al lui Dumnezeu va intra în Dumnezeu, totul ce este al Satanei va ajunge în iad și blestemați vor fi veșnic!

STRIG DREPTATE!

Copiii Mei plâng sânge, plânsul lor se aude până în Cerul Meu. Eu sunt Dumnezeul vostru Creator, astăzi vă spun că totul este iminent, că ceasul este acesta, că potirul este vărsat și luna este pe punctul de a fi colorată de sânge. Sângele va veni pe pământ și va scălda această Omenie perversă, până când se va sfinți și-L va recunoaște pe Cel Sfânt.

Dumnezeu există, oamenilor! El Este și se va întoarce înapoi să locuiască Pământul cu toate ale Lui, Cerul și Pământul vor fi la unison:... O UNICĂ IUBIRE, O UNICĂ RELIGIE, O SINGURĂ DRAGOSTE.

Convertiți-vă acum, nu mai așteptați, am obosit să-Mi aud copiii plângând. Iată-Mă, iată-Mă, iată-Mă, sunt cu voi. Amin.

DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE!

SFÂNTA TREIME SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE!

MERGEȚI ÎN PACEA DOMNULUI. AMIN.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5466657796709645&set=a.242597375782406

Un comentariu: