duminică, 2 mai 2021

Carbonia, 08 august 2008 - NOTĂ: ÎN CONTINUAREA MESAJULUI DIN 22/4/2021 SE REIA MESAJUL DIN 8/8/2008.

CA UN TATĂ BUN ȘI JUDECĂTOR DREPT, EU MĂ VOI MANIFESTA FIECĂRUIA DINTRE VOI, O, FIII MEI!

LUMINA INFINITĂ ÎȚI VORBEȘTE, O, FEMEIE, URMEAZĂ-MI CUVINTELE, EU SUNT! Munții se vor prăbuși, mările se vor ridica, prăpăstiile vor fi peste tot, frica se va vedea pe fețele tuturor, puțini vor înțelege că a venit timpul Marii încercări. SATANA VA ÎNCERCA SĂ DISTRUGĂ FIECARE LUCRU ȘI SĂ VĂ IA ÎN STĂPÂNIRE VIAȚA.

Chemați-Mă ca Tată, recunoașteți-Mă ca Dumnezeul adevărat și Eu vă voi mântui, dar trebuie să Îmi cereți asta cu toată dragostea. Renunțați la satana, la toate atracțiile lui. Îndreptați-vă inima către Iubire, cufundați-vă în Iubire, doar Eu Sunt Cel care mântuiește.

NU VĂ CREAȚI IDOLI FALȘI, REDESCOPERIȚI IUBIREA, URMAȚI-MĂ PE MINE

CARE PENTRU IUBIRE M-AM OFERIT CA VICTIMĂ PE O CRUCE PENTRU A VĂ PUTEA SALVA.

PUNEȚI LUMINA ADEVĂRATĂ ÎN VOI ȘI VENIȚI LA MINE CU CÂNTECE DE BUCURIE, VESELIȚI-VĂ, DĂRUIȚI-VĂ MIE PENTRU CĂ DOAR EU SUNT DUMNEZEUL VOSTRU CREATOR.

Întoarcerea Mea poate fi în orice moment, SĂ NU FIȚI GĂSIȚI NEPREGĂTIȚI. În acel moment, Eu voi sta în fața tuturor creaturilor Mele, voi judeca pe fiecare fiu și îi voi da o răsplată corectă: va fi judecat pentru lucrarea lui pământească și va fi pus la dreapta Mea sau la stânga Mea. Ca Tată bun și Judecător drept, Eu Mă voi arăta în fața fiecăruia dintre voi. O, copii, nu fiți departe de Mine, ci alături de Mine pentru ca Tatăl să-și recunoască fiii.

EU NU VOI FI UN JUDECĂTOR RĂU, CI UN JUDECĂTOR DREPT, pentru că Eu așa sunt. Eu sunt Iubire! Să fie în voi iubire, astfel încât Iubirea să poată citi iubirea: Nu judecați ca să nu fiți judecați.

CÂND VOI VENI, EU ÎNSUMI VOI JUDECA LUMEA, VOI FI SINGURUL JUDECĂTOR. Viața voastră pământească să fie în armonie cu Iubirea, trăiți după Legile Lui, trăiți Evanghelia Lui! În curând totul se va termina din ceea ce trăiți astăzi. Întoarcerea Mea va deschide Cerul Meu pe Pământ și în Cerul Meu veți trăi o viață nouă, Cerul Meu va locui pe Pământ și Pământul va fi reînnoit în Iubire: în sfârșit va fi iubire, pace și bucurie. Aceeași Iubire va fi în voi care locuiți în Iubire.

Isus Cristos se Întoarce, pașii voștri să fie pe calea Iubirii și inimile voastre deschise Iubirii pentru că Iubirea va trebui să locuiască acolo, dacă nu se vor deschide iubirii vor rămâne singuri în întunericul inimilor lor.

Așadar, copiii Mei binecuvântați, Isus vă vrea pe toți cu El, vrea să vă dea stăpânirea Lui, vrea să vă pună în propriile Sale Lăcașuri; vrea să vă bucurați de Totul în bucuria infinită a iubirii. Alegerea vă aparține, fie Îl urmați pe Isus în Învățătura Sa, fie urmați pe cine vreți.

Nu-Mi veți putea spune mâine, când vă veți prezenta în fața Mea, Dumnezeul vostru Mântuitor:

“O, Domnul Meu, noi nu știam!”.

“Nimeni nu ne-a informat despre asta!”.

PENTRU CĂ EU AM VORBIT PRIN PROFEȚII MEI, EI AU FĂCUT CUNOSCUT CUVÂNTUL MEU ÎN LUME. CREDEȚI ACESTE CUVINTE ALE MELE, EU VORBESC PRIN VIZIONARII MEI RĂSPÂNDIȚI PE TOT PĂMÂNTUL!

Veniți la Mine, voi toți cei ce sunteți obosiți și împovărați și Eu vă voi da odihnă la Izvorul Meu, la Izvorul Meu de iubire și viață veșnică.

Isus, Dumnezeul veșnic al Vieții și al Iubirii.

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/5334661606575932

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu