luni, 17 mai 2021

Carbonia, 01.04.2020, ora 13:34

 NOTĂ: URMARE A MESAJULUI DIN 8 MAI 2021, SE REAMINTEȘTE MESAJUL DIN 1 APRILIE 2020 

Ascultă Cuvântul Cerului, omule!

Dumnezeu Tatăl, Atotputernicul Jahwè, Își pune degetul peste această umanitate pe care o cheamă urgent la Sine. Puneți-vă în Mine, oameni, Dumnezeul vostru vă revendică, nu fiți surzi la apelul Lui, timpul s-a terminat, timpul intră în durerea lui infinită.

GRĂBIȚI-VĂ SPRE CONVERTIRE, FIII MEI, întoarceți-vă la Mine, nu mai mergeți pe un drum greșit, îndreptați-vă cărările în direcția Dumnezeului vostru unic și adevărat, SUPREMUL.

Aveți milă de voi și de aproapele vostru. Răul conduce fiecare colț al Pământului, manifestarea lui este distructivă, Satana vrea să vă ia cu el, nu-i îmbrățșați falsitățile.

EI VOR IMPUNE ACUM UN VACCIN PE CARE NICI UNUL DINTRE FIII MEI NU TREBUIE SĂ-L ACCEPTE, pentru că le-ar pecetlui viața în Satana. În schimb, alergați să îngenuncheați în fața Sfintei Cruci a lui Iisus Hristos și cereți iertare îndurării Lui.

Munții se prăbușesc, râurile se revarsă, mările se umflă cu valuri periculoase, vulcanii izbucnesc și Pământul se zguduie peste tot.

Binecuvântați, copii ai lui Dumnezeu, deschideți ochii spre Cer și invocați harul iertării. Implorați divina Milostivire a lui Dumnezeu Dragoste, Justiția Sa este deja peste această umanitate înfășurată în ghearele Satanei; omul nu își dă seama de condamnarea sa la moartea veșnică.

Copii ai Ierusalimului, îmbrăţişaţi Cuvântul Dumnezeului vostru al Dragostei şi veniţi la El pentru ca vremurile să fie scurtate de durerea care acum se va abate pe Pământ. Remediați repede, întoarceți-vă la Mine, oamenilor, nu rămâneți în nesăbuința voastră, puneți claritate în luciditatea voastră, realizați înșelăciunea care vă lovește sufletul și strigați numele Meu sfânt ca să puteți avea ajutor.

PE PĂMÂNT AJUNGE O cometă!

ATENȚIE, OAMENILOR, PENTRU CĂ TOȚI O VOR VEDEA; LUMINA SA VA FI PĂTRUNZĂTOARE,... MISIUNEA EI ESTE ÎN MINE!

UN MARE CUTREMUR SE VA ÎNTÂMPLA, TOT PĂMÂNTUL VA TREMURA, INIMILE OAMENILOR VOR FI ȘOCATE, MULȚI VOR MURI DE FRICĂ DACĂ NU SE VOR ÎNTOARCE LA CREATORUL LOR, DUMNEZEU.

POCĂIȚI-VĂ REPEDE, SĂ ȘTIȚI CĂ TUNETUL CARE VA OPRI TOTUL DINTR-O DATĂ NU VĂ DUCE SPRE ÎNȘELARE, CI VĂ DESCHIDE INIMILE SPRE ADEVĂR.

Dumnezeu există, o, popor crud și necredincios! Dumnezeu se va manifesta acum în ochii voștri,... Îl veți vedea cu toții, dar nu toți veți fi îmbrățișați de El.

E ÎN DESFĂȘURARE RĂPIREA CELOR ALEȘI.

Pregătiți-vă, copiii Mei, puneți-vă în stare de har pentru Mine, ca să puteți intra și să vă bucurați de minunile Mele pentru totdeauna. Amin!

https://www.facebook.com/photo?fbid=5415325231842902&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu