miercuri, 19 mai 2021

DUMNEZEU SE VA MANIFESTA, OAMENILOR! VA FI ULTIMA POSIBILITATE CARE VI SE DA ÎNAINTE DE PEDEAPSĂ – Carbonia, 10.05.2021

O, Doamne! O, Doamne! Oh!... Voi care râdeți azi, mâine veți plânge!

V-ați dăruit viața satanei, nu v-ați acoperit de Lumină, ci de întuneric, ați ales calea Iadului în locul Paradisului.

Iubitele Mele creaturi, nu vă este de ajuns că vedeți toate distrugerile din lume pentru a vă opri și a discerne pentru o clipă?

Așteptați să vină distrugerea asupra voastră? Nesăbuiților!... Sunteți niște nesăbuiți! Nu vreți să deschideți ochii la moartea care se învârte in jurul vostru pentru că sunteți convinși că la voi  nu va ajunge niciodată!

Am chemat și rechemat la vigilență, să vă întoarceți la Dumnezeul vostru Creator, dar tăcerea voastră este mare și la fel de mare va fi și Dreptatea Mea!

Această generație a depășit toate limitele, este cuprinsă de păcat, perversiunea ei este mare.

Inutil  vă strig durerea Mea, vreau să vă zguduiesc inimile, Îmi doresc să văd un mic gând de căință, o mică scânteie de iubire pentru Mine, Iubirea! Dar, vă pierd, copiii Mei, nu vă pot salva, nu vreți să vă salvați! Dar v-am creat liberi și vă las libertatea alegerilor voastre.

ÎN CURÂND VA FI O MARE MANIFESTARE ÎN CER, DUMNEZEU SE VA MANIFESTA, OAMENILOR! VA APARE ÎN TOATĂ FRUMUSEȚEA SA ȘI TOȚI O VOR VEDEA.

Pregătiți-vă pentru că acesta va fi un moment de milostivire al Dumnezeului vostru, vi se va da șansa să vă pocăiți și să vă întoarceți acasă,... va fi ultima șansă care vi se va da înainte de pedeapsă.

ÎI iubesc pe toți copiii Mei, lăsați-vă salvați. Lasăți-L pe Dumnezeu Creatorul vostru să vă aducă înapoi acasă pentru a vă bucura de fericirea veșnică. Amin!

https://www.facebook.com/photo?fbid=5425586507483441&set=a.242597375782406

2 comentarii: