vineri, 14 mai 2021

AMERICA ESTE PE CALE SĂ SE PRĂBUȘEASCĂ SUB LOVITURILE ARMATEI DRAGONULUI - Carbonia, 06.05.2021

ISUS: Scrie, o, femeie, scrie poporului Meu!

Oameni ai Galileii, nu mergeți să-L căutați pe Cel ce a Înviat printre cei morți. El trăiește și vine să ia înapoi la Sine tot ce Îi aparține. El trăiește în mijlocul poporului Său, îl îndreaptă spre Casa Tatălui, propovăduiește Sfânta Evanghelie și Își arată rănile, acelea pe care oamenii devotați satanei i le-au provocat.

Cuvântul Meu este Adevărul infinit, EU SUNT o, oameni, căutați-Mă în inima voastră și veți fi mântuiți.

Convertiți-vă la Dumnezeul vostru Iubire, întoarceți-vă la El pentru ca în voi să fie mântuire și viața veșnică, în dragoste și bucurie imensă.

DRAGONUL ESTE PREGĂTIT SĂ TRAVERSEZE MAREA CU NAVELE LUI MILITARE, EL ESTE PREGĂTIT CU ARMAMENTUL AERIAN SĂ-ȘI TRIMITĂ RACHETELE PENTRU A DISTRUGE AMERICA. ATACUL ESTE ÎN SCURT TIMP, BLESTEMATUL ȘARPE ESTE PREGĂTIT SĂ ATACE, OTRAVA LUI ESTE MORTALĂ.

AMERICA ESTE PE CALE SĂ SE PRĂBUȘEASCĂ SUB LOVITURILE ARMATEI DRAGONULUI.

Salvați-vă, oameni, îngenuncheați în fața Crucifixului și smeriți-vă în fața Lui cerându-I umil iertare pentru toate păcatele voastre.

Sună al șaselea ceas pentru copiii departe de Iubire! Sună tobele a moarte!... SĂ SE RIDICE ÎN BĂTĂLIE POPORUL LUI DUMNEZEU ȘI SĂ IMPLORE INTERVENȚIA ANTICIPATĂ ÎNAINTE SĂ SE ÎNTÂMPLE INEVITABILUL.

Ridicați Mariei Sfântul Rozariu, rugați-vă Milostivirii Mele să fiți luați la Mine, o, voi toți cei care Mă căutați și colaborați cu Cerul, pentru Împărăția lui Dumnezeu pe Pământ.

Iubiți oameni, PEDEAPSA care vine este îngrozitoare!

Nu va mai exista scăpare pentru trădătorii Bisericii lui Dumnezeu!

Dumnezeu se grăbește să-i îngroape pe cei răi și să-și înalțe fiii Săi.

ALTARUL DE SACRIFICIU UMAN ESTE PREGĂTIT: DRAGONUL, URSUL ȘI ORIENTUL SUNT PREGĂTIȚI PENTRU LUPTA FINALĂ ÎMPOTRIVA AMERICII ȘI EUROPEI.

Plânge Inima Mea Sfântă și plânge și Inima Sfântă a Mamei voastre cerești,... timpul care vine pe acest Pământ este îngrozitor.

Maria își deschide mantia pentru a-și păstra toți copiii la Sine. Rugați-vă, fii iubiți ai Mamei voastre,...

ÎNTUNERICUL ESTE APROAPE,... EVENIMENTUL TERIBIL VA SFÂȘIA PĂMÂNTUL!

2 comentarii: