joi, 20 mai 2021

VIN ÎMBRĂCATĂ ÎN SOARE ȘI CU LUNA SUB PICIOARELE MELE – Carbonia, 13 mai 2021, ora 12:00

Ca Mamă a Bisericii, vin în ajutorul copiilor mei.

Nu mai întârziați, copiii mei, monstrul cu șapte capete și zece coarne este gata să vă înghită pe toți.

Nu voi permite ca Biserica Fiului meu Iisus să fie călcată în picioare mai departe, a  ajuns timpul pentru intervenția mea asupra lumii. Această generație a provocat atât de mult rău prin îmbrățișarea păcatului, i-a dat lui Satan șansa de a merge mai departe în planul său blestemat, și multe a reușit să facă, dar nu va fi biruitor pentru că, eu, Sfânta Maria, Fecioara Carmelului, Femeia îmbrăcată în Soare, voi avansa cu armata mea cerească. Voi uni cu mine chiar și mica Rămășiță, cea credincioasă lui Iisus și o voi conduce cu  mine la biruință. Sfântul Mihail mă însoțește împreună cu corul îngerilor din cer, toți sunt alături de mine, vom lupta până la distrugerea completă a Satanei.

Iubiții mei copii, acest timp este cel în care vi se va da dreptate, în minunile lui Dumnezeu veți intra și veți face minuni conform Duhului Sfânt care va veni asupra voastră.

Am ales acest timp pentru că este al Triumfului meu, DE LA FATIMA AJUNG LA CARBONIA PENTRU CA SĂ ÎNCÂNT ACEASTĂ OPERĂ SFÂNTĂ A LUI DUMNEZEU!

Puneți-vă în stare de har pentru a fi luați de Cel Preînalt, copiii mei, alergați spre această Colină, semnul iubirii vă va fi dat de Duhul Sfânt.

ARTILERIA DRAGONULUI ESTE LA CONDUCERE, ÎȘI VA RĂSPÂNDI ATACUL LUI MORTAL ȘI MULȚI OAMENI VOR MURI.

AMERICA VA PLÂNGE PENTRU RĂUL EI, PENTRU ÎNDEPĂRTAREA EI DE LA LEGILE LUI DUMNEZEU!

Inima mea imaculată plânge pentru voi, cei care nu ați ascultat apelul meu de dragoste :... NU a existat NICIO CONVERTIRE, mulți oameni au ales calea iadului în locul Raiului. Încă îi aștept pe ultimii,... cei întârziați, deschideți-vă repede inimile pentru că totul se va întâmpla sub ochii voștri, o generație necredincioasă și perversă.

Luați aminte la cuvintele mele, copiii mei, eu ca Maica lui Iisus, intervin pentru a vă da ultima șansă, mă voi arăta vouă și vă voi cere convertirea, va fi milostivirea mea ca să aveți parte de salvare.

Fiți demni, oamenilor, ca să vă puteți ridica ochii spre cer măcar o secundă,... e timpul pentru marele necaz pentru cei care nu vor fi în siguranță în Mine, Arca Legământului.

Sunt femeia îmbrăcată în Soare, cu Luna sub picioare,... Voi striga pentru mântuirea voastră! Dragostea mea este mare, ca Mamă vreau să vă salvez, copiii mei, vin în ajutorul vostru, nu vă smulgeți din această îmbrățișare a mea  de dragoste, lăsați-vă salvați, copii iubiți, lăsați-vă mântuiți!

Cerul este gata să trimită mari haruri pentru cel care va asculta strigătul acestei mame care tânjește după binele absolut al tuturor copiilor ei. Este timpul marilor haruri pentru cel care va îngenunchea în fața lui Iisus și Îl va recunoaște ca Unic Mântuitor, Unicul și adevăratul Dumnezeu!

Babel este gata să cadă! Păcatul va muri odată cu el,... lumea va dobândi o viață nouă în lumina lui Hristos Înviat.

Abandonați-vă în brațele mele, strigați-mi din toată inima da-ul vostru,... ′′ TOTUS TUUS ÎN MARIA", PENTRU CĂ MARIA ESTE CO-RĂSCUMPĂRĂTOAREA ACESTEI ULTIME OPERE DE SALVARE.

Veniți, copiii mei, îmbrățișați Inima Mea Imaculată și împreună vom triumfa, vom fi biruitori în Cel ce este Victorios. Amin.

Binecuvântarea Mariei, Madonna de Fatima, să fie peste voi toți și să întâmpinați această ultimă chemare de dragoste a mea înainte să vină luna neagră!

Vor coborî peste copiii mei haruri cerești, primiți-le cu inima deschisă,... și Viața va veni cu putere. ... ESTE TIMPUL  MILEI....

Sfânta Fecioară Maria,... Poarta Cerului!

..............

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5433811103327648&set=a.242597375782406

2 comentarii: