vineri, 6 august 2021

ACEASTĂ UMANITATE CAUTĂ PROTECȚIE ÎN ACESTE VACCINURI CARE SUNT ÎN SCHIMB OTRĂVURI - Carbonia, 28bis.07.2021

SFÂNTA MARIA SPUNE:

Iată-mă, am venit în mijlocul vostru, vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

Copiii mei binecuvântați, mergeți înainte cu putere! Aveți credință în Fiul meu, Isus Cristos, iubiți-vă unii pe alții, fiți o singură inimă, un singur suflet.

Timpul care vine este un timp aprig, dar cine rămâne de partea Domnului va fi protejat de El.

Azi am venit să vă comunic un eveniment special, FIILOR MEI, am venit să vă anunț că în curând Isus va fi în mijlocul vostru, ...Îl veți vedea în carne și oase, îl veți atinge ca Toma, îl veți cunoaște când veți pune degetul pe carnea Lui.

COPIII MEI, ORA CUMPLITĂ SE APROPIE PE ACEST PĂMÂNT! Se apropie lupta crâncenă împotriva dușmanului infernal care, dezlănțuit, caută să distrugă tot ce aparține lui Isus Hristos, mai ales pe copiii Săi, care Îi sunt atât de dragi.

Inima Lui încă mai sângerează din cauza situației care domină această umanitate pierdută acum în mâinile dușmanului infernal, o umanitate care, lipsită de Dumnezeu, de scutul Său, se îndreaptă spre moartea veșnică. Omul s-a amăgit că poate face lucruri mărețe de unul singur.

ACEASTĂ UMANITATE CAUTĂ PROTECȚIE ÎN ACESTE VACCINURI CARE SUNT ÎN SCHIMB OTRĂVURI, O OTRAVĂ MORTALĂ, COPIII MEI. NU EXISTĂ ANTIDOT PENTRU ACESTE VACCINURI, ACESTEA NU SUNT VACCINURI, COPIII MEI, ELE SUNT DISTRUGEREA VOASTRĂ, MOARTEA VOASTRĂ.

Astăzi, Domnul vă spune din toată inima: PENTRU VOI CARE AȚI FOST SUPUȘI LA TESTAREA DURĂ, ... PENTRU VOI CARE AȚI FOST PENALIZAȚI( PEDEPSIȚI cu VACCINAREA), IMPLORAȚI VINDECAREA PRIN RUGĂCIUNE, implorați-L pe Isus, Mila Lui, pentru ca această otravă să fie cumva blocată. Dar este nevoie de o mare credință, o credință care mișcă munții, O MARE IUBIRE PENTRU DOMNUL VOSTRU CRISTOS ȘI O MARE PROSTERNARE ÎN FAȚA LUI. Renunțând la tot ceea ce există în lume care vă îndepărtează de Dumnezeu-Iubirea voastră, renunțând la propria voastră viață pentru mântuire, ca să intrați în viața veșnică, într-o lume nouă pe care Domnul Iisus Hristos v-o va deschide în curând cu toată dragostea Sa, ...unde vă veți bucura de tot Binele Său. 

IISUS SPUNE:

Nu vă îngrijorați de ceea ce vă rezervă ziua de mâine, copiii Mei, pentru că Eu sunt Dumnezeul iubirii veșnice, Eu sunt Creatorul, Eu vă voi da totul nou, ...Eu vă voi face fericiți pentru totdeauna.

Nu renunțați la mântuirea sufletului vostru, nu renunțați la mântuirea veșnică, Dumnezeu este cu voi, copiii Mei, Dumnezeu vă iubește infinit și vrea să vă ia la El, vrea să vă facă să vă bucurați de o lume cerească, o lume nouă, făcută numai din lucruri bune.

Universul Lui te așteaptă, totul va fi cunoscut în ochii tăi, totul va fi frumos când vei locui în El și vei privi lucrurile din Univers prin ochii Lui.

Înainte! Ca de obicei, vă las cu Maica Domnului pe acest deal binecuvântat pe care îl iubesc în mod special, unde în curând Îmi voi manifesta măreția.

Haideți, copiii Mei, totul trebuie să fie reînnoit aici, totul trebuie să strălucească. Dumnezeu trebuie să intre în acest loc și să-Și așeze picioarele pe acest pământ! Vă îmbrățișez pe toți copiii Mei și vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. 

SFÂNTA SFÂNTA MARIA SPUNE:

Lăudat să fie Iisus Hristos. Lăudat întotdeauna.

Lăudat să fie Iisus Hristos. Lăudat întotdeauna.

Lăudat să fie Iisus Hristos. Întotdeauna să fie lăudat.

Așa strigă mama voastră cerească și așa strigați și voi, întotdeauna!

În orice moment, ascultați-L. Citiți Sfânta Evanghelie, copiii mei, Sfânta Evanghelie este Cuvântul lui Isus, Sfintele Scripturi sunt învățătura voastră. Luați exemplu din ceea ce au prezis strămoșii voștri care au prezis pentru aceste vremuri, nu faceți aceleași greșeli ca oamenii din vechime, ci luați în considerare vestirea profeților și trăiți viața voastră conform Legii lui Dumnezeu și nu a oamenilor. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5810143592361062&set=a.242597375782406

2 comentarii: