marți, 11 mai 2021

SUNĂ TOBELE A MOARTE! ... MĂCELUL ESTE APROAPE! – Carbonia, 02.05.2021

DOMNUL DUMNEZEUL OȘTIRILOR SPUNE:

Ați ajuns la finalul cursei. Tentaculul îi va prinde doar pe copiii satanei.

Triumful Inimii Imaculate a Mariei este acum aproape. Pregătiți calea Domnului spre Domnul. Totul este pregătit, Cerul comandă iubire și caritate.

S-AU APROPIAT ZILELE DECISIVE, poporul Meu este disperat,... sună tobele a moarte,... măcelul este aproape!

Copiii Mei, Dumnezeul vostru intervine să vă aducă ajutorul; strângeți-vă într-o singură inimă, un singur suflet, Soarele Dreptății este aproape de a fi printre voi.

Abandonați-vă în brațele Mamei voastre cerești și urmați-o cu încredere și iubire în această misiune a mântuirii. Împodobiți-vă cu iubire și adevăr, însoțiți-o pe Maria în Sfântul Rozariu și CEREȚI INTERVENȚIA MEA ANTICIPATĂ ca să suferiți mai puțin.

Satana și-a pus ghearele peste tot Pământul, el conduce lumea, dirijează în Biserica Mea și se laudă ca victorios:... MISERUM EST! (ÎNDURĂTOR ESTE!)

VATICANUL ESTE NEGRU! ... NEGRU CA SMOALA! RĂUL LUI ESTE ÎN CEL CARE CONDUCE:... BLESTEMATUL ȘARPE ANTIC, DUMNEZEUL MORȚII VEȘNICE.

Preoții Mei au fost fascinați de luminile lui false, au întors spatele Dumnezeului lor adevărat, Creatorul lor,... s-au decis sa-l urmeze :... puțini sunt cei pe care îi voi îmbrățișa la Mine, nu s-a făcut nimic pentru a salva Biserica Mea pământească!

Acest blestem va muri! De îndată ce Eu voi trimite foc din cer, răul va fi ars și se va întoarce pacea, armonia și iubirea.

EU SUNT CEL PE CARE ÎL VEȚI VEDEA!

ÎN FRUMUSEȚEA MEA DULCE O SĂ MĂ VEDEȚI!

... VEȚI FI ILUMINAȚI DE MINE!

Iată că Eu vin să vă declar Adevărul Meu, EU SUNT CEL CE SUNT!

Săraci copii, vai de voi care nu ați așteptat ziua ridicării voastre pe cel mai prestigios scaun, nu veți avea decât durere.

Destul! Cerul comandă sfârșitul răului, intervine pentru a purifica totul.

Pământul va fi transformat, pășunile vor deveni noi, iar noul Meu popor se va sătura în Izvorul iubirii :... toate lucrurile noi! Amin!

https://www.facebook.com/photo?fbid=5379510435424382&set=a.242597375782406

2 comentarii: