joi, 27 mai 2021

SUNT PE CALE FURTUNI ȘI URAGANE; CUTREMURE, PLOI TORENȚIALE ȘI GRINDINE VOR ANTICIPA CEL MAI MARE DEZASTRU: FOC DIN CER! - Carbonia, 18.05.2021, ora 16:23

Sfânta Fecioară Maria împreună cu Iisus vizitează inimile copiilor Săi și îi hrănesc cu dragostea Lor; instrumente în mâinile Cerului, vor fi biruitori împotriva acestei pandemii care vine.

Iisus și Maria, vor vizita copiii lor pentru ca să nu fie loviți de boală, Satana se va înfrunta direct cu Cerul,... niciun om care nu a trăit în Dumnezeu nu se va putea mântui.

FURTUNA ESTE DEJA DEZLĂNȚUITĂ.

CERUL PORUNCEȘTE FIILOR LUI SĂ SE RETRAGĂ ÎN CASELE PROPRII ȘI SĂ RĂMÂNĂ ÎN RUGĂCIUNE.

Ca Mamă a lui Iisus si Mama voastră vin sa vă iau sub ocrotirea mea, nu veți suferi nici un rău pentru că eu sunt cea care zdrobesc capul șarpelui. Sunt alături de voi și vă conduc după regulile Cerului spre victoria finală.

Este timpul minunilor lui Dumnezeu, El se va manifesta în frumusețea Lui glorioasă, îi va chema pe  toți copiii Săi la El și îi va încânta cu darurile Sale sfinte.

Pregătiți-vă inimile ca să vă întâlniți cu Cel ce este Dumnezeul vostru unic și adevărat, Cel ce se întoarce pentru a face toate lucrurile noi în Dumnezeu.

RĂUL ARE TIMPUL NUMĂRAT, CERUL ESTE ÎN AȘTEPTAREA ACELUI ACT MÂRȘAV CARE VA PROVOCA INTERVENȚIA LUI DUMNEZEU ÎN DREPTATEA LUI.

Dezastrul teribil care este pe cale să lovească Pământul este creat de oameni care au folosit greșit știința, au băut din cupa dușmanului infernal.

Am ajuns la sfârșitul timpului, acum cei mari vor cădea de pe tronurile lor, cei smeriți vor fi înălțați și umpluți de tot harul ceresc.

SUNT PE CALE FURTUNI ȘI URAGANE; CUTREMURE, PLOI TORENȚIALE ȘI GRINDINE VOR ANTICIPA CEL MAI MARE DEZASTRU: FOC DIN CER!

Bieți oameni, credeați că vă luptați cu Dumnezeu și ieșiți biruitori? ... Nu!

De unde să aveți puterea lui Dumnezeu în voi? ... Ați fost creați de Dumnezeu, nu puteți trece peste darurile Lui, EL ESTE, nu voi sunteți!

Bieți amăgiți, acum veți pierde nu doar bunurile materiale, ci mai presus de toate viața!

TUNETUL ESTE GATA SĂ AVERTIZEZE CU PUTERE, MÂNIA LUI DUMNEZEU ESTE DEJA PESTE VOI!

SPUNEȚI-MI, VOI, CEI CARE AȚI GUVERNAT LUMEA CU INTENȚIA DE A O STĂPÂNI: VEȚI PUTEA SĂ VĂ SALVAȚI? VEȚI PUTEA SĂ OPRIȚI MÂNIA LUI DUMNEZEU ASUPRA VOASTRĂ? NU!... PĂCAT! Sunteți doar niște oameni ignoranți, Satana și-a jucat bine jocul pentru că v-a făcut docili față de lingușirea lui :... V-AR FI DAT LUMEA?

Iată ce v-a mai rămas :... VEȚI PIERDE TOT CE AVEȚI ȘI VĂ VEȚI PIERDE VIAȚA.

CINSTE ȘI GLORIE LUI DUMNEZEU. AMIN.

DUMNEZEU ESTE!

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/5462589400449818

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu