vineri, 21 mai 2021

ORA MEA A SOSIT, TATĂ! - Carbonia, 13.05.2021, ora 16:08

Iisus, în marea Lui milostivire, se întoarce din Cerul Său ca să vă elibereze.

Voi grația fiecare om care se face dragoste pentru Dragoste.

Copiii Mei, vreau să împărtășesc cu voi Paradisul Meu, vreau să vă dau plinătate în Iubire, vreau să vă catapultez în Inima Mea Sacră pentru totdeauna.

Voi hirotoni preoți sfinți și îi voi pune să păstorească turma Mea cea nouă, va crește foarte mult în dragoste pentru că Iubirea va asigura toate nevoile ei.

EU SUNT BUNUL PĂSTOR! GHID SIGUR AL PAȘILOR LOR.

Dragostea le va oferi copiilor Săi o Împărăție generoasă în dragoste, va ordona apartenența aleșilor Săi în Sine, le va guverna inimile. Oamenii noi vor locui în Acela care i-a creat și vor sluji Dumnezeul iubirii în dragoste și laudă.

A sosit ceasul Meu, Tată, MĂ DUC SĂ-MI IAU COPIII, SĂ ÎI RIDIC LA MINE ȘI SĂ ÎI READUC ACASĂ.

TU, TATĂL MEU, IUBITUL MEU TATĂ, AȘTEAPTĂ-MĂ CU INIMA BUCUROASĂ PENTRU CĂ SCUMPUL TĂU FIU ÎȚI VA REDA FIECARE LUCRU CARE ÎȚI APARȚINE.

ÎN CURÂND CERUL ȘI PĂMÂNTUL SE VOR UNI LA UNISON! Înainte, copiii Mei, aveți dragoste în voi, serviți Dragostei cu toată credința voastră.

IERUSALIMUL CERESC ESTE GATA SĂ SOSEASCĂ PENTRU A FI LOCUIT DE FIII SĂI IUBIȚI, DE TOȚI CEI CARE AU FĂCUT ALEGEREA DE A APARȚINE DUMNEZEULUI CREATOR.

Pe măsură ce Satana avansează cu armata lui blestemată de demoni, IATĂ CĂ EU, ISUS HRISTOS, DESCHID PORȚILE CERULUI PENTRU COBORÂREA MEA PE PĂMÂNT. ARMATA MEA ESTE PUTERNICĂ ÎN MINE. EU SUNT CEL CE SUNT, PATRIA MEA ESTE SFÂNTĂ! DOMIN UNIVERSUL ÎN MINE ȘI SFINȚESC  POPORUL MEU ÎN MINE.

Dăruiți-vă inima voastră acum, o, oamenilor, ca nu cumva disperarea să ajungă în voi când veți înțelege că dintr-o dată că ați pierdut tot, servind moartea și nu viața.

Iisus va apărea imprevizibil, nimeni dintre cei care au făcut alegerea de a nu se întoarce la Casa Tatălui, nu va putea fi salvat.

Iată, IUBIREA coboară!

În curând lumea va fi în minunile ei! El este Dumnezeu!

Iisus!

https://www.facebook.com/photo?fbid=5436371199738305&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu