duminică, 9 mai 2021

GRINDINA ȘI FOCUL VOR DISTRUGE TOT CE ESTE MURDAR! - Carbonia, 28.04.2021

AȘA SPUNE DOMNUL: Vor veni zile groaznice peste această Omenire necredincioasă și necinstită, aurul său se va transforma în lacrimi pentru că a slăvit idolii acestui Pământ, renegându-L pe Cel ce i-a creat.

Pregătiți-vă, o, oameni, furtuna va fi dezastruoasă, cerul va trimite grindina și focul pentru a distruge tot ce este murdar.

SFÂNTA FECIOARĂ, VA ÎNVĂLUI ÎN MANTIA EI TOȚI COPIII EI, ÎI VA PROTEJA DE MARELE DEZASTRU.

Mulți oameni cred că timpul este încă foarte departe până să vină aceste dezastre, dar cu adevărat vă spun: ele au început, voi le trăiți, sunteți doar la începutul durerilor.

Groaznică este Agonia Mea să-Mi văd poporul măcelărit de răutatea celor care s-au vândut satanei, nu mai pot aștepta, acesta este timpul Milostivirii Mele și... al Dreptății Mele!

Veți fi testați, o, oameni, veți fi pedepsiți pentru tot răul pe care l-ați făcut, BICIUL TATĂLUI VA LOVI PE PIELEA VOASTRĂ,... nu veți avea nicio scăpare!

Planurile sunt făcute, dușmanul a pus stăpânire pe copiii Mei, mulți CONSACRAȚI i s-au dat,... pentru un timp de glorie efemeră pe acest Pământ și-au vândut sufletul.

Săracii Mei copii, și nu mai sunteți ai Mei prin libera voastră alegere ;... acum e rândul Meu să intervin :... vă asigur că voi fi un Judecător Drept.

Armata Cerească este aliniată, gata să intervină în luptă! Dumnezeu își va lua discipolii credincioși în Sine, niciunul dintre copiii Lui nu se va pierde pentru că El este Singurul, Unicul și Adevăratul Dumnezeu, nimeni nu este mai mare decât El!

VĂ VOI DA ÎN CURÂND SEMNUL MILOSTIVIRII MELE!

TIMPUL DREPTĂȚII MELE ESTE APROAPE!

Atenție, o, oameni, EU SUNT! Pregătiți-vă pentru că ziua este atât de aproape de întâlnirea noastră.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5365893253452767&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu